..., mint ahogy ennek a hozzászólásnak sem volt értelme :) ...
..., mint ahogy ennek a hozzászólásnak sem volt értelme :) ...
Dorina nem változott! Fantasztikus élmény vele lenni!
Szia Kedves Kinga - Gréta - Szandi masszázs!
Természetesen nem terveztem vissza térni, sajnálom, ha félreérthető volt az értékelésem. Rá bíztam mindenkire, hogy saját belátása szerint értékelje amit írtam.
Kellemes Ünnepeket!
Zubia
Sziasztok! A minap meglátogattam Fruzsit(24) aki régen Emőke néven futott..a leányzó még mindig ugyanolyan csinos és kedves, jól átmassziroz és aki volt nála az tudja hogy isteni a fr....ája viszont már actiont nem vállal , a lakás szép, tiszta.
volt már vaki innen Ts szel ? melliket erdemes meglátogatni?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Alisa, Szonja, Alexandra, Jázmin, Kitti) ***
SZIASZTOK A JUHARFA UTCAI CSAJOKAT TUDOM NEKTEK AJÁNLANI TISZTA LAKÁS ÉS AMIT MONDANAK A TELEFONBA IGAZ FEDI A VALOSÁGOT MINDENTMEKAPTAM AMIT KÉRTEM VÁGYAIMAT KIELÉGITETÉK
*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Alisa, Szonja, Alexandra, Jázmin, Kitti) ***
sziasztok a juharfán voltam tiszta a lakés telefonton megbeszéltek igazak ne hagyátok ki a csajokat tényleg minden vágyaitokat kielégitik
Kedves Zubia!
Elsősorban szeretném megköszönni ezt a kis hozzaszólásod :-)
Masodszor sajnálom, hogy a kis lelkedbe tiportam, de még mindig úgy gondolom,hogy én rendelkezek a döntésről,hogy milyen szolgáltatást nyujtok a vendégeim számára.
Erről ne is nyissunk vitát,mert úgyis úgy lesz ahogy én szeretném :-)
Csók nem volt ,és nem is lesz.....igy nem értem az erre iranyuló háborgásod.
Az utolsó kis gondolatomat pedig csendesen megjegyezném... . ha a higiéniával gond volt,akkor miert szerettél volna ujra meglatogatni... erthetetlen...
Roxy25- t tervezem meglatogatni. Valaki jart nala mostansag? Ajanlott kategoria?
Köszönöm a kedves szavakat, örülök,hogy pozitív élménnyel távoztál tőlem. Remélem találkozunk még! Puszi!
Egyszeri alkalmasak :) viszont ott a Rami 20 ő, viszont jo :)
Kedves Kartársaim!
Szeretném felhívni a figyelmeteket a Szandi masszázs, régebb Kinga (25) néven futó vándor előadóra.
Régebb, még újra keresztelése előtt jártam nála, akkor nem értékelem, röviddel utána pedig - valamilyen csoda folytán ;) - nem kívánta többé felajánlani ezt a lehetőséget a vendégeinek. Akkor még klasszikusként futott, nem csak masszázs lányként.
Egyébként kedves, nem lehúzós, nem is óra nézős, de: higiéniai problémái előfordulnak! Csók, hozzá érés az nincs. Mint a kifutó modell az autó szalonban, vagy elfogadod ami van, vagy lehet tovább menni. ***moderálva***
Szia!
Ha jó masszázst szeretnél, akkor Dzsenifer!
Bianca - Múlt héten hirdetett masszázst az apróban. Elmentem hozzá, nem csak ***moderálva***. Egynek elment, nem volt rossz, de kimagasló sem. Próbát megér(t).
Csatlakoznék én is Zitával kapcsolatban. A minap meglátogattam én is. Kedves és szinte végig mosolygott egész ottlétem alatt.Akt*s alatt is lehet irányítan..Többen vannak a kecóban!Akiknek bejönnek a vékony,kisebb mellű lányok azoknak ajánlom!
Ja! És hogy tudja akikre tartozhat, Barbi20 a ***moderálva*** utcán Réka néven futott!
Szia.
Kérdésem lenne.
Mónika31 hölgyet említessz. Ő a régi Mónika31 a nagyálló
környékéről ? Bettivel együtt rendelt 3-4 éve. Visszatérő ?
Köszi a választ.
Nem akartam közreadni a tapasztalatomat a Barbi20 néven hirdető parókés szőke démonról, aki korábban a "Kiss" utcában dolgozott. De mert másokat is érinthet ezért gondoltam nem árt óvatosságra inteni a makktársakat. Állítólag nem jött ki a ***moderálva*** és váltott, magánzó lett, csak időnként hirdeti magát. Az új címét nem írom le, mert azért a diszkréció kötelez.... Egyébként egy jó testű, intelligens, és jól teljesítő nő, fejlett francia nyelvérzékkel. A mangánzóvá válása idején gondjai voltak az albérlettel ezért állítólag több korábbi vendégét, így engem is megkeresett egy kis ***moderálva***. Nem jelentett gondot, segítettem, mert a jó cserkész ott segít, ahol tud. Arról volt szó, hogy majd***moderálva***.....Na onnantól nem veszi fel a telefont. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, de hogy ne én legyek az utolsó, ezért ajánlom a figyelmetekbe.....
Hali!
Egy jó cicis csúszkamasszázst keresek
tudtok valakit ajánlani?
Coco40 és Flóra28 velük már beszéltem jól is hangzik ahogy
elmondták, de értik is a dolgikat?
Ha valaki volt már náluk jó lenne egy kis infó.
Köszi!
Sziasztok Zsuzsáról tud valaki valamit?Nagyon eltünt!Vagy abba hagyta?