Nem ez a csaj hirdetett nem túl régen (egy éven belül volt) várandósan?
Nem ez a csaj hirdetett nem túl régen (egy éven belül volt) várandósan?
Város: Pécs
Szeretném megkérdezni a Fórum társakat , hogy Vanda aki az apróban hirdet a következő szöveggel: "Vanda — Őrülők hogy benéztél hozzán kedves.
Magára a környezetre igényes vékony lány várja ápolt fiuk férfiak hívását egy kis kapcsolatra"...
Van valakinek tapasztalata vele?
Választ előre is köszönöm
Sziasztok makktársak!
Új vagyok az oldalon. Tudna valaki infót adni nekem Évi (43) röl? Tetszenek a képei.
Köszi nektek.
Hello emberek debrecenben voltam meg 2014ben egy anna 34 nevu szolgaltatonal Anna34 Normál külső,elfogadható arc, formás cicik a bimbó befele fordulva ami zavaró. Óriási pozitívuma élvezi a szexet, de nem az a megjátszósan hanem ténylegesen, ebben ő a legjobb. Akinek fontoss, hogy a partnere is élvezze tudom ajánlani.Aki hozzá fordul ne legyen rest kérni, bevállalós többnyire alapban. Franciája fogazos, amit nem szeretek. Kiválóan lehet vele beszélgetni, tájékozott, inteligens.
Ezt irta az egyik makktars csak azota a holgy total eltunt
Nem tudtok rola valamit?
Itt egy masik is Anna(34): Egy belvárosi panzióban rendel, ahova az amatőr nőismerőseimet is szoktam vinni. Szép, formás mellei vannak, csak nekem fura, hogy befele van fordulva a bimbó. A csókja édes, csak kicsit érződik a cigi. Szereti a kényeztetést, jól nedvesedik. A fr*nciája elsőosztályú, olyat művelt a szájával velem, hogy csak azért megérte vele lenni. Semmi kezezés, totál m*lytorok, élvezettel csinálja, látszik rajta.Amikor már majdnem felrobbantam, védőfelszerelés fel, és úgy meglovagolt, hogy csak na. Hatalmas élvezés, elégedett kuncsaft, a nap további részén huncut mosoly az arcomon., Csak ajánlani tudom. Mar irtam ezeknek a hozzaszoloknak is ha valaki tud rola valami infoval szolgalni rola kerem irjon koszi
Laura 21 lányról van vkinek tapasztalata? Sok a like de mégsincs semmi élménybeszámoló róla.
Na jó, próbáljuk meg ezt a topikot kérdezősködés gyanánt, mert a városokban már tilos, még ha ott is lenne igazánból értelme...
Na szóval, a város Pécs, a lány pedig Viki. Egy vendégművésznő, 27éves, sötét hajú, kék szemű és van neki mellbimbó piercingje. Néha-néha megjelenik nálunk Pécsett, én beszéltem vele kb. 3-4hete, de nem tudtam eljutni Hozzá, mert történt egy kis baleset Vele. Azóta nem volt alkalmam, de lassan szeretnék Hozzá elmenni, és kíváncsi lennék rá, hogy vannak-e tapasztalatok Vele, bármineműek is. Ha olyan, hogy nem publikus (azaz valószínűleg kimoderálják/tatják) én nem sértődöm meg azon, ha a vélemény a virtuális postaládámban landol, én azt is köszönettel veszem. ;) Megnézhető a VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Maya (23)
Pista street-i átlag panel ben rendel. Voltam már jobb fürdőben, de igazából elmegy. A lakásban nem egyedül fogad, de nem találkoztam mással. A szobaajtón lévő harmónika ajtó nem a leg diszkrétebb az egyszer biztos.
De lány az valami mesés. Magas, és olyan feneke van, hogy a látványától majd eldurrantam. Formás forró punci, apró, de érzékeny mellek.
Várom a következő alkalmat, hogy élvezhessem.
Szinte a kezdetek óta ismerem Daniellát a legelső pillanattól bújósabb volt, mint Dóra valaha is lehet ! Ez vagy benne van valakiben vagy nem... " :* Daniella "
Úgy legyen, ámbár ehhez a csók csatában fejlődni kell. Illetve ne igyunk előre a medve bőrére! És azt se feledjük, hogy Daniella nagyságát az adja, hogy ő az ott töltött időben nem csak egy szolgáltatást ad, hanem abban az órában testileg és lelkileg az enyém, olyannyira, ahogy sok pár nem is képes hosszú évek után sem egymás felé viszonyulni. Abban az órában otthon érzi az ember fia magát.Abban az órában több, mint egy szerető. Aztán záródik az ajtó, és mindenki megy tovább.
Eredeti nagyon, kár hogy dráma lett a komédiabol...
Nincs Dora 20 hm mindegy .. az van töled korai mag ömlésem :P jol van az írjál .. röhej a köbön
Valahol jogos a Szerkesztőség reakciója. Engem speciell nem zavarnak a kérdezősködők és ha érkezett itt-ott válaz a fórumon az engem is érdekelt( ha nem privátba ment).
És igen aki választ akar kapni a kérdésére az előbb-utóbb megtanulja, hogy odabiggyessze azt, hogy mely városra vonatkozik a kérdése.
Régóta olvasgatom ezt a fórumot, de úgy látom, hogy kezdi elveszteni azt, amire létrehozták. Ez múlik a felhasználókon és a moderálási irányelveken is, ami néha érdekesre sikerül.
Ez a szösszenet azért lett ilyen.
Szóval a királyunknak (ez lennék én) friss csibehúsra támadt kedve, ezért a kínálatból kiválasztotta BELLA 19-et.
Hogy az említett husika kommunikációs képességét tesztelje, királyunk rögvest telefont ragadott és tárcsázott.
Pár csengés után a vonal túlsó végén szépen szóló csiripelés hallatszott, ahol az étlap felsorolása után királyunknak tátva maradt a szája. Pedig a kincstár nem üres, ma volt az adó befizetése a kasszába. A legolcsóbb menü is két számjegyből állt. De a király úgy gondolta, hogy egyszer élünk, egye fene, azt a fél órát biztosan megéri.
A szalon címének egyeztetése után a király a sétányra indult, ahol a huncutkodásra kialakított egyszerűen nagyszerű panel szénabála fogadta.
Bebocsátást nyerve megállapította a király hogy a pipi hús a fényképekkel egyenértékű, csalást, turpisságot nem fedezett fel. A szép kerek számú rózsacsokor átadása után a király nekivetkőzött, és ledőlt az ágyra.
A mesének itt a vége, ezután a Való Világ következik!
A hölgy úgy kezdte rángatni, verni a szerszámot hogy az már kellemetlen volt. Szájjal alig ért hozzá. Csöng a telefon, felvehetem, kérdezte. És avval a lendülettel fel is vette. Egy ügyfél volt, információcsere, majd további rángatás. Újra csörög a mobil. Ezt fel kell vennem, Mondta! Gondoltam, hogy az anyukája! Hát nem. A s..... volt, a lefolytatott beszélgetés alapján. Éppen bevenné a szájába, erre megkérdi, mikor akarsz elmenni? Hú basszus, már mennék így is úgy is, csak legyen vége. A teló 3madjára is csörög! Persze hogy felveszi! Nagy nehezen elmegyek. És szinte kitessékel a lakásból. Alig győzte kivárni, hogy felöltözzek. Szóval rövid idő alatt 2szer mentem el. A másodiknak már nagyon örültem. Az egész 22 perc volt.
Itt a vége, fuss el véle. A konzekvenciát mindenki vonja le belőle!!!
írom ne kommentáld!! mit nem lehet ezen érteni? már megint hasonlítasz valaki valakihez ..agyfingás kapok tőled ,számmora bárkiről is írsz vagy írtál, az olyan mint ha nem is létezne ergo a véleményedre nem adok..Pacsi
. . . jó kis lavinát indítottam el ezzel a Dóra témával kapcsolatban :) . . .
De látni kell, hogy a másak vagyunk, és masábbak az igények. Lehet, hogy valakihez visszajárunk, még akkor is, ha nem tökéletes választás, mert nincs jobb. És lássuk be, hogy múlt héten hiába volt 84 hírdetés, ha abból én személy szerint igazán nem tudtam választani - szerencsére nem kellett.
Most minden összeesküvés elméletet mellőzve, ami itt előkerült, simán előfordulhat, hogy BigBoy-nak nagyon bejön, míg másoknak nem annyira. Ezt saját példámon tudom bizonyítani. Nekem nagyon bejön a Vivi26 (Debrecenből), visszajárok és dícshimnuszokat tudok csak róla zengeni. Míg a többség elismeri a szépségét, de a szolgáltatással már vannak fenntartásai, mivel kevés választható attrakciók száma, vagy a hozzáállás. Na most döntse el valaki, hogy most ő jó vagy rossz szolgáltató. Aki nem volt, annak ilyenkor egyszer érdemes megnézni, majd egyszeri alkalom lesz, de igazán sosem lehet tudni. Pont ezért fogok elmenni Dórához, mert ez nem csak testi, hozzáállás dolgoktól függ, hanem mivel ez egy társasjáték (ezt a szót erre a tevékenységre Dominicától tanultam), és ki tudja kivel kerülünk szinkronba.
üdv és derűs napokat
ui.: többen kérdezték tölem üzernetben, hogy milyen mennyiségű rózsával készüljenek Dominicához. Már párszor leírtam, hogy ez az az információ, amit az illető hölgytől kérdezzetek. Én árérzeketlen vagyok, csak az érdekel, hogy jó volt, vagy nem. Ha meg érdekel, akkor felhívom a hölgyet, és hihetetlen, de eddig egy sem szedte le eddig a fejemet érte, ha megkérdeztem :)
Dóra 20 : Le műszakiztatva..Részemről ajánlott! Elolvasod nem kommentálod, és mindenki maga döntse el hogy meg látogassa vagy sem..
A konkrétszitura vonatkoztata spec én a csajtól semien formában nem kérdeznék!! Megállapításom általánosságban értendő.
Sziasztok. Valaki tud itt olyan lányt aki sos franciát vállal kedvezö árakkal..?
Ducky korábban Princess néven hirdetett, és a telefont is ő vette fel, amikor hívtam.