Igen! " Vannak ám itt is lányok. "
Igen! " Vannak ám itt is lányok. "
Sziasztok! Havonta egyszer keresgélek vidéken, Budapesten is körültekintőnek kell lenni, de mint látom itt még piszkosabb játékosok vannak. Az alábbi Angel önreklám ugyanis a budapesti II. kerületben, a valóban nagyon korrekt Amynek egy *** moderálva *** található hírdetéséhez tartozó beszámolójának teljes másolata, az adott névvel felruházva. Veszélyes csapdát állítva nekünk. Hölgynek kicsit utána kerestem, egyetlen, számomra hitelét vesztett jónak, nagy arányban vannak negatívan kapott kritikái. Konzekvenciák részemről levonva.
Fantasztikus élmény volt, igazi barátnő feeling. Ölelése odaadó, csókja hosszú és szenvedélyes, az előjátékra nagy hangsúlyt fektet és nem egyből ugrik a dákóra, hogy minél előbb kivégezzen, ahogy a ***moderálva***többsége teszi.
A franciát sem kapkodja el, mielőtt elélveznék, kérésemre beiktat néhány csók szünetet. Nagyon ritka, hogy nem érzem azt, hogy ***moderálva*** vagyok!
Angel el tudta feletetni velem.
Egyetlen negativum, hogy közös tusolást nem vállal. Összefoglalva szép, kedves és odaadó !
Ha nem ismerném a szakmáját, inkább tudnám egy Glamour cimlapján elképzelni, mint ***moderálva***várva !
Sziasztok.
A Thaiföldi lányról érdeklődnék volt-e már nála valaki.
Előre is köszi.
Angel fejével vallatni lehetne.Nagyon érezni,hogy tán muszájból csinálja,a hozzáértése pedig közelít a nullához.Részemről nem ajánlott kategória.Helgáról ha van valakinek infója az engem is érdekelne.
Ha voltatok már Angelnél, Jenynél, Helgánál, vagy másnál,
írjatok légyszíves beszámolót, kihez érdemes menni?
köszi!
hello mindenki. Pár napja tettem látogatást Lindánál és nagyon kellemes élményben volt részem. Egy masszír intin masszázsos levezetéssel. Bátran merem állítani, h jobb volt mint egy dugás, ezt mindenkinek ki kéne próbálni... nem is emlékeztem,h mikor mosolyogtam ennyire önfeledten utoljára. A hölgy kedves aranyos és nincsenek idegesítő szokásai mint pl : végig beszéli a masszírozást és nem tudok ellazulni. Ha kell beszélget, ha csendben voltam Ő sem beszélt. Sőt , miután végeztünk megkérdeztem,h van-e még 5 percünk egy cigire és megkínált:-) mindenkinek csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Veszprémi 18-26 év közti lányokat keresek! Egyetemista srác vagyok 21 éves, facebookon megnézhetsz ha szeretnél, de előbb én kérek egy profil linket!!!
Bármire kiváncsi vagy írj nyugodtan, szeretek ismerkedni, szeretek élni és élvezkedni!!!
Sziasztok.
Tudna valaki, akár privátba ia - sharp231@citromail.hu - beszámolót küldeni a veszprémi "mell" néven hirdető hölgyről ?
Előre is köszönön, és további szép napot kívánok Nektek
Veszprém alszik??? Mi ez, uraim? Semmi beszámoló, beszélgetés. Vannak ám itt is lányok.
jav. Mindenkinek. :-)
Neked is! :)
Jóéjt Minenkinek.
Ez eszembe se jutott! Lehet, hogy nem jön be, bár ez csak akkor igaz, ha a szex érdekében vállalja be valaki a masszázst. Jó vagyok, ennyi.
Mentem. Szia.
Azt azért nem gondolod, hogy így "ismeretlenül" kiadom mindenem. Az is lehet, hogy nem jön be amit csinálsz. Természetesen felfedem magam, de nem előre. Ezt Te is megértheted. A személyes találkozás sok mindent eldönt.
Azt hiszem, tudom.
Ha visszaolvasol, tudhatod miről beszélek. :-)
Mit? Hogy esze is van, vagy a masszázst?
Honnan veszed ezt?