:)
:)
Kriszti 33 nevű hölgyet,csakis ajánlani tudom,nagyon kedves,megbízható,és gazdag étlappal rendelkezik.
Hahó! Alice elérhetőségét tudja valaki?
Vegyes felvágottal indul a hét: Két átutazó lányról tapasztalat: Aria. Szuper jó a csaj, minden tekintetben. Szép, odateszi magát,jól el lehet vele dumálni. Krisztin: mindennek az ellentéte (mondjuk külsőre jó, de ennyi.Ilyen unott hozzáállást még nem láttam.)
Sziasztok!
A Szofi 22 leányzóba tényleg csörgedezik ázsiai vér is? Az adatlapján azt írja félig kínai.
Helló Minenkinek!
Cintia (24) Kedves közvetlen lány,a képek fedik a valóságot, olyan kis barátnős...............részemről ajánlott kategória.
Sziasztok! Ma látogatást tettem Nikolett(20) néven hirdető kedves Hölgynél! képei tükrözik a váláságot sőt élőben nekem eszméletlenül bejött. Nagyon kedves es beszélgetni is lehet vele. Az elején picit feszengtem( ő tudja miert) de ez hamar elmult. Egyeztetés es útbaigazítást tökéletes. Lakás tiszta rendezett. Innivalóval kínált érkezéskor Fürdés után már az ágyon várt szexi bugyiban es szépen lassan elkezdődött amiért mentem. Közben is nagyon figyelmes volt! Igazi gyöngyszem! :) nem siettetett utána még beszélgetés és kaptam egy kis extrát mert jelezte,hogy még van időm! Részemről nagyon ajánlott. Ahogy időm engedi biztos, hogy meglátogatom ismét :) köszönöm kedves Nikoletta ;) M.
Hi!A hétvégére megérkezett Réka is,már nagyon vártam!Ismételten hozta a jó formáját,pedig igencsak kora reggel hívtam!És már el is ment,nem látom a hirdetését,úgy hogy megint várni kell három hetet!
A fiatalabb (19) éves. Szőke picinek tűnik!
Helo.Pobtosabban leirnád h melyik Kamillárol van szó?mivel 2hirdetés van fent.(vagy 1hölgyet takar a 2hirdetés??)köszi
Helló!
Ketrinnél volt már valaki?
Üdv Mindenkinek. Nem tudom ki hogy van vele,de Nyíregyházán mindenki csak masszirozik..közben meg annyi zsetont el kérnek mint más ,egy félorás légyotra. Én még nem láttam masszört fehérnemüs képpel hírdetni,szexpartner kereső oldalon..Az újra hírdető Szofi ,legalább leírja,hogy mit és hogyan vállal., és a szolgáltatása minden pénzt megér, és nem járkál más városba ,bezzeg olyankor mindenki vállal mindent...és nem számit a pénz..Egyre viccesebb ez a város...és a sok álll masször..
Bizony, egy kincs a lány. Kár hogy pár havonta jár csak erre 1-2 hétre
köszönöm..pusszy jázmin..
Sziasztok!
Tud valaki olyan hölgyet aki tudja es szereti is esetleg a nyelves csókot? Köszi a valaszokat előre is! Hölgy is írhat rám! :)
Sziasztok!
Olyan hölgy jelentkezését várnám aki szeret fenekelni hosszan.
Infót ilyen beállítottságú hölgyről.
Köszönöm!
Muszáj átmenni a közeli városba a lányokhoz, ha az emberfia "jót" akar. Elnézve a felhozatalt. Tisztelet a kivételeknek. Igaz Zsoloka?:)
Kedves Makk társak,ma meglátogattam Kinga28 nevű hölgyikét a 19kerületben a Jáhn F utcában rendel.Hát nem kellett volna sima lehúzos a csaj,flegma de amit nyújt az egyenlő a nullával.Elmentem hozzá
hogy a szokásos jól bevált programom egyikében részesítsen:Kölcsönös francia+óvszeres szex.Franciázni kezdett de valami olyan szarul hogy már majdnem hogy fájt,persze így nem lehet izgalomba jönni,végül
kézzel gyorsan kiverte kb5perc alatt,és mindezt flegma bunkó stílusban bizonygatva hogy nála a vendég az első.Senkinek nem ajánlanám a hölgyikét,s***moderálva*** ,ill megtanultam a leckét hogy olyan hölgyhöz nem érdemes menni akit nem lehet nyilvánosan értékelni az adat lapján.Sajnos így más módon nem tudom figyelmeztetni azokat akik az ilyen hölgyek áldozatává válnak.További jó punci vadászatot,sok orgazmust nektek
Jázmin 22
Árpád tér környékén fogadott. Átlagon felüli állapotú, tiszta lakásban.
Szép arcú,nagyon ápolt,szép haj. Szexi fehérneműben nyit ajtót. A képein látható, szerintem tökéletes vonalak fogadnak.
Kedves, hozzáállása sokat javult. Aktus, francia során is kitartó, türelmes, teszi amit kérek.
Megyek hozzá ha elérhető lesz.
Hát nem is csodálom Jégszilánk! Amit művel, az botrány....