Neked is! :)
Neked is! :)
jav. Mindenkinek. :-)
Veszprém alszik??? Mi ez, uraim? Semmi beszámoló, beszélgetés. Vannak ám itt is lányok.
Sziasztok.
Tudna valaki, akár privátba ia - sharp231@citromail.hu - beszámolót küldeni a veszprémi "mell" néven hirdető hölgyről ?
Előre is köszönön, és további szép napot kívánok Nektek
Sziasztok!
Veszprémi 18-26 év közti lányokat keresek! Egyetemista srác vagyok 21 éves, facebookon megnézhetsz ha szeretnél, de előbb én kérek egy profil linket!!!
Bármire kiváncsi vagy írj nyugodtan, szeretek ismerkedni, szeretek élni és élvezkedni!!!
hello mindenki. Pár napja tettem látogatást Lindánál és nagyon kellemes élményben volt részem. Egy masszír intin masszázsos levezetéssel. Bátran merem állítani, h jobb volt mint egy dugás, ezt mindenkinek ki kéne próbálni... nem is emlékeztem,h mikor mosolyogtam ennyire önfeledten utoljára. A hölgy kedves aranyos és nincsenek idegesítő szokásai mint pl : végig beszéli a masszírozást és nem tudok ellazulni. Ha kell beszélget, ha csendben voltam Ő sem beszélt. Sőt , miután végeztünk megkérdeztem,h van-e még 5 percünk egy cigire és megkínált:-) mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ha voltatok már Angelnél, Jenynél, Helgánál, vagy másnál,
írjatok légyszíves beszámolót, kihez érdemes menni?
köszi!
Angel fejével vallatni lehetne.Nagyon érezni,hogy tán muszájból csinálja,a hozzáértése pedig közelít a nullához.Részemről nem ajánlott kategória.Helgáról ha van valakinek infója az engem is érdekelne.
Sziasztok.
A Thaiföldi lányról érdeklődnék volt-e már nála valaki.
Előre is köszi.
Fantasztikus élmény volt, igazi barátnő feeling. Ölelése odaadó, csókja hosszú és szenvedélyes, az előjátékra nagy hangsúlyt fektet és nem egyből ugrik a dákóra, hogy minél előbb kivégezzen, ahogy a ***moderálva***többsége teszi.
A franciát sem kapkodja el, mielőtt elélveznék, kérésemre beiktat néhány csók szünetet. Nagyon ritka, hogy nem érzem azt, hogy ***moderálva*** vagyok!
Angel el tudta feletetni velem.
Egyetlen negativum, hogy közös tusolást nem vállal. Összefoglalva szép, kedves és odaadó !
Ha nem ismerném a szakmáját, inkább tudnám egy Glamour cimlapján elképzelni, mint ***moderálva***várva !
Sziasztok! Havonta egyszer keresgélek vidéken, Budapesten is körültekintőnek kell lenni, de mint látom itt még piszkosabb játékosok vannak. Az alábbi Angel önreklám ugyanis a budapesti II. kerületben, a valóban nagyon korrekt Amynek egy *** moderálva *** található hírdetéséhez tartozó beszámolójának teljes másolata, az adott névvel felruházva. Veszélyes csapdát állítva nekünk. Hölgynek kicsit utána kerestem, egyetlen, számomra hitelét vesztett jónak, nagy arányban vannak negatívan kapott kritikái. Konzekvenciák részemről levonva.
Igen! " Vannak ám itt is lányok. "
Vannak biza, nem is akármilyenek. Én az uccán láttam kettő olyan kokerót, hogy, ha fizetnének se kellenének.
Ordított róluk még a belvárosi shopingolásuk után is, hogy kurvák. Vihorásztak rendesen, biztos jól megy a bolt.
Te, ki dugja ezeket? Fehér ember? Nem ölég, hogy indiánok, de randák is, kövérek, idomtalanok. Brrrrrr
Az egész város tükör? :)
Micsoda jellemzés a kollegákról és ez a szóhasználat igazán felemelő!?
De Te arról vagy nevezetes, senkit sem bántasz, megadod a tiszteletet Mindenkinek!
Mondd, te játszod a hülyét, vagy tényleg az vagy?
Ki nekem a kolléga, vagy mi a bajod?
Nem, nem adom meg a tiszteletet mindenkinek, csak annak, aki megérdemli.
Téged, öreg inkáb sajnállak. Amúgy elég strigó szagod van. :-)))
Nekem meg, mint mondtam már, PÖCSÖM. Idióta.
"Magyarország akkor is lovasnemzet!" - Staller Ilona (Cicciolina) egy 1988-as forgatáson! :)
"Szeretem a nőket. A nők semmiben sem kételkednek. Ha velük vagy, a világ hihet...etlenül egyszerű. Mindent a maga helyére tesznek, valódi jelentősége szerint osztályoznak. Igen jól tudják, hogy az ő nagymosásuk van olyan fontos, mint a német császárság megalapítása. Nők között biztonságos az élet."
Masszőr Linda voltam :)
Ezt a moderálást! :)
Nem elfoglalt vagyok, hanem d o l g o z o m, volt, amit írtam :)
Tehát a régi számom él.
Szia Gróf! :)
Ma úgy 21-id megtalálsz a chaten. Ha fent vagy, várlak. :)