Ez eddig rendben van, és értem is, de mint látja az én nevem elég cink, és nem emléxem mikor írtam én be ilyet???
Ez eddig rendben van, és értem is, de mint látja az én nevem elég cink, és nem emléxem mikor írtam én be ilyet???
Tisztelt Hirdetőnk!
Erre sajnos nincs lehetőség, mivel úgy a teljes fórum, chat... hitelét vesztené. Nem lenne semmi értelme, ha ma pl. ciróka, holnap pedig huncutka néven írna a fórumba.
Helo! Érdeklődni szeretnék, a fórumban ill. chaten használatos becenevet hol lehet megváltoztatni?
Köszi előre is!
Tisztelt Érettke!
Önnek, erről a regisztrációról egy alkalommal sem volt hirdetése, tehát nem is tudott eltűnni.
Tisztelttel
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztőség! Nem tudom ,hogy lehetséges hogy hirdetésem alkalom adtán el tűnik le kerül az oldalaról???Múlt hónapban is kb 1 hétig nem volt látható és most megint lassan egy hete,hogy nincs fent a hirdetésem a kifizetést teljesítettem mert előfizetéses a hirdetésem.Felháborodást kelt bennem ,hogy havi szintű a hirdetés és valami oknál fogva mindíg le kerül az oldalról!!Hogy lehetséges ez és mi az oka????Üdvözlettel!Vadócka "Siófok"....
Tisztelt Virág!
Belső üzenetben válaszoltunk
Valóban, mert kipróbáltam egy másik számmal, amivel viszont nem szeretnék hirdetni.
amivel szeretnék az a ***törölve***.
Tisztelt Virág!
Az aktiváló sms-t 2011.09.12-én 20:28-kor kapta meg a megadott számra.
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretnék hirdetést feladni az oldalon, de a telefonszám aktiválásnál a kódot kétszeri próbálkozásra sem küldte el a telefonomra. Harmadjára pedig már ugye nem is próbálkozik a rendszer. Kérem a segítségüket!
Köszi
VIKi 28 valótlan az egész. nagyon jó hogy a kétes hírdetés rajta volt. mert az az igaz.
Tisztelt Pál-Pusztai!
A hozzászólásokat jogosan töröltük. Kérjük Ön se itt folytassa a nem ide illő eszmecserét
Pál-Pusztai · Őstag · ..és csak ez a két hozzászólás nem illett ide? Na-ne-má! :)
Ez egy kicsit "sunyin" lett intézve!? :)
Tisztelt Pál-Pusztai!
Igen, ez így van! A hozzászólásnak ehhez a topic-hoz semmi köze nem volt.
Pál-Pusztai · Őstag · Ez az igazi utólagos és egyoldalú "moderáció"!? :)
Pál-Pusztai · Őstag · Ez az igazi utólagos és egyoldalú "moderáció"!? :)
Tisztelt Kitti25!
Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képeivel hirdetett. Idő közben valóban cserélt képeket. kérem, töltsön fel hozzá garancia képet is és levesszük a kétes feliratot.
Tisztelettel:
sziaztok szeretném ha a kétes hirdetést le venék rollam hisz a képen én vagyok nem ezért ***moderálva*** köszönöm a szerkesztöségnek.hisz egy két kis liba beszol mert konkurencia és már le is tiltanak mijen eljárás ez .ja vagy igy megy akor mi is ezt fogjuk tenni,ha problémázni akarunk
A pontosítás miatt belső üzenetben tettünk fel még kérdést.
Tisztelettel:
Tisztelt Johannah!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Tisztelettel:
Sziasztok!Azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy információt szeretnék kérni,ha szeretnék egy másik városba költözni,akkor használhatom-e ugyanezt a profilomat és telefonszámomat.Kérlek benneteket mielöbb írjatok választ!Előre is köszönöm