Tisztelt szerk! Örömmel látom hogy Natasa (Györ) néhány fotója tökéletesen megeggyezik Barbi (Dunaújváros) fotóival.......
Tisztelt szerk! Örömmel látom hogy Natasa (Györ) néhány fotója tökéletesen megeggyezik Barbi (Dunaújváros) fotóival.......
Tisztelt Odett!
Belső üzenetben válaszoltunk
valaki tudna nekem segiteni?
hogy tudom az egyenlegem feltölteni ujra?
Tisztelt Fütyülős!
Nekünk is célunk, hogy a fórum normális legyen...
Köszönöm a segítségeteket a zufix nevű felhasználó ellenében. Szánalmas amit csinál, és ráadásul a diszkréció nulla, de mit is várnánk el egy *** moderálva ***?
THX!!!
Tisztelt szerkesztőség!
Köszönöm a gyors intézkedést. Nem csináltam volna belőle problémát, de ezt a szöveget teljes mértékben én szerkesztettem, építettem fel.. S más hirdetésénél ezt visszaolvasni,, kicsit rossz érzetet keltett. S önök is biztosan látták a rendszerükben, hogy ezzel a hirdetési szöveggel én kezdtem el hirdetni..S ő a napokban ezt, egy az egyben lemásolta,egy mondatot kivéve, amit hozzáírt.
Mégegyszer köszönöm a segítségüket.
Maradok továbbra is tisztelettel: Szexy Niki
Tisztelt Szexy Niki!
Köszönjük, jeleztük a hölgynek az észrevételét.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkesztőség! Sajnálattal vettem észre, hogy az egyik hirdető teljes mértékben lemásolta a hirdetési szövegemet.Kérem nézzenek utánna,és kérjék meg hogy törölje, írja át. Kérem nézzék meg, hogy ezt a szöveget én írtam, s ő tegnap ,vagy a napokban változtatta meg..Nagyon zavaró..A hirdető neve Inez : Kecskemétről
Köszönöm szépen.
Üdvözlettel: Szexy Niki
Tisztelt Fórumozók!
Kérem olvassák el a fórum címét és annak megfelelően írjanak! Ez nem az a fórum!
Tisztelt Nemesis!
Mi ezekből a vitákból kimaradnánk! A dühöngőben, kulturált módon Önök folytathatják a vitájukat, de a városoknál továbbra is törölni fogjuk, az másért lett létre hozva.
Tisztelettel:
Tisztelt Nemesis!
Szerintünk nem mi vagyunk az ellensége. A Pál-pusztai írása is ki volt moderálva.
A Fehérvári fórumban pedig az indulatosabb dolgok lettek "kozmetikázva".
Tisztelttel:
Tisztelt Nemesis!
Pusztán azért lett a Fehérvári fórumból moderálva, mivel az a fórum másról szól. A dühöngőből nincs moderálva :)
Tisztelttel:
Tisztelt Találj rám!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelt szerkesztőség!
Új telefonszámot szeretnék aktiválni hirdetésemhez,de sajnos nem és nem jön meg az aktiváló kód! :(
Ez ügyben kérném szíves segítségüket!
Előre is köszönöm!
Tisztelt kari!
A bal oldalon lévő üzeneteim menüpontban tud nekünk privát üzenetet írni.
Tisztelettel:
tisztelt szerkesztoseg!
átverésről szeretném értesíteni önöket, amely a közelmúltban történt, kérem adjanak egy címet, ahová privát üzenetet írhatok
köszönettel: K
Tisztelt szerkesztőség!
Nagyon szépen köszönöm a segítségüket.
Kimberly
Tisztelt Kilberly!
Belső üzenetben válaszoltunk
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék,hogy hogyan tudok megint hirdetést feladni, mert lecseréltem a gépemet és ugye a telefonszám kitörlődött és újra kell aktíválni de amikor szeretném aktíválni akkor azt írja ki,hogy ezen a számon már hírdetnek.
Válaszukat előre is köszönöm.
Elérhetőségem:06-20-504-2804