Lillárol tud valaki valamit?
Lillárol tud valaki valamit?
Anitánál jártam.Óriási csalódás számomra.A lehetőség kevés nála nyávog nyafog és az órát nézi állandóan.Kiábrándító volt,többet nem megyek hozzá.
Köszi!
Monáról tudtok valamit?
Mindenképpen Dalmát ajánlom, ő egy kedves bájos elragadó egyéniség. De Anita más. ő inkább nagyképű,beképzelt.úgy viselkedik minha ő pottyantotta volna a világot! És sok lehetőség sincs nála amit maga megszab az van. De most nem is látom hirdetni. Dalma is csak a jövő héten lesz majd,úgy tudom. Hozzá mindenképp érdemes elmenni. De ezt döntsd el magad.
Egy élménybeszámoló érdekelne, pláne ha Dalmát választod! Köszi!
Engem az Anita és a Dalma csigázot fel.. lehet valamelyiket meglátogatom holnap :D
Már régóta terveztem hogy írok egy kis összesítőt a veszprémi élményeimrőll, nos íme a személyes tapasztalatom:
Lora: még Székesfehérváron rendelt mikor először mentem hozzá, külső tizes, technika is rendben volt, erősen ajánlott kategória, viszont nehéz elérni.
Alexa: Mostanában nem hirdet, mikor jártam nála még a Monával együtt dolgozott, külső, ahogy a képeken látszott, olyan milf kategória, jó szilikon cickókkal, francia jóféle, szex is jó.
Stella-stromfeden: na őt csak annak ajánlom aki szereti ha nézik az órát, sűrgetik, sötétben szeret akciózni, szereti az extra kézi levezetést elkért extra money-t. persze lehet én vagyok a kivétel de nekem nemgyerebe..nogo.
Nikolett35: milf, jó francia, ügyesen mozog, aki nem csak a fiatal csibket szereti annak mindenféleképp ajánlom.
Katrina: jóféle cicik, rendben van, akció része is ok, francia nem hagyott bennem mély nyomot de összeségében ok.
Bonnie: jó emlékek, bár úgy tudom veszprémbe már nem jön. Francia jó volt, akció még jobb. Aki szereti az izmosabb sportos nőket , annak must have, úgy tudom kecskeméten rendel
Luca -Ajka: francia elég jó, akció is rendben volt, ami zavart hogy a barátnője kb egy helységben volt velünk nézte a tv-t, -vékony függöny válaszfal.. de azért OK.
Endzsi: külső ok, képeknek megfelelő, technika tizes, aki szeretni a mélytorkot annak erősen ajánlott.
Nóra (azt hiszem): munkácsin, ha jól emlékszek 30nak hirdette magát, de erős negyvenes.. francia vállalható, de nekem a korkülönbség miat nogo.
Sziasztok!
Voltam Endzsinél.. : lakás elmegy bár nem a megszokott panel, hanem családi társasház szerűség, de ok.
Higéniai ok, fürdési lehetőség ok.
A lányzó is rendben van, külsőre 10-es skálán ahol tíz álmaim nője, kb 6. Képek valósak, kor is, van néhány tetkó, de OK.. Ami feltűnt hogy nem szégyenlős, és pörög ezerrel, de nem zavaró, röhögtünk jópárszor.
A hozzáállás 10/10 : Natúrt kértem deepthroattal toroklövéssel. Van fullos 1h program is popóval, az ha jól emlékszek ***moderálva*** van. Fél óra amugy biztos elég, jó a technikája uh ki fog végezni.
A francia 10/10, és a mélytorok tényleg az.
A reszelés része is teljesen rendben van, kellemes ahogy észrevettem szereti a tempósabb ütemet. (mák mert én is :)
Ugyhogy nemajánlom senkinek, hagyjátok meg nekem.
Sziasztok
Endzsinél volt már valaki milyen, végre egy mélytorkos poposi kedvelő csaj itt :)
HA igen jöhetnek az infok :)
Nekem is sikerült közben randizni vele! Csak egyetérteni tudok veled,kimondottan jó és ajánlott. Kedves és bájos,és az alapba bent van minden. Nincs extra pluszba. Ez ritka! Lorát meg csak kitartással lehet elérni,de mindenképp megéri ez biztos.Nekem se veszi fel mindig. Ő más beállítottságú mint a többi lány talán neki van egy megszokott rendszere és ehez ragaszkodik ezért titokzatosnak tűnik! De veszt aki nem ismeri azt állítom! Csak ajánlani tudom őt is.
Létezik, tegnap kipróbáltam.Eddig a legjobb talán akinél voltam itt Veszprémben.Én Lorát nem tudom már vagy egy éve elérni
ffaipar26 , menj el hozzá, nagyon odaadó és figyelmes lány!
Csak ajánlani tudom!
Valaki volt màr Mayanal? Milyen élmény volt?
Örükök neked Stella,hogy újra itt vagy Veszprémben. A bájoddal és a kedvességeddel csak a legjobb érzéseket váltod ki bennem! A jó bornak nem kell cégér,ahogy neked sem. Megéred a pénzedet az utólsó fillérig!
Ez a Kammilla létezik egyáltalán? Kicseng,de senki sokszori próbálkozásra se.
Nem vagyok veszprémi,de amióta Lora kisasszony feltűnt azóta készültem hozzá.Ma végre nem kevés próbálkozás után végre sikerült is.Megérte.Csak csatlakozni tudok az elöttem pozitívan megnyilvánulók köréhez.A képek csak sejtetik Lora tökéletes alakját,de a valóság az mindent felülmúl.Egy igazi gyöngyszeme a női társadalomnak.Az a típus aki után nehéz nem utána nézni.Értelmes őszinte lány aki kora ellenére sokmindenben állást, véleményt tud nyilvánítani.Jól lehet vele beszélgetni és minden mást is....A tökéletes test a gusztusos csupasz punci a hibátlan kererek popsi a formás feszes combok a kedves mosoly és mézédes gyengéd csókok mind Lora jellemzői,amejek puszta látványa sem kis élmény.A szexben is nagyon igyekezett és minden kívánságomat teljesítette.Nagyon jól éreztem magam, bár igaz a csúcsra nem sikerült eljuttatnom,de ezt nem róhatom fel hibául, mert ez mint tudjuk nem minden esetben lehetséges és első alkalommal meg főleg.Remélem még tudok vele találkozni.
Valaki volt már Natasánál? Milyen élmény volt?
Sziasztok!
Viven31 masszázsa milyen?
Érdemes megátogatni?
Vagy?
Köszi!
Sziasztok!
Elmenyemet szeretnem megosztani veletek! Ma meglatogattam Lorat, es fantasztikus elmeny volt!
Elbuvoloen szep kedves lany, gyonyoru bomba alakja van. Szep selymes es barsonyos a bore.
Pontosan erkeztem az idopontra, nagyon szexi cuccban fogadott, megbeszeltuk a dolgokat, mar kozben olyan szexin es elbuvoloen mosolygott az emberre! Egy gyors zuhany, majd masszirozas, kozben beszelgettunk. Jo fej lany, lehet vele beszelgetni, ez egy pozitivum. A masszir utan a lenyegre tertunk, es hat ne mondjam, nagyon izgato teste van, hamar tuzbe hozott! Odaado, kedves es turelmes! Erzeki, hamvas borre van, nagyon jo szex kozben csokolni a testet!
Osszesegeben csillagos 5-os! Minden tekintetben pozitiv elmenyekkel tavoztam, es biztosan ujra meglatogatom majd!
Sziasztok! Bonnie 28-nál volt már valaki? Tapasztalatok? :) Vélemény jöhet privátba is.