Monáról már korábban irtam.
Régebben jó volt, ma már megereszkedett unott. Csak nagy cerkával keresd ! Na és a lakás be van kamerázva.
Monáról már korábban irtam.
Régebben jó volt, ma már megereszkedett unott. Csak nagy cerkával keresd ! Na és a lakás be van kamerázva.
Sziasztok valaki Monárol infót:???????????
KRISZTINA ÚRNÖ MILYEN?????
A napokban Szilviánál voltam. Érinthetetlen, kényes primasdonna. Nem éri meg a pénzét! (:-(>
Tisztelt Red Bullok!
Az idézetekre kéjük használja a csevegőt
Miért kell egy Villon idézetet moderálni? Versre verssel válaszolok!
Szép volt Mona!
Sziasztok!
Mona vagyok.
Először is köszönöm mindazoknak a kedves szavakat, akik voltak nálam és megelégedésüknek -itt is- hangot adnak. Az irigy konkurenclának meg annyit, hogy ha jobbak lennének, akkor nem lennének rászorulva ilyen piti kis húzásra,mint amit itt művelnek. Ady Endre szavait idézve: "Büszke mellemről, ki nagy, telhetetlen,
Akartam látni szép hullásodat
S nem elhagyott némber kis bosszuját,
Ki áll dühödten bosszu-hímmel lesben..."
Beszéljenek a számok!!! A matematikát nem csapta még be senki.
Ezer puszi mindenkinek, Mona...
Kedves Mona!
Bársonyos öledben lenni volna jó!
Gratulálok a 100000-es nézettséghez!
A színvonalas szexuális, intellektuális, emocionális viszinyod vendégeidhez meghozza a megérdemelt sikert!
Mill. Puszika
Bolondokat írsz RB! Jobb a párnás, mint a fapados, nem?
Segítsetek már, ki az a csaj aki tuti popsi szexben?
Zöld Sas Voltál nála? Igazam volt?
Csak a képei!
Kezdetben még ért valamit. Fél év alatt lehasználódott! Vaskos, mint egy elefánt, száraz, mint a sivatag, kora súlya jóval több a bevallottnál. Lóg a hasa, a feneke, mint egy hajókoffer. (viszont jól pakolható)
Nagy a forgalma, mert nem válogatós. A bevétel a fontos, nem a vendég. Ezzel szemben takarékos, kevés törölköző fogy. A lepedőcsere annyi, hogy összehajtogatom, kiterítem. az elődöd izzadtságában foroghatsz.
Mona 30 infot kérek, a képei nagyon jók!
Veszprémben hirdet Zsani, telefonban kedves, de olvastam, hogy nem a képen szereplő lány nyitott ajtót, most akkor valósak a képei, nem akarok szívni, aztán megint sarkon fordulni....Köszi
Az ajkai lányok között is van pár aki lopja a képeket.Zsani és Szilvi nem valós képekkel szerepel, konkrétan a fekete fehér kép rólam készült.Lányok mire játszotok?Abból akartok megélni hogy másokat átvágtok?
Múlt héten hirdetett egy lány úgy emlékszem Lolitá néven. Tud róla valaki valamit?
Sziasztok!
Balatonalmádi - Veszprém környékén mostanában hol lehet az uccán lányokat találni? Sajnos mostanában sehol senki az út szélén :(
Mona in the blue-eyed sex angel is the Best!
Pár hete voltam Mónánál.
Móna valóban kedves odaadó lány.
Főleg azoknak ajánlom, akik szeretik a teltebb lányokat.