Ki a legjobb a városban? Segítsetek kiválasztani! Köszi fiúk! Jöhet a javaslat privátban is.
Ki a legjobb a városban? Segítsetek kiválasztani! Köszi fiúk! Jöhet a javaslat privátban is.
Az apróban hirdető Tamara31-ről valakinek infoja? Sokszor hívtam már, de sosem értem el, nem veszi fel a telefont.
Monácska! Te vagy a szőkeciklon!? Nagyon átlátszó!
NAGYON A MÚLTBAN JÁRSZ! DE A HIRDETÉSE IGAZ ÉS JÓ SZOLGÁLTATÓ.
1 nem a stadionba vagyok .2 amit a telefonba mondok az ugy van.3 nem érdekel ki mit ir.nem kötelezö jönni.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
A Stadion utcába érhető el! De nem igazán ajánlott,amit mond az nem úgy van! De végül is a te dolgod!
Az apróban hirdető Timcsike73 ajánlott kategória?
Sziasztok!Tud valaki mondani valamit Nóri34-röl, aki volt már nála?Érdekelne hogy milyen,érdemes-e meglátogatni.Előre is köszi.
sziasztok!
Tud valaki a megyébe olyan szolgáltatót aki szereti a vad sexet pörgést, az extrém dolgokat (mint pl megaláz, kikötöz, fegyelemre nevel, megrugdos, kényszerfranciáztat, lábimádat ujjazás stb..) ?
Mi az "Monácska?" Kell az önreklám? Ne csináld, Tatán sem jött be
Egyébként nem tudom, hogy ez miért téma ennyire, hogy kit hanyan néznek meg.
Én is megneztem Alexat,mert jók a képei,női szemmel is jól néz ki,Mona képeit is néztem régebben, hogy milyenek,mégsem vagyok vendeg.
A másik meg az hogy aki nem ebben mozog,nem tudja,h a nézettség nem egyenlő a v.degek szamaval.
Nekem volt olyan h 1600 an megneztek egy nap,egy hívasom se volt,másokor meg megneztek 200-an,és akkor egesz nap voltak.lehet valaki úgy gondolja ahanyan megneznek annyian jönnek,de ez nem igy van!
Úgyhogy kár ezen erölködni.
Csilláról vélemény???
Az gáz, ha ennyi évesen csak zs*gával tudsz nőt az ágyba vinni! Külön hülyeség, ha pesti nőkhöz vidékre jársz!
csak hogy tud mielöt baromságot irsz monácska 2 évedolgozik itt Alexa 8honapja és nem eltunik egyik es jön a másik,
hanem van amikor felváltva dolgoznak van amikor együt , vagy nem tünt fel? te ismered az embereket vagy ismeretlenül kritizálsz véleményt mondasz?na de mindegy mindenkinek lehet saját véleménye , neked ez, hálisten ebbe a csoportba kevesen tartoznak ...... csáo ja még hozzá teszem 22 éve vagyok érintve a témában sok p*nzt költök nökre , és ha hiszed hanem egy oldalt nem csak pár ember nézz meg , és nem elképzelhetetlen az sem hogy 2-3másodpercenként meg nyitják egy lány oldalát,ennyi
érdemes nem fogsz csalodni ,
szia teljesen igazad van monácska egy tündér de az én kedvencem suzy33 ,és azt még hozzá teszem hogy én budapeströl járok le Veszprémbe, és minden alkalomal nagyon jol érzem magam .
BÚÉK MINDENKINEK!!
Sziasztok! Alexáról valaki tudna valami infot adni.Nagyon készülők a hölgyhöz érdemes meg látógatni? B.U.É.K mindenkinek!
MINDEN KEDVES HÖLGYNEK, (HETÉRÁNAK, GÉSÁNAK, KOKOTTNAK, KURTIZÁNNAK) AKIKET A HASZKOVÓ-JUTASI-MUNKÁCS BERMUNDA HÁROMSZÖGBEN (MEG EZEN KÍVÜL IS) VESZPRÉMBEN AZ ELMÚLT ÉVBEN FELKERESTEM, VELÜK KELLEMES ÓRÁKAT TÖLTÖTTEM, GÁLÁNS, TISZTA, SZÓRAKOZTATÓ VENDÉGEKET, SOK SIKERT KÍVÁNOK 2014-RE!!!
MEGKÖSZÖNÖM MINDAZOKNAK A HÖLGYEKNEK AZ ÁLDOZATKÉSZSÉGÉT IS, AKIK A KARÁCSONYI ÜNNEPEKBEN "ÁRVA" BARÁTAIM RENDELKEZÉSÉRE ÁLLTAK!
KELLEMES ÜNNEPEKET,ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK,ÉS AZ ITT HIRDETŐ LÁNYOKNAK ,AKIK NÉLKÜL KISEBB LENNE A VILÁG! KÖSZÖNET NEKTEK.