A 20 éves Mercedest próbálta már valaki?
A 20 éves Mercedest próbálta már valaki?
Szonja masszás köszönöm a tegnap estét :D jól esett remélem még találkozunk :D
Hali! Ha utána olvasol a forumba szt mind 3 csajról írtak ..szt még jót is ..használd a keresőt! legjobb hehe :) válaszd ki, menj el csináld meg..és írd meg,,
Szevasztok!
2-3 hete Zsuzsa(37)-nél jártam.
Lakásról: fürdő okés, van ágy amin lehet dugni. mi kell még. :D
Könnyen ment az időpont egyeztetés, kedves volt már a telefonban is és ez a vele töltött fél óra alatt sem változott!
Csinos, vékony nő nyitott ajtót, bemutatkozott és a lényere tértünk. Tanítani való a franciája, nyalakodtam is kicsit. Aztán gumi fel és szex néhány pózban. Hátulról “egész” kellemes a látvány.:d
Összességében nagyon jól éreztem magam, beszélgetni is lehet vele, a szex is jó volt. Visszamegyek még.
Mondjuk az olvasott beszámolókból nem mondtam sok új dolgoz vele kapcsolatban.
Noja(34) -ről valaki valami infót?
Köszi előre is!
Klaudiacicaánk Kanizsán landolt úgy kel neki ott van jó helyen!
Sziasztok. Kamillánál voltam és mondhatom megérte. Apró de csinos csaj , arca szép. A masszázs profi és lelkesen csinálja. Lakás nagyon szép , bár kívűlről kissé lerobbant. Pesti rózsaszálak , de minden fillért megért!
Sziasztok
Már másodjára jártam a héten Nicolee-nál!
Nem tudok betelni a kedvességével,odafigyelésével!
Ha hazakisérne megtartanám!! :D
Nagyon nagy favoritom lett és holnap már megy haza! :(
Dominát tudtok ajánlani? :)
Várlak sok szeretettel Békéscsabán 08-24ig!!
Hívjatok bátran!!
A "színészi videlkedéssel" egyetértek veled, ebben igazad van, de nekem ez nem volt zavaró, hisz amit megbeszéltünk azt teljesítette, úgy ahogy megbeszéltük és ***moderálva*** megbeszéltük. Mindemellett én a színézkedést csupán annyiban érzékeltem, hogy talán túltolta a kedvességet és a BF.-et, de ez számomra még mindig jobb, mint egy lekezelő p...a.
Azt meg, hogy komplett hülyét csinál az emberből ezt végkép nem értem, én semmi hasonlót nem tapasztaltam.
Bár lehet, hogy csak én kezelem ezeket a dolgokat felületesen és nem ennyire mélyre tekintően.
Andi (33, a ...26os végü) igazi gyöngyszem, ajánlom bátran! odateszi magát ahogy kell, nincs nyafi, viszont van fíling. vigyázni rá!!
***moderálva*** Várlak Édes!
Van 3 hölgy kiszemeltem. Esetleg tudnátok segíteni, ki a legjobb választás.?? Triniti 40, Zsófi 34, Kendra 20 , Köszönöm.
Üdv Mindenkinek. Érdeklődni szeretnék, hogy Réka... masszázs nem azonos a régebbi hírdető Érzéki masszázsal?? Olvastam róla, és nem igazán jókat. Nem szeretnék rossz dóntést hozni,mikor őt választom. Nem tudom megérteni, a rossz és lehúzos szolgáltatok, miért nevet és képeket cserélnek. Attol még a szolgáltatásuk egy nagy nulla marad.Az á*ai meg az egekben járnak , hisz azért amit kér semmit nem kapsz,csak rángatást jobbra balra. Kár lenne ezért a kis csajért, pedig szép kis formás feneke van az új képen. Ha még is masszázs akkor meg minek itt hírdet.
Klaudiacica hipertér ugrást csinált :) és Kanizsán landolt ,, és minő véletlen a másik kettő hirdetése ami itt Nyírbe ment ,eltűnt ...hoho
Jessica18 Zalaegerszeg, 1 óra
Nagyon komoly nő benyomását keltette mikor beléptem. Nem is igazán tudtam mit nyökögni, pedig az elmondások alapján tudtam, hogy szép arcú lány lesz és egy csomó mindent elgyakoroltam, hogy jó képet fessek magamról az első pillanattól kezdve. Aztán szerencsére úgy alakult, hogy az akció előtt mégiscsak dumáltunk egyet. Sikerült is mosolyt csalni az arcára és innen már könnyű dolgom volt. A fürdőbe már mérhetetlen magabiztossággal mentem. A helyszín már ismerős volt, így ebben nem érhetett meglepetés. Minden a legnagyobb rendben van a lakással.
Tudtam, hogy kezdő lányról van szó, így is próbáltam hozzáállni. Finom csókokkal kezdett, nagyon imádtam a száját. Kis mellű lány de nagyon sportos alkatú. Nem is illenének nagy csöcsök hozzá. A feneke kemény. Végre ismét egy olyan segg amit hosszan szeretek fogdosni, simogatni. Végig mosolygott, ami számomra az egyik legfontosabb dolog. Gyakorlatilag mindent megengedett, nem voltak csiklandós és érzékeny pontjai. Maximálisan kiszolgált, egy percig sem éreztem, hogy zavarná a nagy korkülönbség. A franciát talán sosem hagyja abba ha nem szólok. Illatos finom punciját sokáig nyaltam. Számomra gumiban is jól élvezhető volt ez a testrésze. Sajnos derékfájásom miatt a pózváltásokkal folyamatosan gondjaim vannak, de ehhez is maradéktalanul jóindulatúan állt hozzá. Mivel már sehogy nem bírtam a derekammal így kértem, hogy inkább kézzel végezzen ki és közben smároljunk. 1 percig sem tartott az egész. Rég rezzentem már így össze orgazmus közben.
Én nagyon beszélgetős alkat vagyok. Féltem, hogy ilyen fiatal hölggyel nem tudok majd jól kommunikálni, de fel sem merült ilyen probléma. Ha majd lepereg róla a kezdő jelző egy igazi kinccsé válhat. A pillantásaival és mosolyaival már most varázsolni tud. Aki finoman és kedvesen áll oda ehhez a lányhoz annak nagy élmény lesz, az biztos. Csak remélni tudom, hogy hasonlóan jó a véleménye rólam és máskor is meglátogathatom majd.
Ez a Fanny 28-28 most éppen hol hirdet,hol tudnék utánna nézni?
Sziasztok!
Egyik nagy kedvencem újra a városba látogatott (Zoé35) így hát volt tenni valóm! Ma sem csalódtam benne! Továbbra is szexi és profi szolgáltató! Ma is nagyon kedves volt és újra profi és kitűnő szolgáltatást kaptam! Volt szerencsém ma a barátnőjéhez is (Any36) csinos és kedves! A szolgáltatást illetően ő is igazi huncut profi hölgy! Kedves és odaadó volt velem! Első találkozásra olyan volt mintha 1000 éve ismernénk egymást!
Részemről mindkét hölgy nagyon nagyon ajánlott kategória legyél kezdő vagy már jártas ebben a randizási kategóriában!Minden igényt kielégítő hölgyek a normál keretek között!
Üdv!
Jessica (18)-ról van valakinek infója? Járt nála valaki?
Köszönöm neked a kedvességed. Te is közvetlen igényes és érzéki voltál velem pont ezért sikerült jól.😉 Ha szeretnéd várlak újra. Itt vagyok a városban szombatig😘! Csók Any