Kedves Kinga baba!
Ünnepi hétvége van,tehát szerintem keddnél hamarabb nemigen fogsz választ kapni.Addig legalább lessz idöd átgondolni a dolgokat,hogy hogyan taláj kiutat és hogyan magyarázd ki a sok nevet számot és regisztrációt.Egyébként kérésed szerint megirtam hogy mely oldalon található a hirdetésed.Szerintem az egyenes utnál nincs rövidebb,tehát nem a cserélgetés a megoldás hanem a korrekt hozzáállás.Vannak lányok akik már nagyon régota azonos névvel számmal hirdetnek saját fotókkal,nekik valahogy nincsenek problémáik a hirdetéseikkel.Ök nem is költözködnek állandóan.Igaz Ök a legjobb szolgáltatók között vannak nyilvántartva.
Tudomásul kellene venni a lányoknak(akinek nem inge ne vegye magára!!)hogy ha tisztességes szolgáltatást nyujtanak és korrekten álnak a dolgokhoz,akkor nincs szükség az állandó váltásokra.Nem lopásbol lehuzásbol,vagy kamuzásbol kell megélni hanem a tisztességes munkábol.Aki ezt nem hajlandó tudomásul venni az hamarosan elvérzik!Hálistennek ebben mostmár a szerkesztöség is partner,és falhoz állitja a lányokat.Ezt eddig is igy kellett volna.Sok kellemetlenségtöl óvhatták volna meg magukat is minket is és a tisztességes lányokat is.Akinek ez nem felel meg váltson pályát,vagy tárt karokkal fogadja Németország és Hollandia.Bár ott is tisztességesnek kell lenni mert amugy hamar hazapaterolják öket.