Hat igen.
Hat igen.
Pedig majdnem így van! A barátom S. J-től tudom, hogy napi 12-15 megvan!
Hello! Valaki tudna mondani valamelyik lányról infót hogy érdemes e elmenni hozzá. Aki érdekelne: Alexa 35,Réka 25 és Anita 28 melyik lányhozz érdemes elmenni. És hogy valamelyik lány közel lakik a busz állomáshoz ugyanis nem vagyok ismerős veszprémben csak a busz állomás körül. :)
Na nézd csak! Amióta nincs Monácska Alexának nő szédületesen a nézettsége! Ha már kif*z*tték, ne vesszen kárba!
Amúgy a régiek tudják: (szerintem Monácska is) Ha nem megy a bolt nem a bútort (fényképeket) hanem a személyzetet kell lecserélni
Vaszpremben vagy varpalotan. Esetleg a Balatonal, a kozelben.
Fölfigyeltem arra, (egy fórumozó plankolta föl a dolgot) hogy egyesek fizetős népszerüséget szereznek! Hogy megy ez? Egy darabig Monácska volt a kedvezményezett, eltünése után Alexa vette át a napi 7-900-as nézettséget, ami tényleg nem lehet igaz. Valami kamu itt, vigyázzatok velük! Sokkal de sokkal jobb nők nem kapnak napi 2-400-nál több megtekintést
Ebben mi a lényeg, hogy kit hányan néznek meg?valaki írja meg!
Sokan arra lustak hogy a bemutatkozó szöveget elolvassak nem , hogy a nézettseget megnezzek.
Ennyi buta embert egy rakáson!! Csódálatos!!!
Ebben az a lényeg, hogy amikor tájékozódunk, először az izlésnek megfelelő hölgyeket nézem, utána a nézettséget! Ennek alapján próbáljuk eldönteni, kinél lesz az első látogatás. Ha a nézettség valamiért hamis, félrevezeti a vendéget! Ezzel néhányszor megszívtam, és ezért nem tetszik a valószínűtlen nézettség gyarapodás!
Most ne haragudj,de ez tök hülyeség.
Ha valaki arccal hirdet eleve többen nezik,ha valaki ki van emelve,mert ilyen is van,főoldalon megjelenik egyböl,eleve más városból is rákattintanak,ha valaki meg folyamatosan cseréli a képét,szinten többen nézik.
meg azert mert valakit sokan megneznem,nem egyenlő a ve.ndégek számával.
És még azt hozzátenném hogy a lányok is nézegetik egymast.
A másik hozzászólónak meg üzenem inkabb az értelmező kéziszótárt csapja fel,ha nagyon unatkozik.
Minden Kedves Hölgynek, akivel az elmúlt évben itt jól éreztem magam, Boldog Karácsonyt Sikeres, Szerelemben gazdag Újesztendőt Kívánok!
Nem hülyeség! Így van, utána néztem!
KELLEMES ÜNNEPEKET,ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK,ÉS AZ ITT HIRDETŐ LÁNYOKNAK ,AKIK NÉLKÜL KISEBB LENNE A VILÁG! KÖSZÖNET NEKTEK.
MINDEN KEDVES HÖLGYNEK, (HETÉRÁNAK, GÉSÁNAK, KOKOTTNAK, KURTIZÁNNAK) AKIKET A HASZKOVÓ-JUTASI-MUNKÁCS BERMUNDA HÁROMSZÖGBEN (MEG EZEN KÍVÜL IS) VESZPRÉMBEN AZ ELMÚLT ÉVBEN FELKERESTEM, VELÜK KELLEMES ÓRÁKAT TÖLTÖTTEM, GÁLÁNS, TISZTA, SZÓRAKOZTATÓ VENDÉGEKET, SOK SIKERT KÍVÁNOK 2014-RE!!!
MEGKÖSZÖNÖM MINDAZOKNAK A HÖLGYEKNEK AZ ÁLDOZATKÉSZSÉGÉT IS, AKIK A KARÁCSONYI ÜNNEPEKBEN "ÁRVA" BARÁTAIM RENDELKEZÉSÉRE ÁLLTAK!
Sziasztok! Alexáról valaki tudna valami infot adni.Nagyon készülők a hölgyhöz érdemes meg látógatni? B.U.É.K mindenkinek!
BÚÉK MINDENKINEK!!
szia teljesen igazad van monácska egy tündér de az én kedvencem suzy33 ,és azt még hozzá teszem hogy én budapeströl járok le Veszprémbe, és minden alkalomal nagyon jol érzem magam .
érdemes nem fogsz csalodni ,
csak hogy tud mielöt baromságot irsz monácska 2 évedolgozik itt Alexa 8honapja és nem eltunik egyik es jön a másik,
hanem van amikor felváltva dolgoznak van amikor együt , vagy nem tünt fel? te ismered az embereket vagy ismeretlenül kritizálsz véleményt mondasz?na de mindegy mindenkinek lehet saját véleménye , neked ez, hálisten ebbe a csoportba kevesen tartoznak ...... csáo ja még hozzá teszem 22 éve vagyok érintve a témában sok p*nzt költök nökre , és ha hiszed hanem egy oldalt nem csak pár ember nézz meg , és nem elképzelhetetlen az sem hogy 2-3másodpercenként meg nyitják egy lány oldalát,ennyi
Az gáz, ha ennyi évesen csak zs*gával tudsz nőt az ágyba vinni! Külön hülyeség, ha pesti nőkhöz vidékre jársz!