Tisztelt Dixijoe!
A kérdésére belső üzenetben válaszoltunk!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Tisztelt Dixijoe!
A kérdésére belső üzenetben válaszoltunk!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
tisztelt szerkesztoseg
a megadott keretek között irtam le a tapasztalatomat amit az utolso harom honapban tortent velem semmilyen kellemetlen dolgot nem irtam megosztottam a az elmenyeimet normalis hangnemben viszont olyat miert nem moderaltok ki ahol azt olvasom hogy a g*ci fr*csogott a nore:?
ez miert mehet ? semmi probléma...a lenyeg az hogy ez a forum egyszeruen primitiv es egyelotlen ugyhogy a vl szerkesztoseg inkorrekt a normalis szabalyszeru kommentemet latorlitek aki pedig vtr*garul beszel azt nem
szamomra elfogadhatatlan az hogy letoroltetek a kommenteimat beszamoloimat
ezzel acsak azt ertetek el hogy egy szinvonaltalan egy ertelmes normalis ember tobbet nem fog irni a forumba
gratulalok sok sikert a primitiv hosszaszolok elismeresehez tiszttelt vl szerkeszttoseg
david
2015.06.01.
Tisztelt Szerkesztőség!
Már látom. Nem megfelelő Fórum oldalon tettem a hozzászólásomat.
Nagyon ELNÉZÉST KÉREK Tőletek az alig néhány perccel ezelőtt tett kérdésemért!!!
Csak kezdő vagyok még az oldalatokon. De, Tanulok!:)
További NAGYON SZÉP NAPOT NEKTEK!!
Andris:)
Tisztelt Szerkesztőség!
2015.05.30. dél körül tettem egy hozzászólást. Kimoderálták. Miért?
Illedelmesen adtam elő azt, ami igaz! Nincsen mit szépíteni rajta.
Ha van rá más mód, szeretném közzétenni ezt a dolgot! Kérdem, hogyan?
Egyébként, hol találom a Fórum szabályzatot?
Minden jót!
kanossrác · Lelkes újonc · Köszönöm szépen!
Tisztelt Kanossrác Látogató!
A legutóbb írt, Vasárnapi nap folyamán írt beszámolója kérésére törlésre került.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztőség
kanossrác · Lelkes újonc · Kedves szerkesztőség: Legyenek szívesek töröljék a legutóbbi beszámolómat. Bár a valóságot írtam le de nem szeretnék kelemetlen helyzetbe kerülni emiatt!
Sziasztok!
Újonc vagyok az oldalatokon.
Péntek 17:30 hozzászólásom azért ment át kétszer a rendszeren, mert mobil internetet használtam és úgy tünt először nem ment el az üzenet. Tehát véletlenül volt!:) Bocs.
Amúgy Szép Napot nektek!:)
Andris
Tisztelt Rocker!
Kérem kattintson a fórumban a fórumozó, akinek írni szeretne nevére, majd a megjelenő képernyőn a "Privát üzenet küldése" lehetőségre. :)
Segítséget kérek, mivel nem vagyok jártas üzenetírásban, hogyan írhatok privi üzenetet pl. xy fórumozónak?
Tisztelt Fütyülős!
A kérdésére belső üzenetben válaszoltunk :)
Fütyülős · Őstag · T. szerk!
A Debrecen fórumba "slambuc" nick néven író tag azonos a Dori nevű hirdetővel? Mert az egyik hsz-ében ezt jelölte a fórum. Jó lenne tisztán látni, ha egy hirdető irogat másokról...
Köszönöm!
Tisztelt Hirdetőnk!
Szeretnénk tájékoztatni, mivel Kyra19 és Viki19 mindkét hölgy hirdetőnk külön is hirdetnek, nem egy és ugyanaz a hét hölgy, hanem szerepelnek, együtt is mint hirdetők. Köszönjük észrevételét. Az ingyenes hirdetések aktiválását 3 munkanapra vállaljuk, azonban ennél jóval hamarabb meg szokott történni. Szerencsére nagyon sok hirdetőnk van, így a munkánk is meglehetősen sok időt vesz igénybe, azonban az aktiválás folyamatos.
Szíves türelmét kérjük
Köszönettel:
VL Szerkesztőség
Tisztelt szerkesztőség! Elnézést a zavarásért csak érdeklődni szeretnék, hogy az ingyenes hírdetéseket mennyi idő alatt teszik fel? Mert ünnepek előtt is 4-napig vártam,hogy aktiválják és már most is 4.-napja, hogy feltettem és semmi reakció!!! De lehet,hogy utánne kellene járniuk annak is ,hogy Nyíregyházán van egy lány aki hírdet Kyra19 és viki19 néven is ugyanazokkal a fotokkal!!!! Ez nem tűnik fel senkinek???!!!
Kedves zs1987!
Sajnos néha előfordul ilyen hiba, egyelőre még nem sikerült kiderítenünk mi okozhatja. Újraindítottuk a chat servert, így mostmár elvileg be fog tudni lépni. Elnézést a kellemetlenségért.
MILFHUNTER · Tag · ilyenkor mit tudsz csinálni?
Köszi! Kedden kb. akkor próbáltam meg belépni, egy nyilvános wifi pontról, de nem tudtam, mert végig csak azt írta ki, hogy "Kapcsolódás a chat kiszolgálóhoz, kérem várjon...". Nemrég a soproni Nina is pontosan így járt. A chat szerint ő is végig be volt jelentkezve, mint most én, de valójában ő sem tudott akkor belépni.
MILFHUNTER · Tag · pontosan:
*** zs1987 info: [Csatlakozott: Kedd 14:13:16, Utolsó aktivitás: Kedd 14:13:16, Általa írt üzenetek száma: 0]
MILFHUNTER · Tag · Nálam jó a chat, viszont téged is megjelenít mint aki be van lépve.
Egészen pontosan kedd délután óta fent vagy ha rákattintok a nickedre
Csak nálam nem működik a chat vagy senki se tud belépni?