Sziasztok!
Bársonyról tudtok valamit? Vissza fog még térni? :)
Sziasztok!
Bársonyról tudtok valamit? Vissza fog még térni? :)
Többek között azt sem értem én az ilyen masszázsolók esetében, hogy ha masszázsolnak, akkor miért kell szinte már majnem a muffról meg a sggről full tele fotót feltölteni. Ami szinte már pucér kép.
Most mit kéretik magukat?? Döntse már el, hogy megűli a lovat, vagy ha nem akkor tegyen fel képeket a tenyeréről, masszázsolaj készletéről, meg a masszázságyáról.
Sziasztok.
Próbáltam találni valamit Vivienn 33 és Rubi 40 -ről, de semmi. Tud valaki infót adni valamelyikőjükről?
Elöre is köszi!
Sziasztok.
Valaki csatlakozna hozzám, hogy együtt meglátogassunk egy lanyt?
Sziasztok.
Valakinek nincs kedve csatlakozni és közösen kipróbálni Barbi (23) tudását? :)
Szia!
Szoktál még feljárni ide a fórmba?
Nekem vegyes érzelmeim vannak Noni 29 hírdetővel kapcsolatban,de azért egy próbát megér,főleg ha még újonc az ember,és éppen most lesz neki az első beavatási szertartása.
A bolygó stimmel...csak tudod mi emberek hál istennek különbözőek vagyunk mint kinézetben mint izés világban....kinek a pap kinek a papné..vagy a kutyája....Én amit tapasztaltam Grétinél azt is írtam le nagyon pozítiv kedves ..figyelmes volt velem......nem volt fapofa és unott...igaz én csak maszírozásra mentem....szal a francia tudását nem ismerem de nem is írtam róla .......maszírozása számomra tökéletes volt....sztem nagyon jó kezei vannak hozzá(de ha tudsz töle sokkal jobbat szívesen olvasom majd az ajálásaidat....) sok masszőrnél voltam már ...szal nem nevezhetem rossznak ami jó:)))
Sziasztok.
Kit tudnátok ajánlani Nyíregyházán, aki egy korrekt 30-as, 40-es kedves, érzéki hölgy?
Nem voltam még ilyen lánynál soha, de most így alakult, hogy erre is sor kerül.
Akinél nem csak arról szól az egész, hogy üríts és mehetsz, hanem azért van egy kis barátnő feeling is, és nem pedig az unott futószalag érzés.
***moderálva***
Köszi előre is.
Triniti 40: Ki akartam próbálni valami újat és most bejött! Jobb fotókat is feltehetne, egyértelműen ő van rajtuk, de valóságban csinosabb. Bár arcra nem igazán jön be nekem és a cickók is lehetnének méretesebbek (ez erősen szubjektív vélemény), de nagyon csinos és valóban sportos alkat. Az előadás pont olyan, ahogy én szeretem: bújós, dorombolós, barátnős, de azért kellően vadmacskás :)
Az egész együttlét alatt úgy mozgott, fordult, hogy mindig mutasson valamit magából, még a gumiért is úgy nyúlt, hogy közben kacéran pucsítva nézett vissza.
Ha az alkata valakinek bejön, erősen ajánlott a részemről.
Igen, tudom, első kézből.
Sziasztok vadmacskáról valakinek valami infója?
Járt valaki nála? válaszokat előre is köszönöm
Üdvözlök Mindenkit.
Bár hozzászólóként új vagyok, olvasom is a fórumot, valamint látogatója is vagyok a högyeknek. Szeretném elmondani, hogy több alkalommal ért az a csalódás, amivel akkor szembesülök, amikor az ajtóban nem az a lány áll, aki a hirdetés képein szerepel és ami ezen esetekben csak csalinak(beetetésnek) minősül, ................és bizony az élőkép lehangoló tud lenni. Nem tudom, azon kívül, hogy sarkon fordul az ember és a kevés idejét is elvesztegette, mi lehetne erre az egyáltalán nem korrekt kibabrálásra a megoldás, vagy a megelőzés? Adjatok ötletet, vagy mondjátok el, hogy cselekedtek adott szituációban. Köszi, Sambi.
Kedves Klaudiacica! Nagyon rosszul gondolod, én nem élvezem a hölgyek lejáratását, én azt szeretem, ha jókat írhatok róluk, mert ez azt jelenti, hogy jól éreztem magam náluk - kb mint ahogy az esetek 90%-ában így is történik. Kereső pedig nem feltétlenül csak ezt az oldalt jelenti. ;) Bár az tény, hogy erre nem gondoltam: A Klaudia - Amanda - Cloé evolúciód során a keletkezett negatív hosszászólások bizony eltűntek a fórumból.
Azért hogy ki, mennyire hiteles, azt nüánysznyit befolyásolja a posztok melletti fel és lefelé mutató hüvelykujj melletti szám.
Amúgy meg ez nem lejáratás, ez tájékoztatás. Elég sok vendéged van ahhoz, hogy ne foglalkozzál velem, és persze a kiírásaimmal. Nekem pedig elég sok ismerősöm van, akiknek nem Te vagy a megfelelő. A Te sok vendégedet nem érdekli a névváltoztatás, az én sok ismerősömet pedig igen. Viszont elnézést kérek, az utolsó mondat valóban nyers volt és tömény: Kimaradt a 'szerintem', 'véleményem szerint', 'az eddigi összkép alapján' valamelyike.
Sziasztok! Anett és Sehiről tudna valaki infót adni priviben vagy itt is előre is köszönöm!
Te már csak tudod!!! Ha azt hiszed, hogy ezzel lejáratsz, akkor nagyon tévedsz! De tudodmit ennyi örömöd legyen!!!
Dominákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalta?
A hosszúhetényi Kingáról (18) van valakinek infója?
onnan minimális távolság csak olyan helyek ahol sokan vannak
Sziasztok
Kinga26: az adatlapja szövegével tudnám legjobban jellemezni őt. Tehát egy életvidám, simulékony kis cica. :)
Helyszín a lánglovagokkal szemben, a lakás rendben volt. Nekem nagyon tetszett a leányzó, aktív volt, vidám, mindent megtett amit kértem.
Szívesen visszamennék hozzá bármikor.