olvassad el piit25 részletes beszámolóját! De látom, régóta izgat, ha szereted a pikírt csontkollekciót, menj fel hozzá!
olvassad el piit25 részletes beszámolóját! De látom, régóta izgat, ha szereted a pikírt csontkollekciót, menj fel hozzá!
Alexánál járt már valaki? Érdemes elmenni hozzá? Az infókat meg köszöném :)
Meg tudja védeni magát! Van kapcsolata minden felé, ilyenkor lehet jól használni a fényképeket, amiről irtatok régebben. A "szervek" is jónéven veszik és más is hasznot húzhat belőle. Nem lennék a felvevő helyébe az biztos!
Meghallgatnám a felvételt! Elég zaftos lehet!!! :-)
Kedves Miriam nem tudodm hogy olvastad e a fórumon a hozzászolásomat és ez íránt csináltál melles képet vagy sem ezt tök jó,csak olyan homályos a kép nem lehetne kicsit élesebb képet magadról.És szerintem már ha az arcod válalód akkor több is bele férne a képeken belül szerintem még a forgalmad is még jobb lenne.Ezt csak egy jó tanácsként szándékozom nem bántásként. :) Amúgy nem sokárra szerintem én is meg látogatlak mert csak jót írtak rólad :)
Helló,
Nem tudom, ki vagy, de akkor szerintem én sem bántam meg.
14-én megyek Veszprémbe, de csak dolgom van. Masszőr cimborámmal tali, meg másnap benézek az OEP-hez, ilyenek. :)
Ott alszom valszeg, de már nem ott lakom.
Úgy 2 havonta megyek Vp-be, Fehérvárra kb. Pesten lakom 1 éve.
Figyelj sanyesz!
Bár döglődik a hangulat Vp-ben, lemész a Kanyonba, Metróba, sörkert, esetleg DC, aztán pikk-pakk.
Ha nem vagy túl gátlásos, sör, cigi, aztán menni fog. :)
Sziasztok!
Veszprémben tudnátok ajånlani olyan lånyt, aki øvszer nélkül vållal åktust?
Köszi!
Miriam mellesleg is tehetne fel képeket elég keveset mutat magából :) De amúgy helyes lány :)
Sziasztok. én egy olyan csajt keresek aki. benne lenne a hármasba b.nőmmel tudtuk ajánlani ilyet???
Kár, hogy elment Monácska! Nem maradt itt Veszprémben egy igazi bevállalós, jó nő!
Mikor volt Veszprémben?
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Zselyke)
Kecskeméten kedves Zselyke néven...puszi
Hol hirdet?
Nem vagyok, de akkor is tetszenek!
Ez az én egyéni véleményem!
Azért nem annyira! Te vagy a m*n**zs*re???
Hanna!
Nagyon jók lettek az új képek!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Hannat ajanlom regen mariann neven volt.jobban nez ki mint a kepeken magas sportos.minden ott van ahol kell es nagyon baratno fililng
Ty*kf*rm a p*nel odúban: 3 suna, sötétség, zsúfoltság. Körülményes a ruha lerakás, fürdő szegényes, igénytelen.
A képekhez képest lelombozó a látvány! Közönséges arc, lógó haj, cicik és has (k*ty*ban a lepedőt koptatta). A délutáni műszakban ápolatlanság jeleit mutatta.
A sexben rutinos, talán túlságosan is, ettől nem is olyan élvezetes, fr*nciája felszínes, a nyögdécs hamis!
A bizarr felé hajlók számára jó partner lehet. (nem próbáltam, de láttam néhány „eszközt")
Környezet 6/10, fürdő 5/10, megjelenés 4/10, sex 6/10 diszkréció: megkérdőjelezhető. Feltételesen, csak „vészhelyzetre" merem ajánlani!
Sziasztok!
Monáról kérnék egy beszámolót ksözi előre is