Most akkor hol lehet írni és olvasni észrevételeket, ajánlásokat a hölgyekről??
Most akkor hol lehet írni és olvasni észrevételeket, ajánlásokat a hölgyekről??
Hello!Norikánál járt valaki?tapasztalat?
Alexa 21-ről érdeklődnék! Vélemények?
Érdekes,hogy Luna ,Lexy lett...
Sziasztok! Fehérváron Lili(41)-röl valakinek infó? Köszönöm!
Nekem azt irtak, hogy valtoztatnak rajta, de semmi......
Halihó ! Anna 45 ről szeretnék infókat ! Jöhet priviben is ! A régebben debrecenben dolgozó Kathrin 58 nevü granny ról nem tud vki vmit ? lessz e még ? stb
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a jelenleg Kanizsán hírdető Szindyvel kapcsolatban?
Halihó ! Anna 45 ről szeretnék infót ! Jöhet priviben is ! A régebben Kathrin 58 néven hirdető granny ról tud vki vmit ? Hova túnt lesz e még ? A válaszokat előrre is köszi !
Candy: 10/10!
7 dislike egy ilyen jó beszámolóra! Valakiknek savanyú a szőlő...... :))))))
Daniella kedves visszatérő lány Anett meg remélhetőleg újra meglátogatja városunkat hamarosan ! Addig is kitartás drága jó Gróf Uram! :)
Ugyehogyugye!? :) Gern geschehen! Hasonló magasak és hasonló alkatúak. Két csinos-dögös vadmacska! Én külön-külön élveztem bájaikat . Már-már irigyellek ezért a nagyszerű élményért! Arra lennék még kíváncsi h a beszámolód (és Gróf Kurátoré) kiknek szúrta a szemét és nyomtak rá dislike-ot! Erről jut eszembe hogy ellendrukkban születnek a legjobb teljesítmények! :P Én legalább hármat kapok majd! Figyeljétek!!!!
Sziasztok. Tegnap ismét bűnbe estem.
Jessyka 22: Helyszin nem túl barátságos , zuhany kicsit gáz , de a szoba célnak megfelel.
Jessyka csodás csaj , nagyon szép , bőre bársony , igazán csinos. A kora talán picit lehet több , ami szerintem nem baj. Egy órát voltam , volt KF és nagyon fincsi puncija van. Hátúlról valami hihetetlen a popsija. Biztosan megyek még!
Valaki valami info Nikol 23-ról?
Sziasztok elérhetö vagyok veszprémben. Üdv lilla
Aki, valamelyik győri domina hölgynél járt már, írjon nekem! Köszi
A minap Nina (23) társaságát próbáltam ki.
Volt ő már a Parasztfelkelő Gyuri utcában is de jelenleg a Csapó utcán rendel a barátnőjével. A jelenlegi lakás egy lepukkant lyuk. Mindenhol harmónika ajtók. Egyeztetés könnyen ment és itt még csacsog a szabályokról, árakról stb. Megérkezésem során sikerült összefutnom egy másik vendéggel, mert a barátnője akkor engedte ki. Gyors titkos kézfogás a már kielégült vendéggel és utána én is beléptem. Állott szag az egész lakásban. A fürdőben hígított tusfürdő, a fürdőkabin ajtaja elhúzhatatlan (habár nekik kell feltörölni). A masszázst nem tanulta, ezt azonnal érzi a vendég amikor hozzáér. Inkább simogatás ez, mint masszázs, habár próbálkozik. A program része a csúszkamasszázs. Ha nem csal az emlékezetem régebben meztelenre vetkőzött és úgy kezdett bele a csúszkamasszázsba. Akkor még a magic stickre is ráült és csúszkált rajta a lába köze ékes virágával. Na most ezt felejtsd el. Most bugyiban egy kicsit hozzád simul a felső testével a te felső testedhez és ennyi a csúszkmasszázs. Néhány csusszanás után áttér a franciára. (ezt gumival csinálja, amit szerény személyem helyesel) A franciája nem vészes habár túl sokat használja a kezét. Miután eldurransz ne gondolj arra, hogy esetleg egy nedves törlőkendővel megtörölheted magad. Egy pár lap papírtörlő a jutalmad. Mielőtt elfelejteném megemlíteni, végtelenül csendes. Társalgásra aligha rávehető. Egyszavas válaszok.
VISZONT amit pozitív dologként tudok felhozni mellette:
Nagyon csinyos lány és a puncija valami eszméletlen szép, kislányos. Ha esetleg átpártolna ezen oldal másik kategóriájába (most masszőz) elgondolkodnék rajta, hogy meglátogatom.
A Tócósbol(Derékről) tudtok ajánlani valakit 30+ köszi előlre is
Sziasztok! Tócibol tudtok ajánlani valakit 30+ Előlre is köszi