Bella 23-nál járt valaki mostanában? Milyen a kedves hölgy?
Bella 23-nál járt valaki mostanában? Milyen a kedves hölgy?
Sziasztok, szeretnék érdeklődni hogy Alíz nevű lány idén Szolnokon volt, és azóta nem találom, tud valaki valamit róla ? Kecskeméten volt ő
Sziasztok!
Adrienn 26 van valakinek infója róla?
Megköszönném!
Szia. Ha meglátogattad ne tartsd magadban :) régebben szemezgettem vele mikor erre járt es láttam a képeit, de aztán kimaradt
Ha már itt van Zoé 35 mentem és jól meglátogattam, előjáték francia amit igen jól mivel az a szembenézős hm,, aztán 4-5 póz és eldurrantam .
Megkaptam amiért mentem talán még kicsivel többet is, jó szex+egyedi humor..a végén elégedetten távoztam,,Köszönöm Zoé! :)
Jelenleg, Debrecenben rendel.
Sziasztok! Volt már valaki Letti (19) -nél? Nekem nagyon bejön, jó lenne meglátogatni.
Roma ntikára van kedved,látogasd meg :D
Üdv, tegnap volt alkalmam kiprobálni Rami 20-at. Kellemes élmény volt,:) Hallgatam a sok jó tanácsra töletek s ezért esett rá a választás! Kösszönöm nektek. Most Készülök majd Maya Masszázshoz, kíváncsi vagyok rá, ha valakinek van infolya róla ne tartsa magába!
Gloriarol velemeny?
Hol??????????????
Meyik városban???????????????
Lola 23 -nál tényleg senki sem volt még aki megosztaná a tapasztalatait?
Sziasztok ! Idén februárba Szolnokon voltam egy maszázson , Alíznak hívták a lányt, és Kecskeméten volt sokat. Nem tud valaki róla infót ? nagyon bűbájos lány volt.
:) Előzményekből Hajdúszoboszlót se hagyjuk ki.
Szia! Nagyon szépen köszönöm az infót! A róla olvasottak alapján, látatlanban én is várom, hogy visszatérjen. :-) SZép napot!
szia,
Daniella33, jelenleg nem hírdet, és csak Nyíregyházán hírdetett.
üdv és derűs napokat
Nézzétek el tájékozatlanságom, de itt hol találom azt a Daniellát aki a témát szolgáltatja? Nyíregyházán nem találtam ilyen nevű
hirdető hölgyet. Debrecenben viszont van egy. Esetleg róla van szó?
Üdv! Van valaki mostanában a városban akihez megéri el menni? Dorina (28) leszámitva. Előre is kösz az infokat
de igen