Hát, igen, de én nem csak ezért bírom, bár az eszéért is. Na mi van, masszázs sehol?
Hát, igen, de én nem csak ezért bírom, bár az eszéért is. Na mi van, masszázs sehol?
Ez nem az Ő hibája. Olvasottság és bizonyos műveltség is kellene ehhez.
Rendes bizony, csak jól titkolja. De sokan nem szeretik, mert nem értik.
Szeretni már csak nem szerethetem, hisz állítólag Ő is férfiember. :-)
Semmi bajom Vele, rendes gyerek, már amit tudhatok róla. :-)
Te utálod Grófot?
Dehogynem! :)
Semmiféle duzzogás nem volt és nincs is. Mivel ez a veszprémi topic, gondoltam itt kérdezhetek, ezek szerint azt sem? :-)
Nem megbántani akartalak, nem értem a duzzogást, nem itt szoktuk megbeszélni, ha valaki tiszteletét szeretné tenni nálam.
Ez kicsit sértő is lehetne, a telefonálásra gondolva. Annyit nem nézel ki belőlem, hogyan telefonálok? Elhiszem, hogy sokan szórakoznak Veled, de ez nem igazán jó indítás.
Szép időt és Napsütést Neked. A szerelem nem érdekel, de az udvarlást Te hiányoltad, ha emlékezetem nem csal.
Jó reggelt!
Nem kell hoznod semmit, krémmel masszírozok, olaj is van. Viszont miután épp elég kretént hallgatok a telefonban, semmi más dolgod nincs, ha komolyan gondolod a masszázst, minthogy kulturáltan felhívsz, elmondod, hogy te vagy pálpusztai, masszázsra jönnél, egyeztetünk és kiélvezheted. A "szerelmet" meg tényleg hagyjuk! Az Grófé marad mindörökké, ámen. :)))
Rendben, megértettem, hívlak. Olajat vigyek? Van még a dobozban egy kevéske. Édes hangulat a neve, fahéjat és citromot tartalmaz. :-)
Szia! Gróf más, cyber-cimbi :) Azért keresd fel a lányt, mert neked nem "a madár az ász", hanem ő! :D
Nem, félmunkát sose végzek, csak ha menekül az áldozat. Mi a gond? Én jól meggyúrlak, a lányzóval meg hancúrozol. Így a tuti.
Már Linda vagyok és tényleg. Ez van.
Kedves Andrea!
Holnap mikor dolgozól? Hívlak telefonon. Puszillak Drága! :-)
Miért keressem fel utána a lányt? Remélem, félmunkát nem végzel rajtam. Visszaolvastam ám. :-) Torreádorral sokat beszélgettél, akarom mondani Kúróátorral. :-)
Szia!
Örülök, hogy találtál egy kincset. Szívesen várlak egy jó masszázsra, utána javaslom, keresd fel a lányt és jól fogod ézerni magad! :) Nekem több hibám van, mint a cigi, de közben nem gyújtok rá, megígérem! A szoba is füstmentes.
Kedves Katónéni!
A jövő héten ismét arra leszek, kipróbálnám a masszázst Nálad, de azért a talált kincset is felkeresem ismét valamelyik nap. Fiatal keményhúsú, feszes csodás cicikkel. Nagyon jó orálban, kis kinyilt borotvlt rózsabimbóval, szűk bejárattal. Egyedüli baja, a cigi.
Csütörtökön Veszprémben volt dolgom, nagyon jól éreztem magam egy lánykánál.
Tudod, itt bármit lehet ígérni :) Amúgy persze, hogy nem hívott fel és ezt én tudta, mert nem idevalósi. Honnan is jött? :)
Szia!
Remélem sikerrel jártál és tele vagy ajánlatokkal! Őszintén :)