Tisztelt szerkesztőség! Édeklődöm,hogy sikerült e rendezni a hirdetésem körüli problémákat,azaz hirdethetek e már önöknél?Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ivett
Tisztelt szerkesztőség! Édeklődöm,hogy sikerült e rendezni a hirdetésem körüli problémákat,azaz hirdethetek e már önöknél?Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ivett
Köszönöm!
Kedves VL!
Én is ezt teszem, aztán meglátjuk, lesz-e kedvük még folytatni :)
Üdv.
Andrea
Kedves Katónéni!
Köszönjük!!!
A szükséges és lehetséges lépést az ügyben megtettük, a hosszabb választ levélben valószínűleg csak holnap tudjuk megírni Önnek.
VL
Kedves Szerkesztőség!
Küldtem egy SOS mailt, amint ráérnek, kérem, válaszoljanak. Mindenkinek fontos!
Üdvözlettel
Andrea
Kedves Nikolette!
Ha nem kapta még meg a csekket, akkor nézze meg a 2010.06.08. napján, 22 óra 33 perckor kiküldött levelünket. A levél mellékletében ott a díjbekérő, rajta minden adat, ami alapján banki átutalással, vagy pénztári befizetéssel is ki tudja egyenlíteni a díjat.
Ha esetleg nincs meg a levél, jelezze, kiküldjük újra.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Én pusztán csak érdeklődtem,hogy mire számíthatok,egyáltalán nem akartam vagy akarok bonyodalmat okozni. Mivel új hirdető vagyok nem vagyok tisztában vele mikor van ügyfélszolgálat sem pedig ,hogy a díjbekérő mikor érkezik. Mindenesetre köszönöm a választ.
Kedves Nikolette!
Bármilyen hihetetlen, de mi is emberek vagyunk és szombat-vasárnap nem dolgozunk, csak ügyelet van! Ami még fontosabb, a bankok sem dolgoznak hétvégén! Sőt a posta sem.
Mi kiküldtük az Ön által megadott címre a díjbekérőt és a csekket, de a posta kézbesítési idejét nem befolyásolhatjuk.
VL
Kedves Kittike!
Sajnos több mint 200 olyan regisztráció van, aminek az ellenőrzése nem megy simán és gyorsan.
Sajnos - bár az Öné viszonylag egyszerűbb - mégis "sorba" kell állnia.
VL
Kedves debreceni lány!
Kérjük, ne küldözgesse a számlaszámot másnak! Tudjuk, hogy csak segíteni akar, de volt már ebből gond! Egyrészt, volt akinek nem tudtuk rögzíteni a fizetését, mert számlázási adatokat nem közölt.
Másrészt, volt akinek azért nem tudtuk rögzíteni, mert rossz számlaszámra utalt.
Harmadrészt pedig, ha valaki úgy fizeti be a díjat, hogy megrendelését nem igazoltuk vissza, nem kapott díjbekérőt, és mellé még gond is van a hirdetésével, regisztrációjával, akkor sem rögzíteni, sem visszautalni nem tudjuk a befizetett összeget!
Nem véletlenül, illetve nem az Önök életének megnehezítése miatt van ez így, hanem azért, hogy be tudjuk tartani a hatályos törvényeket!
VL
Kedves Nikolette!
Szeretnénk felhívni a figyelmét pár dolgora:
- ha valakinek feldolgozzuk a megrendelését, akkor az abban kértek alapján vagy küldünk csekket, vagy nem.
- a csekket a posta kézbesíti, ami sokkal hosszabb átfutási idő, mint az átutalás, és erre fel is hívjuk minden levélben a figyelmet.
- az Önnek kiállított csekket is postáztuk a megadott címre, bár Ön utána pár nappal jelezte, hogy véletlenül elírta a címet.
VL
Elküldtem minden infót, és csatoltam azt a kivonatot amit én is kaptam. Remélem így haladósabb leszel:) Majd írd már meg, hogy sikerült-e. De így már biztos jó lesz.
Szia
:) Köszi szépen! Az e-mail címem nikolkonzum@citromail.hu
Én amúgy kaptam e-mail-t de abban nem volt számlaszám Eredetileg csekket kértem, de nem jött egész héten..:(
Szia Nikiolette!
Az első email.ben szokták mellékelni a számlaszámot, és a tulajdonos nevét. Ha adsz egy email címet szívesen átküldöm neked, mivel láthatod nmennyire elfoglaltak, és nem biztos hogy hamar "sorra"kerülsz.
Tisztelt Szerkesztőség!
Ma 11:35-kor lejár az ideiglenes hirdetési lehetőségem Díjbekérőt viszont nem kaptam a postázási címemre pedig egész héten vártam,hogy be tudjam fizetni Ilyenkor mi a teendő?
Tisztelt Szerkesztőség! Mit kell tennem ahhoz,hogy újra a hirdetők között lehessek.Tudtommal csak két telefon szám volt erről a regisztrációról de Önök négyet írnak.Próbáltam kielégítő választ írni de úgy látszik kevés mert nem reagálnak rá csak folyamatosan az elutasítást kapom.Úgy látszik már esélyem se lesz hirdetni ezen az oldalon.A számomat nem szeretném lecserélni ezért is voltam kitartó eddig.Ha létezett is más szám akkor miért nem lehet törölni a másikat.Nem hinném,hogy ennyire bonyolult a helyzetem hogy 3hete nem jutok vissza a hirdetők közé. Kittike
Szia Katónéni!
Ezen az oldalon a lányok egy része még csak most tanulja a kulturált viselkedés és hirdetés valamint az együttmüködés szabájait.Valamint a szerkesztöségnek is ujj még ez a feladat amit a fórum és a hirdetések ellenörzése jelent.De szerintem jó uton haladnak a dolgok!!!Nagyon sok olyan hirdetés tünt el amiben állandóan csereberélték a neveket képeket számokat stb.Kezd kialakulni egy normális hirdetöi kör,és egyretöbb lány jön rá arra hogy az együttmüködéssel többremennek mint a hisztivel.És azt is kezdik belátni hogy vége a régi "jóvilágnak" és nincs tovább a sok kamu.Lassacskán a szerkesztöség végére ér az ellenörzésének és megszünik a kavarodás,felgyorsul az ujj hirdetések ellenörzése,ezáltal megszünik a balhé is.Csak ki kell várni!!!Én bizakodó vagyok!!
Szia Kari-ka!
Szerinted mi lesz ennek a vége? Katónénit kóstolgatja itt valaki, meg a masszőröket :)
Ha én azzal foglalkoznék, hogy hány lány lett azóta profi masszőr, mióta én ezt hirdetem, de engem nem zavar, masszírozgassanak csak :D Azon gondolkodom, hogy holnaptól agysebész leszek, hátha az is divatba jön. Krisztike meg valószínű igen fehérmájú és csak strigulákat húz. Nehogy már! Valahogy nagyon nem akarja érteni a dolgokat, de szájkarate az megy ám! Intelligensen. Szerintem itt néhányan nem hirdetni akarnak, hanem kavarni és majd más befogja a szájukat.
Nem akarok ujjal mutogatni, de ismerek egy oldalt, ahol a töredékéért törölnék végleg és még fél évig mocskolódnának róla.
Ez márnekem tényleg nagyon szint alatt van.
Kimondottan csak ezért :)) Szép napot!