Nézegesd nyugodtan a képeit és menj máshoz, ha nem akarsz csalódni!!
Nézegesd nyugodtan a képeit és menj máshoz, ha nem akarsz csalódni!!
Hello.Tiffanynál járt már valaki .A képeken jól néz ki csak valahogy kicsit fura nekem hogy a m*n*dzsere kezeli a telefont.
Az bizony nem jó, ha egy "dzsigoló" kezeli a telcsit. Az még rosszabb, ha a kéróban is van. A legrosszabb a kamera, vagy a bekapcsolt laptop skype! Ilyen helről jobb kifordulni!
Olvasva a sok hozzászólást a "Monás" csapatról kissé megdöbbentem. Nekem eddig jó tapasztalataim voltak vele és Alexával kapcsolatban. Az igaz hogy a képek erősen retusáltak, Mona kissé teltebb, Alexa meg talán mellben egy mérettel kisebb, azért jól néznek ki. Amit én kértem azt maradéktalanúl teljesítették.
Szaisztok!
Nicol /35/ érdekelne. Mit tudnátok róla mondani? Képek alapján csinos.
A vállalkozók leveleit privátba kérem
Olyan 50 év feletti intelligens férfiak jelentkezését várom akik bevállalnák ,hogy végig nézzem az akciójukat.Leveleket privátba kérem.
Kincset találtam! Zafirának hívják. Kedves, kék szemű, fekete hajú jó alakú hölgy. Tiszta környezet, barátságos fogadtatás, nagyon finom a bőre és irtó jó a sex Vele!
Láttátok Monácskát új tolldíszében! Rettentő r*nda benne!
Netessék túlozni! Ez így nagyon durva! Mondd azt, hogy szokatlan, de nemis az! Egy nőnek jól áll a hosszú haj. Amúgy pedig jó az összhang: rokokó lokni, rokokó popó!
EZ A KIRA NEVŰ CSAJ RÉGEBBRŐL ISMEREM A KÉPEI ALAPJÁN A STROFELDRŐL. ENGEM SZEMÉLY SZERINT KÉTSZER VÁGOTT ÁTT. MIRE ODAÉRTEM,MÁR NEM VETTE FEL A TELEFONT AKÁRHÁNYSZOR PRÓBÁLTAM. HÁT NEM TUDOM,HOGY ÉRDEMES E? A RÉGI NEVE KORNÉLIA HA ÍGY ISMERŐS VALAKINEK.
Jó magam is ismerem régebbről, a neve tényleg Kornélia volt, viszont nincs negatív tapasztalatom. Ugyan csak egyszer voltam nála akkor korrekt, kedves és figyelmes volt.
ismered hogy ismered mikor nem fogadott? ez igy nem helyes,gondolom azért nem fogadott mert kestél vagy kőzbe jőtt valami.Kornélia vagy kira nem mindegy én se kerdezem pisti vagy joska vagy.
Minden kedves hölgynek, akik valaha is fogadtak kellems vendégeket kívánok a NEMZETKÖZI NŐK NAPJA alkalmából!!!
HA NEM VETTED VOLNA ÉSZRE,ÉN A KÉPEIRŐL BESZÉLEK NEM ARRÓL,HOGY VOLTAM VELE. CSAK LEÍRTAM,HOGY JÁRTAM VELE. ÉN SE KÉRDEZTELEK TÉGED,EZ AZ ÉN EGYÉNI VÉLEMÉNYEM.
Azért Te is belátod ciktor, hogy most Amanda001-nél a pont :)
EZ NEM MÉRKŐZÉS,SE NEM OSZTÁLYZAT,HANEM FÓRUM AMIRE BÁRKI IDEÍRHATJA A VÉLEMÉNYÉT.
Még egy jo tanács ha vendégként elmész egy szolgáltatohoz es a p*nzedér nem azt kapod amit szeretnél hat szolni kell azert van a szátok,nem kell félni nem harap a néni.nyugotan meg kell mondani a véleményed a szemébe ha negativ vagy pozitiv rőviden ennyi
Ebben teljesem igazad van!Na látod ciktor most meg nálad a pont!!! :D :D
Ezzel csak az a baj, hogy az itteni férfiaknak élőben nem nagy a szájuk csak a fórumon.Félnek szerintem kinyitni a szájukat nehogy a lány megv.rje öket vagy valami.
Arra nem képesek,hogy ha nem az a lány nyit ajtót szóvá tegyék.Inkább ott maradnak,és majd a fórumon jól megmondják a magukét..Szerintem a férfiak már nem olyanok mint régen,ha valami akadály gördül eléjük,akkor elszaladnak vagy elkezdenek sírni,nem állnak ki magukért:((