????Miről is beszélünk most?!! Én,személy szerint egy regiszrációt használok ezen a néven.Soha nem írtam más néven!Na ez a vádaskodás!Én soha egyetlen email-ben nem akartam megmagyarázni,hogy önök tévedtek!Van erre utaló email,vagy bármi?!Mert elolvastam a leveleket amit váltottunk,és hát nem igen vádaskodtam egyik alkalommal sem.És milyen hazugsággal vádoltam én önöket?Kérem ide bemásolni azt a részt!Mert ilyen ugyan nem történt.Egyébként ez még mindig nem volt válasz a a napi kérdésekre.Megjelentetik már azt a hirdetést,vagy sem?!Mert most is másról beszélnek.Vagy az időt húzzák,hogy megint elteljen ez a hónap?Lehetne egyértelmű választ kapnom???Lesz hirdetés,vagy nem lesz hirdetés?!A kérdés ilyen egyszerű!Minek bonyolítják túl???Beszélgetünk itt a nagy semmiről!Ahogyan önöknek sem kellemes az itteni eszmecsere,hát nekem sem az.Befizettem egy hirdetést,kértem hogy aktiválják,és teszek fel képeket a fotógaranciához.Választ persze nem írtak rá.Akkor most érdemes várni?Lehetne egy szóban válaszolni?IGEN,VAGY NEM?És ha igen,akkor mennyi a várakozási idő?24 óra?vagy 48?72? Valami konkrétumot várnék.