1 nem a stadionba vagyok .2 amit a telefonba mondok az ugy van.3 nem érdekel ki mit ir.nem kötelezö jönni.
1 nem a stadionba vagyok .2 amit a telefonba mondok az ugy van.3 nem érdekel ki mit ir.nem kötelezö jönni.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
A Stadion utcába érhető el! De nem igazán ajánlott,amit mond az nem úgy van! De végül is a te dolgod!
Az apróban hirdető Timcsike73 ajánlott kategória?
Sziasztok!Tud valaki mondani valamit Nóri34-röl, aki volt már nála?Érdekelne hogy milyen,érdemes-e meglátogatni.Előre is köszi.
sziasztok!
Tud valaki a megyébe olyan szolgáltatót aki szereti a vad sexet pörgést, az extrém dolgokat (mint pl megaláz, kikötöz, fegyelemre nevel, megrugdos, kényszerfranciáztat, lábimádat ujjazás stb..) ?
Mi az "Monácska?" Kell az önreklám? Ne csináld, Tatán sem jött be
Egyébként nem tudom, hogy ez miért téma ennyire, hogy kit hanyan néznek meg.
Én is megneztem Alexat,mert jók a képei,női szemmel is jól néz ki,Mona képeit is néztem régebben, hogy milyenek,mégsem vagyok vendeg.
A másik meg az hogy aki nem ebben mozog,nem tudja,h a nézettség nem egyenlő a v.degek szamaval.
Nekem volt olyan h 1600 an megneztek egy nap,egy hívasom se volt,másokor meg megneztek 200-an,és akkor egesz nap voltak.lehet valaki úgy gondolja ahanyan megneznek annyian jönnek,de ez nem igy van!
Úgyhogy kár ezen erölködni.
Csilláról vélemény???
Az gáz, ha ennyi évesen csak zs*gával tudsz nőt az ágyba vinni! Külön hülyeség, ha pesti nőkhöz vidékre jársz!
csak hogy tud mielöt baromságot irsz monácska 2 évedolgozik itt Alexa 8honapja és nem eltunik egyik es jön a másik,
hanem van amikor felváltva dolgoznak van amikor együt , vagy nem tünt fel? te ismered az embereket vagy ismeretlenül kritizálsz véleményt mondasz?na de mindegy mindenkinek lehet saját véleménye , neked ez, hálisten ebbe a csoportba kevesen tartoznak ...... csáo ja még hozzá teszem 22 éve vagyok érintve a témában sok p*nzt költök nökre , és ha hiszed hanem egy oldalt nem csak pár ember nézz meg , és nem elképzelhetetlen az sem hogy 2-3másodpercenként meg nyitják egy lány oldalát,ennyi
érdemes nem fogsz csalodni ,
szia teljesen igazad van monácska egy tündér de az én kedvencem suzy33 ,és azt még hozzá teszem hogy én budapeströl járok le Veszprémbe, és minden alkalomal nagyon jol érzem magam .
BÚÉK MINDENKINEK!!
Sziasztok! Alexáról valaki tudna valami infot adni.Nagyon készülők a hölgyhöz érdemes meg látógatni? B.U.É.K mindenkinek!
MINDEN KEDVES HÖLGYNEK, (HETÉRÁNAK, GÉSÁNAK, KOKOTTNAK, KURTIZÁNNAK) AKIKET A HASZKOVÓ-JUTASI-MUNKÁCS BERMUNDA HÁROMSZÖGBEN (MEG EZEN KÍVÜL IS) VESZPRÉMBEN AZ ELMÚLT ÉVBEN FELKERESTEM, VELÜK KELLEMES ÓRÁKAT TÖLTÖTTEM, GÁLÁNS, TISZTA, SZÓRAKOZTATÓ VENDÉGEKET, SOK SIKERT KÍVÁNOK 2014-RE!!!
MEGKÖSZÖNÖM MINDAZOKNAK A HÖLGYEKNEK AZ ÁLDOZATKÉSZSÉGÉT IS, AKIK A KARÁCSONYI ÜNNEPEKBEN "ÁRVA" BARÁTAIM RENDELKEZÉSÉRE ÁLLTAK!
KELLEMES ÜNNEPEKET,ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK,ÉS AZ ITT HIRDETŐ LÁNYOKNAK ,AKIK NÉLKÜL KISEBB LENNE A VILÁG! KÖSZÖNET NEKTEK.
Nem hülyeség! Így van, utána néztem!
Minden Kedves Hölgynek, akivel az elmúlt évben itt jól éreztem magam, Boldog Karácsonyt Sikeres, Szerelemben gazdag Újesztendőt Kívánok!
Most ne haragudj,de ez tök hülyeség.
Ha valaki arccal hirdet eleve többen nezik,ha valaki ki van emelve,mert ilyen is van,főoldalon megjelenik egyböl,eleve más városból is rákattintanak,ha valaki meg folyamatosan cseréli a képét,szinten többen nézik.
meg azert mert valakit sokan megneznem,nem egyenlő a ve.ndégek számával.
És még azt hozzátenném hogy a lányok is nézegetik egymast.
A másik hozzászólónak meg üzenem inkabb az értelmező kéziszótárt csapja fel,ha nagyon unatkozik.
Ebben az a lényeg, hogy amikor tájékozódunk, először az izlésnek megfelelő hölgyeket nézem, utána a nézettséget! Ennek alapján próbáljuk eldönteni, kinél lesz az első látogatás. Ha a nézettség valamiért hamis, félrevezeti a vendéget! Ezzel néhányszor megszívtam, és ezért nem tetszik a valószínűtlen nézettség gyarapodás!