Csilláról vélemény???
Csilláról vélemény???
Egyébként nem tudom, hogy ez miért téma ennyire, hogy kit hanyan néznek meg.
Én is megneztem Alexat,mert jók a képei,női szemmel is jól néz ki,Mona képeit is néztem régebben, hogy milyenek,mégsem vagyok vendeg.
A másik meg az hogy aki nem ebben mozog,nem tudja,h a nézettség nem egyenlő a v.degek szamaval.
Nekem volt olyan h 1600 an megneztek egy nap,egy hívasom se volt,másokor meg megneztek 200-an,és akkor egesz nap voltak.lehet valaki úgy gondolja ahanyan megneznek annyian jönnek,de ez nem igy van!
Úgyhogy kár ezen erölködni.
Mi az "Monácska?" Kell az önreklám? Ne csináld, Tatán sem jött be
sziasztok!
Tud valaki a megyébe olyan szolgáltatót aki szereti a vad sexet pörgést, az extrém dolgokat (mint pl megaláz, kikötöz, fegyelemre nevel, megrugdos, kényszerfranciáztat, lábimádat ujjazás stb..) ?
Sziasztok!Tud valaki mondani valamit Nóri34-röl, aki volt már nála?Érdekelne hogy milyen,érdemes-e meglátogatni.Előre is köszi.
Az apróban hirdető Timcsike73 ajánlott kategória?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
A Stadion utcába érhető el! De nem igazán ajánlott,amit mond az nem úgy van! De végül is a te dolgod!
1 nem a stadionba vagyok .2 amit a telefonba mondok az ugy van.3 nem érdekel ki mit ir.nem kötelezö jönni.
NAGYON A MÚLTBAN JÁRSZ! DE A HIRDETÉSE IGAZ ÉS JÓ SZOLGÁLTATÓ.
Monácska! Te vagy a szőkeciklon!? Nagyon átlátszó!
Az apróban hirdető Tamara31-ről valakinek infoja? Sokszor hívtam már, de sosem értem el, nem veszi fel a telefont.
Ki a legjobb a városban? Segítsetek kiválasztani! Köszi fiúk! Jöhet a javaslat privátban is.
sziasztok! Dorkánál volt mál valaki? tapasztalatok? köszönöm
A helyi újságban lehet szavazni 2013 hölgyére! Válasszuk meg mi is a legjobbat! Monácskára szavazok! :-P
sziasztok.
Tervezem hogy meglátogatom Monácskát.mesélnétek rola hogy milyen?
érdemes?meg minden rola
előre is köszi
sziasztok.
Tervezem hogy meglátogatom Csillát.mesélnétek rola hogy milyen?
érdemes?meg minden rola
Monácska nyert! Egy hét alatt húsz csillagot kapott! Nem lehet véletlen! :-)))
Tisztelt Makktársak!
Leírok egy történetet Alexa 35-el kapcsolatban, aki Veszprémben rendel. Azért tetszett meg, mert úgy hirdeti magát, hogy popó imádó, nincs nyafogás, és szex unott kép. Azon kívül nagyon jól néz ki a képeken, de csak a képeken!!! Felhívtam telefonon nagyon kedves női hang és megbeszéltük az *rakat és a lehetőségeket. Minden kérésemre igent mondott, ami a közös fürdést, kölcsönös francia, nyalakodás mindenhól + popó. Ez ***moderálva*** vállalta. Érkezés a helyszínre, 10 emeletes házak, felhívom, hogy melyik lépcsőháznál, melyik kapu csengőt nyomjam. Mondta, hogy a B lépcsőháznál a pirossal megjelölt gombot nyomjam. Megtörtént, és a gomb mellett kiírva 6. em. 2 . Fel, kopogás, egy pasi nyit ajtót, Én megszólalni sem bírtam mire az ember azt mondta „ ez nem a kilencedik" . Nagyon ciki volt. Mire felértem az ajtó tárult, de Alexa az ajtó mögött várt. Én beléptem a nagyon besötétített lakásba, és ekkor ért a második meglepetés. A fényképeken tényleg Ő van,de az arca sokkal ráncosabb, és öregebb, mint a képeken. Ekkor már majdnem visszavonulót fújtam,de gondoltam lesz, ami lesz. P*nzt nem kérte előre, de fürödni nem jött el velem, mert azt mondta nemrég fürdött. Még egyszeri egyeztetés után, én irány a fürdő, Ő várt a sötét szobába. Fürdés után be a szobába Alexán még rajta volt a fehérneműje. Lefeküdtem és kértem, hogy kezdjük egy kölcsönös franciával, mire kijelentette, hogy Ő nem fekszik senki fölé, csak szemből csinál egy franciát. Nagyon meglepődtem, de ha ez van, akkor legyen. Erre Ő gyors ütemben elkezdte mire majdnem elsültem, és kértem, hogy had nyalakodjak. Lehúzta a tangát, és hozzá fogtam, ami nem volt túl jó, mert nem tudtam, hogy tényleg fürdött-e előtte. Egy nagyon megjátszott élvezős hangot adott ki, amit már akkor elkezdett mielőtt a nyelvem hozzá ért volna. Kis idő után kb. fél perc, kijelentette, hogy Ő csak a csiklóját engedi kényeztetni „ fiacskám „ mondta nekem. Számon kértem tőle az előre megbeszélteket, és már szinte teljesen lelankadtam. Mondtam neki, hogy akkor inkább fejezzük be egy franciával, amin szintén kiakadt és nem akarta. Távozáshoz készültem és mondtam neki, adok ***moderálva*** az eddigiekért és megyek. Mire Ő, hogy miért cigánykodok vele, mert Ő sem tesz ilyet velem. Hát akkor nem tudom, minek nevezzem a viselkedését ezek után. Hát ennyi volt az Én sztorim, mindenki gondolja át, hogy ezeket elolvasva még van-e kedve elmenni " a képeken szép "Alexához aki a helyszínen még a modorát is nagyon megváltoztatja, egy igazi kaméleon. Egy időre kiábrándultam a szexből.
További szép napot, és sikerekben gazdag szexet kívánok mindenkinek
Kedves Piit25.
Szeretnék pár szóban reagálni a felszólalásodra... Úgy érzem, talán jár a szó a másik félnek is.
Először is köszönöm Neked, hogy megtiszteltél a figyelmeddel és azzal, hogy jelenléteddel emelkted nálam a nap fényét.
Amit leírtál, nyílván igazságtartalommal bír. De ne felejetse el senki, hogy az éremnek van egy másik oldala is. Az szemszög, amhogy én látom. Persze naív dolod lenne azt hinnem, kogy egy magamfajta ' ribinek' a szava oly sokat érne, de azért elmondnék neked pár gondolatot...
Ahogy olvastam a megérkezésed is bonyodalmakkal járt... Ez valóban az én hibám, hiszen azon túl, hogy pirosra festettem a csengömet, hogy könnyebben megtaláljátok nem hansúlyoztam külön ki, hogy az a gomb nem a hatodik emelethez van rendelve.... Ez nem feltétélenül szokott máskor gondot okozni. Itt már elkövettem egy kardinális hibát... Valóban.
A fürdésröl annyit, hogy hova vezetne ez a világ, ha minden vendégemmel fürödnék. had maradjon meg a fürdés szuveneritása nekem.
Vékövetkeztetésül engedj meg egy kósza gondolatot, ami egyben egy kérdés is.
Ha Te arra adnád fejed, hogy vállalod, hogy vad idegen hölgyeket fogadsz, valami kis ajándék cseréjében, akkor godold át, hogy ha egy felfokozott ideállapotú némber betalálna hozzád, kérvén, hogy eligítsd ki, mert otthon 'apa' balfék, vajon sikerülne e maximálisan a müvelet. Te vajon ki tudnál e elégíteni egy vad idegen nöt?? Képes lennél elszórakozatatni fél- vagy akár egy óra hosszára egy idegen embert, akit akkor látsz először életedben. Hát... Nem egyszerű, igaz?
Szia Piit25!
Ha utána néztél volna a fórum régi bejegyzéseiben nem jártál volna így! A csapat nem tisztálkodik, félti a vén, ráncos bőrét. Tárgyalni a M*d*mmal tárgyaltál, ő meg elvállal bármit, hogy jöjjön a vendég a csajok meg vagy teljesítik, vagy nem, legtöbbször nem. Hárman vannak a lepukkant lakásban, még a ruhádat sincs hova lerakni! Az előszobában a kamera előtt vetkőzöl, mész a fürdőbe. Jó lesz ha bejegyzésednek nem lesz "képi" következménye. Sajnálom, hogy így jártál. A magyarázkodás, bocsánatkérés tőlük csak malaszt! A sz*lg*lt*t*s tré sorozatmunka. Hallottam olyan esetről, hogy míg a pasi fürdött, egy másikat lesz*p*tt, utána jöhetett a fürdős. A képek fényképész és fotoshop kérdédése! Talán túl fiatal és tapasztalatlan vagy, ezért szívtad meg! Vannak azért rendes csajok is!