Sziasztik Anitarol kellene nekem friss beszámolo /Kaposvár/
Sziasztik Anitarol kellene nekem friss beszámolo /Kaposvár/
Sziasztok!Norikarol tud valaki valamit?
Sziasztok. Egy jo es megbizhato szolgaltatott akinek jo a masszazsa es a befejezese is, nem tudtok debrecenbe?
Sziasztok! Esetleg tud valaki adni egy kis infót Nicol19 és Szandy22ről köszönöm előre is!
Megtaláltam, csak érdekelt, hogy nem másra gondoltál- e esetleg. Akit én írtam Nadin-t, arról egyébként annyi, hogy a találkozások száma egységnyi feszültséggel jellemezhető a részemről : 1 V, és nem kívánom növelni, mert úgy érzem, ha 2re növelném, akkor kicsapna nálam a biztosítékot
Nadin alatt egy fekete hajú fiatal csjra gondolsz, aki egy egy szőke Lia csajjal szokott fel-feltünni egy-egy napra különböző városokban?
Szijasztok dorina 33 valakinek van valami infoja jöhet privibe is !eloŕe is köszi
Hali!
Amúgy kiknek a hibái, hogy nincs kereslet-kínálat?
Valaki van az ügyfél körben aki miatt nem mernek hírdetni?
Vagy esetleg a lányokban keresendő a hiba?
Mi folyik itt? Mi az ábra?
Jöhetnének már az új leányzók, mert a halmozottan nagy kangörcstől alig bírok meglenni :D
Ezt én is így gondolom Debrecenben vannak a legrosszabb csajok . Pesten nagyon komoly cicák vannak.
Viktória 20-ról valaki tud valamilyen infót!! Jöhet privátban is!!! Kiváncsi lennék !!! Köszi előre is!!!
Sziasztok .Debrecenben hogy nem lehet olyan csinos lányokat mint pesten akárhogy nézegetem nincs olyan akihez tudnék menni.
Sziasztok! Valakinek Natale 31 hölgyel van tapasztalata? Meg osztaná,érdekelne a hölgy!😈
Nóri 23 !!! Van ember aki volt már nála? A ro.....nyok-on is fent van. Én egyszerüen nem tudom felhívni. Infó valaki?
Szijaszto! Dorina 33 valakinek valami info rég láttam már a hirdetését lehet rola tudni vmit!jöhet privibe is elöre is köszi!üdv mindenkinek
Mindig mindenki változtat :D
Még karácsony előtt voltam Viveinnél, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Szerintem sokkal szebb mint a képeken:) nagyon kedves, értelmes lány. A bőre puha mint a Bársony, csodás. köszönöm h boldoggá tettel, hamarosan újra találkozunk ;)
Szemezek vele egy ideje, hívtam már párszor, de nem értem el
Vitathatatlanul az egyik legcsinosabb a vékony kategóriában. Ember nem hinné el, hogy már ***moderálva***. Kegyetlenül jól tartja magát, és mestere a foglalkozásának.....
Kedves Látogatók!
A városi topicban kérjük tapasztalataikat osszák meg egymással. A kérdésekre van egy külön topic, ugyan úgy mint az ilyen általános jellegű csevegésre is
Köszönjük