Hello! Miriámnál volt már valaki nagyon helyes lánynak tünik és telefonban is aranyos volt.Valakinek valami élménye van a hölgyel kapcsolatban? :D
Hello! Miriámnál volt már valaki nagyon helyes lánynak tünik és telefonban is aranyos volt.Valakinek valami élménye van a hölgyel kapcsolatban? :D
Sziasztok Fiúk!
Sokat nem segítettetek! Sem ciktor, aki a fórumon, sem sakal, aki priviben írt, nem segített Monácskára! Sok a bizonytalanság és a negatív véleményLehet, hogy Veszprémben nem érdemes keresni?!
Viszont Bfüreden a klub jó volt!!!!!!!!
Csak nem lefogyott a hiretésben szereplő 70-re? Nekem a sex mellett fontos a jó megjelenés is!
Tudod változnak a dolgok,de menny csak el hozzá.Nem vezetlek félre,minek tenném?
Ciktor! Ezt is írtad Monácskáról:
"Csak egyszer voltam Monánál!!De azt mondhatom,élőbe elrettentő példa a 130 kilójával,de lehet,hogy több is."
Melyik igaz? Miért akarsz megvezetni?
A leghasznosabb infó ott van a hirdetése fölött nagy fekete betűkke! KÉTES HIRDETŐ!!! :D
Az apróban hirdető Miriam nevezetű hölgyeményről van vmi hasznos infótok?
MONÁCSKA EGYSZERŰEN LEHENGERLŐ! BELEMEGY MINDEN JÁTÉKBA,HA KÉRED TŐLE. A CICIJE KÖZÉ IS LEHET NYOMNI, TŐLEM KÉRTE IS. AZT NEM LEHET RÁ MONDANI,HOGY UNALMAS,BESZÉL SZINTE MINDIG. NYOMD BELÉM TÖVIG,MOST GYERE HÁTÚLRÓL,MEG HASONLÓ DOLGOKAT. KÖSD FEL,HA ELMÉSZ HOZZÁ!! SZERINTEM TESTI FENYÍTÉST NE KÉRJ TŐLE,JOBBAN JÁRSZ. EGYÉBKÉNT EGY KEDVES BÁJOS TEREMTÉS. CSAK ÉPPEN NAGY DARAB,DE A MAGA KATEGÓRIÁJÁBAN EGYEDI. HÁT AZT NEM LEHET MONDANI,HOGY UNATKOZTAM MELLETTE. NEM VESZTESZ HA MEGKERESED. BESZÉLD NEG ELŐRE VELE,MERT HÉTVÉGÉN NEM MINDID VAN ITT VESZPRÉMBEN. SOK SIKERT!
Sziaszok!
Jövő hét végén megint itt leszek, adjatok támpontot, Monácska milyen? Szereti- e a kissé bizarr dolgokat? Kemény KF-et, egy kis k*ki-p*f*zkodással. A ciciszexben mit ad, mennyire valódiak a képei? Mit érdemes kérni tőle, mennyi időben nem unalmas!
Köszi!
a regina a leg jobb imádom és visza járos leszek hozá
Lilly Lia Tiffany ajánlott lányok! Az "*r*gek" nagyon unják már és borzasztó "fémérzékenyek"!
Szasztok! Liáról van valakinek tapasztalata? Esetleg itt nem hírdető megbízható lányt tud valaki ajánlani?
Mit írtál, hogy stornózták? Meséld el privátban!
Nos mi a helyzet? Monácskáért már nem állsz ki?!
Ő (Regina) Füreden dolgozik! Egy másik honlapon szereplő beszik között találtam Rá!
Köszi a beszámolókat!
*** moderálva *** Regina hirdetését hol lehet megtalálni? Az itt hirdető tudtommal Veszprémben dolgozik.
Sziasztok!
Vanessza(20), Dorka(21), Lily(27), Eszter(24), Mesi(26) lányokról valakinek valami infoja lenne? Melyik ajánlottabb?
Válaszotokat előre is köszönöm! Privibe irjatok légyszives.
A közelmúltban a környéken dekkoltam, néhány lányt meglátogattam. Megosztom tapasztalataimat:
Tiffany
Környezet , fürdő felszereltsége kielégítő, van hova levetni a ruhát.
A lány Barby alkatú, arányos, kedves, jól szexelő. *zájával remekül kényezteti a szerszámot, és nagyon jó k*ty*ban.
Környezet: 6/10, fürdő: 6/10, megjelenés: 8/10, sex: 7/10 diszkréció: a fiú telefonkezelés miatt kicsit necces. Azért ajánlom!
Zafira
Szerényen berendezett panel albérlet, de a fürdő jól felszerelt, látszik a „szakmára" figyelő tisztaság-igény.
Kedves, nagyon jó alakú, szép arcú hölgy. A szexben otthon van, még van ideje és lehetősége fejlődni. Bármely oldalról „támadható" Oldalfekvés, k*ty* nagyon jó vele!
Környezet: 6/10, fürdő: 6/10, megjelenés: 8/10, sex: 8/10 diszkréció: tökéletes. Próbáld fel, nem bánod meg!
Regina Balatonfüred
Kellemesen berendezett retró kecó, zuhanyfülke, rengeteg tusfürdővel.
Barátnő feeling, jó alak, csókos ajkak, érzékeny *unci,nagyon jó sex. Ingerlő öltözékben fogad, a kölcsönös kicsomagolás nagyon élvezetes. A hagyományos pozíciókban jól teljesít de semmi bizarr, vagy S/M
A teste kategóriájában a legjobb!
Környezet: 8/10, fürdő: 8/10, megjelenés: 8/10, sex: 9/10 diszkréció: maximális! Ajánlott!
Monácska
Ty*kf*rm a p*nel odúban: 3 suna, sötétség, zsúfoltság. Körülményes a ruha lerakás, fürdő szegényes, igénytelen.
A képekhez képest lelombozó a látvány! Közönséges arc, lógó haj, cicik és has (k*ty*ban a lepedőt koptatta). A délutáni műszakban ápolatlanság jeleit mutatta.
A sexben rutinos, talán túlságosan is, ettől nem is olyan élvezetes, fr*nciája felszínes, a nyögdécs hamis!
A bizarr felé hajlók számára jó partner lehet. (nem próbáltam, de láttam néhány „eszközt")
Környezet 6/10, fürdő 5/10, megjelenés 4/10, sex 6/10 diszkréció: megkérdőjelezhető. Feltételesen, csak „vészhelyzetre" merem ajánlani!
Lilly
P*nel az egyik felső ***moderálva***, mindennel felszerelt fürdőszobával, választékos tusfürdőkkel.
Kellemes alak, kellemes személyiség. Kissé tartózkodó az elején, de könnyen feloldódik. Jól alkalmazkodott a kívánságaimhoz a pozitúrákat illetően. Nem volt ellenére a hirtelen váltás. Minden testhelyzetben jól mozgott. Ha a KF-et MT-ot is vállalná azt mondanám: a fr*nciája frenetikus
Környezet: 8/10, fürdő: 8/10, megjelenés: 8/10, sex: 9/10 diszkréció: maximális! Ajánlott!
Végre vissza jött a városotokba Dorka :) Valamikor meg kéne látógatnom a hölgyet. Nagyon aranyos lány egyszer már voltam nála és minden korrekt volt. Jó lene tudni meddig marad nálatok. Bár erre felénk is jöhetne és nem kéne el utazni akkor :) Vigyázni a hölgyre addig is tényleg nagyon aranyos lány.
koszonom