Sziasztok!Kedves szerkestőség egy hete,hogy írtam nektek egy üzenetet!Választ várok rá!
Maya (46)· mosonmagyaróvári szexpartner · Újonc · Sziasztok!Kedves szerkestőség egy hete,hogy írtam nektek egy üzenetet!Választ várok rá!
Tisztelt Maya Győr!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék, hogy tegnap óta miért nem került vissza a fotógaranciám? Kérném mielőbbi intézkedésüket, előre is köszönöm.
Lili
Tisztelt Lili!
Tisztelt VL szerkesztőség!
10. hó 13.-án írt levelemre még mindig semmilyen választ nem kaptam. Elnézést amiért ide merek írni de szeretném tudni az okát.
Köszönöm!
Szia..szeretném kérdezni,hogy csekken is belehet fizetni a fizetös hirdetést...vagy csak átutalással,köszönöm
Tisztelt Pillangó!
Tisztelt Husika!
Tisztelt Szerkesztőség!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Puszi: Lili
Tisztelt Lili!
Nagyon szépen köszönjük és viszont kívánunk Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok a Szerkesztőség minden tagjának!
Köszönök mindent. Akkor is itt leszek, ha nem. :)
Tisztelt Hexe :)!
Köszönjük szépen, Önnek is minden jót kívánunk!
sya admin
megkerlek mond meg nekem ki irogat tudom h lätod ip
cimet mert anno a piroslämpa.net a forumon ugyanez ment lle is van zärva mai napig a travik topik feljelentest tettem anno 2oo6-ban rendörsegen ki is lett vigygalva aki irogatott lecsuktäk mivel interneten nyilvänossag elött valo becsületsertesröl volt szo
es ezt buntetik
Tisztelt sabina sexbomba transex!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelettel:
igen köszönöm
megkernelek bennetek töröljetek regiszträcoim
mindent es ha lehet a forumot is es innentol en nem irok de legyen tiszta
Tisztelt Jázmin81!
Tisztelt sabina sexbomba transex!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Tisztelt Szerkesztöség!!!
Kérem mondjàk meg hogy mittegyek hogy a kétes hirdetöi stàtuszbol kikerüljek mert én nem vagyok az és ez bànt !!!!!?????
Elöre is köszönöm a vàlaszuk! Puszi Alina Kecskemétröl!!!!!!!
Tisztelt Alina!
Kérjük, hogy olyan képet töltsön fel, ami valóban Önt ábrázolja. Ebben az esetben nem lesz kétes hirdető. A jelenlegi hirdetéséhez feltöltött fotóját is ezért távolítottuk el.
Tisztelettel: