A közelmúltban a környéken dekkoltam, néhány lányt meglátogattam. Megosztom tapasztalataimat:
Tiffany
Környezet , fürdő felszereltsége kielégítő, van hova levetni a ruhát.
A lány Barby alkatú, arányos, kedves, jól szexelő. *zájával remekül kényezteti a szerszámot, és nagyon jó k*ty*ban.
Környezet: 6/10, fürdő: 6/10, megjelenés: 8/10, sex: 7/10 diszkréció: a fiú telefonkezelés miatt kicsit necces. Azért ajánlom!
Zafira
Szerényen berendezett panel albérlet, de a fürdő jól felszerelt, látszik a „szakmára" figyelő tisztaság-igény.
Kedves, nagyon jó alakú, szép arcú hölgy. A szexben otthon van, még van ideje és lehetősége fejlődni. Bármely oldalról „támadható" Oldalfekvés, k*ty* nagyon jó vele!
Környezet: 6/10, fürdő: 6/10, megjelenés: 8/10, sex: 8/10 diszkréció: tökéletes. Próbáld fel, nem bánod meg!
Regina Balatonfüred
Kellemesen berendezett retró kecó, zuhanyfülke, rengeteg tusfürdővel.
Barátnő feeling, jó alak, csókos ajkak, érzékeny *unci,nagyon jó sex. Ingerlő öltözékben fogad, a kölcsönös kicsomagolás nagyon élvezetes. A hagyományos pozíciókban jól teljesít de semmi bizarr, vagy S/M
A teste kategóriájában a legjobb!
Környezet: 8/10, fürdő: 8/10, megjelenés: 8/10, sex: 9/10 diszkréció: maximális! Ajánlott!
Monácska
Ty*kf*rm a p*nel odúban: 3 suna, sötétség, zsúfoltság. Körülményes a ruha lerakás, fürdő szegényes, igénytelen.
A képekhez képest lelombozó a látvány! Közönséges arc, lógó haj, cicik és has (k*ty*ban a lepedőt koptatta). A délutáni műszakban ápolatlanság jeleit mutatta.
A sexben rutinos, talán túlságosan is, ettől nem is olyan élvezetes, fr*nciája felszínes, a nyögdécs hamis!
A bizarr felé hajlók számára jó partner lehet. (nem próbáltam, de láttam néhány „eszközt")
Környezet 6/10, fürdő 5/10, megjelenés 4/10, sex 6/10 diszkréció: megkérdőjelezhető. Feltételesen, csak „vészhelyzetre" merem ajánlani!
Lilly
P*nel az egyik felső ***moderálva***, mindennel felszerelt fürdőszobával, választékos tusfürdőkkel.
Kellemes alak, kellemes személyiség. Kissé tartózkodó az elején, de könnyen feloldódik. Jól alkalmazkodott a kívánságaimhoz a pozitúrákat illetően. Nem volt ellenére a hirtelen váltás. Minden testhelyzetben jól mozgott. Ha a KF-et MT-ot is vállalná azt mondanám: a fr*nciája frenetikus
Környezet: 8/10, fürdő: 8/10, megjelenés: 8/10, sex: 9/10 diszkréció: maximális! Ajánlott!