Hali!
Egy jó cicis csúszkamasszázst keresek
tudtok valakit ajánlani?
Coco40 és Flóra28 velük már beszéltem jól is hangzik ahogy
elmondták, de értik is a dolgikat?
Ha valaki volt már náluk jó lenne egy kis infó.
Köszi!
Hali!
Egy jó cicis csúszkamasszázst keresek
tudtok valakit ajánlani?
Coco40 és Flóra28 velük már beszéltem jól is hangzik ahogy
elmondták, de értik is a dolgikat?
Ha valaki volt már náluk jó lenne egy kis infó.
Köszi!
Sziasztok Zsuzsáról tud valaki valamit?Nagyon eltünt!Vagy abba hagyta?
Meglátogattam Lindát. Képei valósak, de több van rajta kicsivel. Unott meló, le sem dobta teljesen a textilt, csak kérésre. A telefonban minden volt, de a helyszinen már épp csak hozzá lehetett érni. Nem volt díjnyertes látogatás. ***moderálva***
Zoé 24-ről valami info valainek? Debreceni lány.
Biztos igazad van csak előbb be is kell jutni hozzá. Az a nehezebb feladat!
Sziasztok!
Colett 21-gyel találkozott már valaki? Képre bejövős, de így infó nélkül vakrepülés lesz
Sziasztok infot szeretnék kérni erröl pár lányrol mivel még nem vagyok tul jártas a dolgokba ,illetve hogy miaz amire számithatok töllük vagy ha van jobb javaslata valakinek
1: Nicol
2:Szandy
3:Lola
4:Pedra
5:Kira
öket néztem ki elsöre
ha lenne valakinek infojja rolluk meg köszöném
Pár nappal ezelőtt sikerült eljutnom Noémihez,gondoltam megírom a tapasztalataimat. 20 percen belül tudott fogadni. A lakás tiszta rendezett, fürdőben tusfürdők és szájvíz is található. Külsőre megfelel a képeknek,formás cicik,és a bőre eszméletlenül puha.A hozzállásával szintén nincs probléma,közvetlen lány,végig kedves volt,semmi futószalag érzés,ami manapság nagyon ritka. Egyetlen dolgot hiányoltam csak,azt hogy kölcsönös franciát nem vállal,de ezt korrekten közölte is az elején. Ettől eltekintve egy nagyon jó élménnyel gazdagodtam, és ha lesz rá alkalmam akkor ismét meglátogatom.
Sziasztok!
Ketrin 27-ről van infótok, mert képei jók, de van egy negatív coment ami kiábrándító.
Üdv: Emmerich
Hali!
Egy jó csúszkamasszázs érdekelne Coco40 és Flóra28
képei igéretesek de jól is csinálják?
Ha valaki volt már náluk egy infó jól jönne.
Köszi!
Lehet abban valami, amit Dia 20-ról írt valaki korábban. Tényleg a hirdetők között talán a legcsinosabb, szép kis nő. Viszont a hozzáállása az legfeljebb 2/10, de a 2 is csak azért, mert hagyja magát kényeztetni. A szakmájára utaló teljesítménye az inkább 0/10. Azonban ha valaki csupán az esztétikai igényét szeretné kielégíteni, arra nagyon alkalmas, mert tényleg szép erotikus kis csaj. Az persze zavaró, hogy actionnak helyt adó szoba közvetlenül Debrecen egyik legforgalmasabb utcájára nyílik.....
Sziasztok! Szandy 18 van valakinek valami tapasztalata? Nicol 20 volt már valaki aki elérte? Mindig ki van kapcsolva nem is értem miért hírdet. Előre is köszöm.
Dóra 21 -
Az előzőekbne leírtaknak minden tökéletesen megfelel! Régebben volt szerencsém hozzá, és az akkor tapasztalt "unottságnak" nyoma sincs. Valamit átértékelhetett és más szemlélettel áll a mindennapokhoz. Valószínű tudja meddig és miért csinálja, azt viszont teljes bedobással. Hozzá teszem nem igazán értem ezt a barátnőfeeling dolgot!?! Nem gondolom, hogy barátnőt keresni járnak az emberek ilyen szolgáltatást igébnybe venni, sőőt...a legtöbben barátnő és feleség mellet teszik ezt elmondások alapján. Persze ettől az érzéki érintés és a kedves símogatós előjáték jól esett Dóra -21-től
Kedves, mosolygós, mindent úgy csinál ahogy a vendég kéri. Zuhanyzás kötelező. A teste 10-ből 10! Arca bájos. NF ha kéred, utána a pózok száma csak a vendég "teherbírásán" múlik. 4-5 pozícióváltás és egy kellemes fél óra után jókedűen és elégedetten távoztam. Rózsaszálak reálisak. Azt kapod amit kérsz, illetve amire számítasz!
MIndenképpen ajánlott kategória!
Aki hozzá jár nem véletlenül van! Tényleg mindíg illatos nagyon oda figyel a testére! Nagyon szereti ha kényeztetik oda lent! :D Ezt viszonozza is! :P Tényleg olyan mikor ott van nála az ember mint ha a barátnőd lenne!
Laura 22 vélemény: Többen vannak a lakásban, telefonban mást mondott, ***moderálva***. Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvetel volt a legjobb dolog amit kaptam. Konnyu volt elerni es 1 ora mulva talalkoztunk. Lakás: A lakas a stelao utcarol nyilik. Autoval szerintem eleg nehez parkolni. BKV-val es gyalog okes. A bejutas trukkos mert nincs kapucsengo. Tobben vannak a lakasban es totalisan indiszkret. A furdo okes, van minden ami kell. A szoba kb 7 nm es a konyhara nyilik (ahol vannak)
Külső: A teste rendben van, a kor kb megfelelo volt. Egy pici tetko szep cicik van benne potencial, a hozzaallassal van csak problema. A hatan egy mutet heggei vannak, ami talan elronthatja az összképet de engem nem zavart volna, ha minden rendben ment volna. A lakas a legfelso emeleten, es bekamerazot a folyoso. Ezt mindenkepp tartsa eszben mindenki aki odamegy. A kamera csak az ujabb epitesu apartmanoknal van. Nem hiszem hogy hozzajuk tartozik, de elkepzelheto.
Hozzáállás: A fogadtatas teljesen indiszkret volt. Egy dohanyzo holgy fogadott Laura mellett a konyhaban, amikor is szobakerult hogy nem akarok-e tobb lannyal nyomulni. Nemet mondtam. Irany a szoba. Nincs NF es ez nincs is az adatlapon. Amugy kezdemenyezo volt. Együttlét: Az egyutlet pocsek volt.. Gondoltam szuper a teste majd az karpotol. NADE a furdobol visszaerve kezzelveres kezdodott a gumihizasig. Ezzel nem is lett volna problema. Gumi fel es a kezzel veres helzyett javasoltam a franciat. A francia sem volt tul beleelos, tobb kezzel veres mint szopas. A ciklikusan ez ment mire meguntam az egesszet es gondoltam megtoltom a kis testet a farkammal. Itt folytatodtak a problemak, CSAK missziunarius poz van mert megjon neki es faj a melle. Igy kutya lovaglas barmi ami nem hatonfekves az kizarva. Erre csak annyit tudtam nyogni hogy ezt mondhatta vola az elejen mert akkor az ajtobol visszafordulok. Okes gondoltam elelvezem es az utamra indulok.JUJJ de ekkor jott a RAADAS! NE tegyem be TELJESEN. Es ezzel a kijelentessel megfogta a farkam es a puncija bejarata ele tette a kezet hogy ne menjen be teljesen. Ekkor mar turelmetlenul jeleztem ha ezt mondta volna elmegyek az elejen.Okes ugy gondoltam akkor hasznaljuk ki mar a helyzetet legalabb egy gyenge szopassal elmegyek aztan sose latjuk egymast ujra. A szopas persze ovszerben, a szokasos veres kis szopas veres kis szopas. Alig birtam elmenni. Borzasztó, talan a legszarabb szexualis elmenyem volt.KB felora alatt vegeztem. Elégedettség és Ajánlás: A mellei a puncija is erzekeny volt. Szopni nem igazan szeret, azt nem mondanam h nem tud de nem ugyfelkozpontu az biztos. Szar elmeny volt, eddig a legszarabb. Draga. Az en hibam h nem voltam ovatosabb, de senkinek nem ajanlom. legyen ez egy jo példa mindenkinek.
Kedves Capitany!
Sajnálom hogy nem voltál megelégedve a szolgáltatásommal!Nem felelhetek meg mindenkinek,és nem is akarok!Valóban le kell cserélnem néhány dolgot a lakásban,és ezt közlöm is amint megérkezik a vendég.A masszázs ágy pedig nyilván használódik.De szerencsére a vendégeim leginkább a szolgáltatásom miatt jönnek és járnak vissza.
Szép napot!
ALIZ 19
kéró átlagon aluli.Csajszi nagyjából a képeknek megfelelő.
BF van, kedves, jó fej. Jobb, ha szexi fehérneműt visel végig.
Franciában gyenge kezdés után, elég jó javulás és VSZ koronaként.
Jól kezeli botot.
Zsófi 22 masszőz
Telefonban kedves, egyeztetés bejutás könnyű, kéró ismerős, fire.st., régi, tiszta.
Külső képeknek megfelel. Szerintem fiatalabb.
Masszázs csak hát,gyengécske, befejezés NF. vsz nincs, lehetne pedig.
Mindkettőn fejleszteni kellene, hogy visszatérő legyek.
Kitty 29
Szimpatikus hang, a helyszínre érve látom a szemén, hogy jó dolgom lesz. Kölcsey kp-hoz közel. Lakás tiszta.
Képeknek megfelelő test. Tetszik az arca. Kedves, bf van. Jó francia.
Aktusban hagyja hogy variáljak. nincs nyafi
Visszatérek.
Szandra 23
Telefonos egyeztetés után nem veszi fel. Kár érte.
Szép jo estét mindenkinek (legslább olyan jót mint nekem)!😆😆
Remegős láb jelet tennék de olyan sajnos nincs!
Úgy döntöttem ma hogy meglepem magam egy frankó hármas élménnyel! Betti28 és Zoé35 lettek az áldozataim. Mivel Zoét már ismertem így biztos voltam benne hogy nem érhet majd csalódás! Érkezésemkor Betti nyitott ajtót egy apró szexy ruciban és combfixben...
Zoé éppen akkor végzett a zuhanyzással és lépett ki a fürdőböl! Istenem azok a mellek mindemt kiemellnek!Úgy haza viném csak az asszony...
Tusolás után irány a kéjlak! A Zoé lefele a Betti felfele indultak kis idő után cseréltek!Vegyvédelmi felszerelés előkerült és a Betti ki is használta a lehetőséget olyannyira hogy Zoéig el sem jutottam! Az akció után kaptam egy kellemes masszázst közben jót beszélgettünk és sokat nevetgéltünk majd láb remegve de feltöltődve és ki ürülve távoztam!
Ezek után én úgy gondolom hogy a hármast róluk kellene elnevezni!😆😆
Ahogy időm engedi újra tiszteletemet teszem náluk!
Kedves Kurátor Úr! :) Megtisztelő a véleményed! Köszönettel:Carmen 💋