A Szöszit! Tényleg jól néz ki! Remélem avalóságban is ilyen, mert egy másik szőkével nagyot csalódtam már4
A Szöszit! Tényleg jól néz ki! Remélem avalóságban is ilyen, mert egy másik szőkével nagyot csalódtam már4
Szöszit!
Próbálkozom nála, de képtelenség felhívni!
üdv Mindenkinek!
Ha valaki járt Szöszinél (27) kérem írjon beszmolót,találkoznom kell azokkal a gyönyörű mellekkel,de elég messziről mennék hozzá,ezért nem akarok kapufára menni,köszi!
Laura 45-ről valamiféle infoja van valakinek?
Szia
És Te merre fele vagy elérhető, valamii elérhetőség illetve valami hirdetés lenne rólad ?
Köszike
SZIA.
A KÉNYSZERFRANCIA A DOMINA MÜFAJHÓZ TARTOZIK.
TUTTOMAL VESZPRÉMBEN NINCS DOMINA.
VISZONT ÉN ,HA VAN RÁ IGÉNY AKKOR VÁLLALOM.
PUSSZ
Alexandra és Csilla nagyon bejövősek...de sajnos lemaradtam róluk, már nincsenek fenn az oldalon. Nem tudja valaki, merre lehet elérni őket?
Hali!
Nagyon felkeltette érdeklődésemer Csilla és Alexandra páros .
Közülök is Csilla aki egy igazi Big Tits Nő nagyon bejövős.
Írja már meg ha valaki volt nála/náluk milyen volt, s mennyire adták át a képek az igazi valóságot.
Köszi előre is.
Kik szivattak meg?
Lyukra vele! Igazat ir!!! Vigyázzatok a Veszprémi lányokkal!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok kedves Makktársak!Kérlek a két kisasszonyról aki most jött hozánk veszprémbe olvassátok el a szombathelyi forumot,és hogy miért jöttek át ide!Konkrét ALEXA22=NAPSUGÁR 21,ÉS A ROMA CSAJSZI KÁRMEN!!!!Vigyázzatok lopósak,én legalább is eztolvasttam még ma róluk a Szombathelyi fórumon.További szépnapot mindenkinek!!!!!
Mónikáról info? Nehéz elérni a hölgyeményt....
Üdv kérdésem a következő kihez érdemes menni aki Magyar lány és korrekt ? köszi
Monácska "tanítványai"! Együtt is rendelnek. Ha ebből kettőt kipróbáltál, mint írtad, nem lesz meglepetés a harmadik sem, csak előtte mosdasd meg őket!
Suzy idősebb mint a többi lány,de annál többet tud.Egyedi a franciája,azon kívül mindent bevállal.Huginál még nem voltam,de hamarosan megkeresem.
Anitánál nem meglepő,hogy melegítőbe fogadja a vendégeit.Talán nincs más ruhája!Volt szerencsém vele randizni,de nem igazán nyerte el a tetszésemet.Lekezelő modora és a nebánts virág szerepe inkább visszakoza a vendégeit.Ez az ő egyéni stílusa.Nem tud többet produkálni sajnos!
Suzy -ról vagy Hugi-ról valami tapasztalat?
Monás versikém nem gyalázodás! Ez a stupid duma más újságba való!
A versikét pedig elismerésként írtam Monácskának, akivel veszprémi megjelenése óta - maximális kielégülésemre - kapcsolatban álltam. Végig kisértem az ő, és az általa kialakított feeling alakulását, és meggyőződésem, hogy az egyik legjobb szolgáltató! Ezt nemcsak én gondolom így, hanem bizonyítja a számtalan kisebb-nagyobb figyelmesség, amit látogatóitól kapott az évek során, és a számtalan visszatérő vendége!
A szakmához pedig hozzá tartozik a konfabuláció! Ettől rendkívül szórakoztató Ő!
Nem vagyok nemváltó! A Twisted Sister egy nagyon kemény rockegyüttes -legismertebb számuk a WE'RE NOT GONNA TAKE IT. Tőlük loptam kissé deformálva a nevet. Ennek utána nézhettél volna!
Anita 28-nal jartm Veszpremben. Azert eett ra a valasztasom, mert O rendelkezik a legtobb "kedvencek" besorolassal.
Hiba volt.
A csaj kedves, ezzel nincs is hiba.
Azonnal tudott fogadni. A lakasba egyidoben ertem az occsevel, vagy kivel. Eleg gaz volt ahogy farkasszemet neztunk az eloszobaban. Aztan kiderult, hogy anyuci is ott van a konyhaban, es az egesz lakas "kellemes" paprikascsire szagban uszott.
No midegy, gondoltam szazegynehany like nem tevedhet.
Anita a csinos, foton levo ruhak helyett egy mackoban fogadott, amihez egy regi, rozsaszin ,kinai strandbapucsot viselt. A valosag koszonoviszonyban sincs a kepekkel, bar a lany nagyon probal kedves lenni.
A cicik alapjan beazonosithato, hogy tenyleg O van a kepen. Kar, hgoy nem lehet rendese megfogni Oket, mert "nagyon erzekenyek".
Action OK volt, hagyja magat. Ennyi. Ja esz szinte minden extra, mint abban az orszagreszben altalaban.
Legkozelebb ovatosabb leszek.