Alice-nek valaki tudja az elérhetőségét?
Alice-nek valaki tudja az elérhetőségét?
Kamilla 24
Egyetem közelében fogadott. Lakás prémiumnak mondható, tiszta. A képekkel egyező feszes test. Szép arc. Kedves. Jól massziroz. Minimális TP az idő teltevel. Fiatal kora ellenére az erotikus rész is hozta, amit elvártam. Francia jó. Kézimunka kapkodósabb.
Ha visszatérek, az a látvány miatt is lesz. Dat ass...
Nem ő az aki fél...😁
Pedig írhatnál neveket, úgy nagyobb súlya és hatása lenne ennek a jogos kifakadásnak. Már leírtam neked-ha jól emléxem-hogy hol és kinél nem fox csöcsre futni. Az a kör persze változhat is, néha befut egy-egy igazgyöngy és ritkán ki kiszáll valaki a story-ból, pláne ha túl jó. Áldozat nélkül nem lehet friss ropogós harmatos üdvöskét felhajtani, ne sajnáld a tanulózsét, majd lesz amikor felúszik rád egy két hamvas tehetség!😅
Hogyne szoktam volna..😎Mi érdekel jobban? A tárgyi vagy a 'Biológiai kedveskedés..😁
Sziasztok!
Ti szerencsésebbek voltatok, úgy túnik. Sex Barbie-nál voltam, aranyos, de.. Sajnos nem az ajánlott kategória :(
Volt egy kis.. zamata is, sajnálom, mert amúgy kedves, mosolygós.., de ez nem neki való, és még finoman fogalmaztam.
Múltkor még volt itt egy csajszi, Harmony. Duci, de csodásan szép arca volt. Na, róla csak jókat tudnék mondani.
Sziasztok !!Elöször is azzal kezdeném hogy soha nem irtam még senkiröl de ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Gréti 19 nél jártam a napokban, a képeken ő van (inkább 20 közepe) de hozzáállása hamar lehangolt mikor sietteti a dolgot zavarnak a beszólásai. kb 25 perc nála az óra
Nem is akkora gond a szarból ez is sok volt.
Nem is csoda 2-3 napig Debrecenbe itt most Szegeden vadássza újabb áldozatait.
Vigyázzatok vele!!!
Köszi, örök hála :) Kinéztem magamnak, beszéltem is vele telon, de ***moderálva***, kicsit elgondolkoztatott, képei pedig bejövősek azt hittem ő egy régebbi hirdető azért is hívtam de hangjáról tudtam hogy nem az akire tippeltem! Viszont a Viktória 20 szőke lány is megmozgatta az agyamat vele is beszéltem ma, rózsák száma simán válallható, viszont teloba lehetne kicsit barátságosabb, mondjuk attól még lehet jó a szolgáltatása ..
Üdv mindenkinek! Tudjátok nekem alapvetően nincs gondom a C-vitaminnal. Az viszont tény, hogy több hirdetőt is megkerestem, akiben bőven volt ebből az anyagból. Neveket direkt nem írok, bár tehetném, az viszont tény, hogy egyetlen sem teljesített közülük még az 1/10 határt megközelítően sem! Biztos van kivétel, de az eddigi tapasztalatom ez! Igaz ez nem csak a C-vitamin adagolt egyénekre volatkozik, mert vannak szép számmal a D-vitamin hiányos kategóriából is gyengécskék. Már párszor mszívtam az Eon környéki hölgyekkel, ahol az egyetlen előny a földszinti lokalizáció. Nem számoltam, de tucatnyian hirdetnek egy fészekből, vegyesen C-vitamin adagolt és D-vitamin hiányosak is. Általános jellemzőjük hogy olyan derék és csipő bőséget adnak meg, amilyen elképzelhetetlen. Többnyire 28, vagy 34-34 ilyeneket.És újabban fotoshopolt képeket raknak fel, szépen megnyújtva magukat, mert úgy gondolják, hogy a férfinép átvágható! Ahol ilyen adatok vannak, újabban egy telót sem engedek meg. Viszont ha tudtok jól teljesítő lányokat, akik azért végzik a munkát mert szeretik is, nem csupán a virágcsokrokért vannak oda, akkor írjatok már meg....bár aki a virágot szereti, az ugye rossz ember nem lehet! De hát itt egy sajátos teljesítményről is kellene, hogy szóljon a dolog.
A héten jártam Szindynél. Emberek, mekkora szíve van! Csak ezért mentem, de a vártnál sokkal jobban sikerült az egész. Juharfán rendel, rendben volt a kégli. Képeken ő van. Jó volt az egész, a szinészet, technika, nem nyavalyog, teszi a dolgát. Erősen ajánlott ebben a kategóriában!
Jázmin 20 - Volt Hanna20 néven is. Szeretem a fiatal vékony lányokat. De Jázmin a képek alapján már too much volt. minden esetre sokáig szemeztem a képeivel valahogy birizgálta a fantáziámat. Olvastam róla itt jó beszámolót is, úgyhogy úgy döntöttem belecsapok a lecsóba. Időpont egyeztetés könnyen ment. Élőben a lány kinézete a képeknek megfelel. Megdöbbentően magas volt, de hát ott van a magasság az adatlapján. Vékony lány. nagyon. Kellemes francia, kellemes együttlét. Hozta a nyíregyi átlagot, de a rózsák kicsit kedvezőbbek az átlagnál úgyhogy lehet még visszanézek.
Sziasztok! Lily rol vélemény?
Hali! Lisa 34 és Lejla 22 valakinek van infoja érdemes meglátogatni őket? Köszi.
Győrben ma BLACK FRIDAY nálam!Gyere és kényeztetlek!☺️
Tegnap jártam Zselykénél.
Kedves, jófej és nagyon csinos.
Mindenképp ajánlott... :)
Üdv urak.
Ti szoktatok kedveskedni valamivel a hölgyeknek?
Volt már itt pár csaj aki vossza vonult, de nem tartott örökké.
Van ugy hogy más városban, más név más kór és megy minden tovább.
(Ok: Maja; még a többiek)
A heti termés: Bodza(19) Virgonc lány, most érkezett a városba ajánlani lehet csak! Barátnő feelning Vigyázni rá! és Tamara(19) Egy értelmes komoly csajszi hardcore sex-et szereti! Egy lakásban dolgoznak aki szereti a molett lányokat annak egy főnyeremény! Lakás szuper tiszta, fürdő ágy rendben.
Szia! Nem, ö biztosan a régi Emöke! Nagyon vártam hogy visszatérjen és örülök hogy hamar rátaláltam.
Szép napot!
Olvasom ezt a hyper magas C vitamin koncentráciot, rájöttem rég irtam, pedig mindig történik valami.
Lolita 21: Helyszín Kölcsey környéke. Igazábol nem ő volt az első, második, harmadik....választásom, de mások nem értek rá, róla meg olvastam elégedett beszámolót a nemjójányokon, gondolam megpróbálom.
Wrong idea. A leirásból nem sok minden igaz. A helyszínen kezdtem szembesülni ezzel, a lakás rossz állapotú, de szép arca volt, meg eleinte kedves volt, megprobaltam. A rózsa ceremónia után szokásos dolgok, majd jön az erotikus rész, ami katasztrófa volt. Mindent olyan tessék, lássék alapon van, meg mikor mész már el, hab a tortán, hogy még romantikusabb legyen, miközben háturol kenem, felveszi a telefont, mondja hogy mi mennyi stb. Majd ezt 3 perc mulva megint eljátsza, de akkor már egy megbeszélt vendéggel, s mondja neki hogy várjon még 5 percet. (15 perc telt le kb. a félidőből). Maradék kedvem is elment, gyorsan lezavartam, de jobb lett volna ha egy kólásüvegbe húzom bele.
Hanna 28: Kiss str. Aki már járt itt, annak ismerős a környezet. Voltam már itt Hannánál, Ő már a harmadik Hanna 28 akihez mentem az elmult 3 évben ide. Ez a Hanna csinos, fiatal leányzó.De itt általában, szokták hozni a csalódásmentes stabil átlagot. Most sem történt másképp. A francia kicsit gyenge volt 10/4 /illetve pont hogy túl erős, foggal/ de sz*x része kárpótolt, sikerült ráhangolodni egymásra, elég aktiv volt, több pozban is, kellemes végkifejlettel.