Tisztelt szerkeztőség! Először hírdetek maguknál,de sajnos már egy hete nem járok sikerrel! Kérem önöket,hogy nézzenek utána és segítsenek,hogy hol rontottam el! Segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelt szerkeztőség! Először hírdetek maguknál,de sajnos már egy hete nem járok sikerrel! Kérem önöket,hogy nézzenek utána és segítsenek,hogy hol rontottam el! Segítségüket előre is köszönöm!
T.Szerkesztőség!
Érdeklődnék hogy az email-eket megkapták-e,ugyanis napok óta nem reagálnak egy email.-re sem.Pedig a leírtakban úgy gondolom hogy minden tisztázásra kerül/het/t.Várom a mihamarabbi aktiválást.Köszönöm.
Tisztelt szerkesztőség!
A fotók rólam készültek és nem voltak még fent.
Amikor elsőnek regisztráltam,más volt az e.mail címem,azt cseréltem le.
Elkészítettem a hirdetést.Előfizetéssel
Feltöltöttem a fotókat.
Elutasítottak.
E-mailt változtattam,hogy csak erre a célra legyen egy külön email címem.S megint elutasítottak.
Kérem írják meg,pontosan,mit tegyek,hogy hirdetésem elfogadható legyen.
Tegyek fel új képeket képgaranciával? Ez lenne a megoldás?
Köszönöm előre is válaszukat.
Tisztelettel: Amina
Tisztelt Szerkeztőség!
Azután szeretnék érdeklődni,hogy sikerült e helyrehozni már a hírdetésem mert egy hónapja már e-mailezek magukkal,de még mindig nem tudok hírdetést feladni,pedig én elküldtem minden adatot amit kértek!
Remélem mielőbb megoldódik ez a probléma mert én évek óta korrekt hirdetőjük voltam és még szeretnék is lenni!
Tisztelt szerkesztőség!
Másodjára utasították el a hirdetésem megjelenését.Szeretném tudni az okát,mert én eddig nem tudtam rájönni.A fotóim eredetiek,telefonszámom új.A szöveg is korrekt.
Köszönöm válaszukat.Amina Debrecenből
Köszönöm a választ. Várok,türelmesen.
Kedves Maya!
A szerkesztőség minden tagja ül az irodában és dolgozik. Többek között üzemelteti az oldalt, újításokat fejleszt, adminisztrál, rendőrségi megkeresésekre reagál, hirdetési anyagokat ellenőriz, fórumot moderál, és rengeteg "érdekes" hangvételű emailt válaszol meg... más szóval itt van, dolgozik, és próbálja kulturált mederben tartani a VL oldalát.
VL
Kedves Katónéni!
Az ehhez hasonló reakciók és a kulturált hirdetők és látogatók visszajelzéseiből tudjuk, érdemes még mindig a lehető legnagyobb türelemmel kezelnünk az ügyeket.
Tudjuk, bármennyire is igyekszünk, a problémák miatt azok és kerülhetnek kellemetlen helyzetekbe, akik egyáltalán nem érdemlik meg - igyekszünk, de hát nekünk is csak 24 óra egy nap...
Szerencsére már fogynak a prolémák - bár sajnos sosem fognak eltűnni. Lassan a nagyobb falatokat is legyűrjük, mert szerencsére sokan vannak, akik belátták már, hogy megéri együttműködni.
"Terméstesen" még mindig vannak olyanok, akik sztikozódásokkal töltik meg a postafiókjainkat, de egy kérdésünkre sem válaszolnak... Mindig is lesznek ilyenek, de hát egyszer majd csak rájönnek, ennek nincs értelme. Mint ahogy annak se sok, hogy mást sem tesznek, mint miket hibáztatnak... Vannak emberek, akik sosem fogják beismerni, ha hibáznak, akik mindig mást okolnak a gondjaikért, akik hazugsággal próbálnak elérni valamit... Itt is vannak ilyenek szép számmal.
Köszönjük mindenki türelmét, segítségét és az együttműködést!
VL
Hová lett a Szerkesztőség?
Kedves Szerkesztőség!
Már nem akartam többet reagálni arra, ami itt folyik, de most végig olvastam több oldalra visszamenően, hogy mi is folyik itt, kívülálló szemmel. Önök biztosítanak nekünk hirdetési lehetőséget, mint a honlap tulajdonosai. Sokan ezt hosszú időn keresztül ingyen veszik igénybe, sokan fizetünk, de nem ez a lényeg. Nem hiszem, hogy ezt tűrniük kell és Önöknek kell "védekezni",magyarázkodni, mintha Önök lennének a hibásak abban, hogy egyesek nem tudják használni ezt az oldalt, vagy a szabályzatot nem képesek felfogni!!! Bennünket, akik régóta probléma mentesen fent vagyunk ez csupán annyiban érint, hogy míg korábban pl. mire haza értünk a bankból, újra fent voltunk, most várnunk kell és egyéb hátrányaink is származik belőle, mivel folyamatosan felesleges munkát adnak Önöknek. Bármilyen honlapon, amennyiben nem tartják be a szabályzatot, egy-két figyelmeztetés után kitiltják őket. Nem feltétlenül csak szexoldalakra gondolok, hanem bármelyikre. Ilyen hangnemért, amit egyesek itt megengednek maguknak, azért pedg azonnal!
T. Szerkesztőség!
Kérem hogy hagyják jóvá a hirdetésem,illetve a befizetésem aktivizálják.Ugyanis így nem tudok képet feltölteni a fotógaranciához.Köszönöm.
Kedves Laura!
Ha Ön így rendezi a problémákat, akkor mi sem igyekszünk tovább az Ön ügyét rendezni. (Mellesleg nem alaptalanul állítjuk a 9 telefonszámot, bármikor ki tudjuk adni bárkinek, milyen számokat próbált meg eddig hirdetéseiben feladni, használni).
Kérésének megfelelően minden regisztrációt és telefonszámot, ami Önhöz kapcsolódik kitiltunk oldalunkról.
VL
Tisztelt szerkesztőség!
Mivel önök megadták nekem az illető email címét és én írtam neki amire ő felhábordottan válaszolta ezt nekem!A másik nincs is 9 telefonom a 3 emlitetten kivűl 1 privát számom van amit nem adtam ki senkinek!De mindez már nem érdekel,ez volt az utolsó hogy ide beléptem.Nem tudom regisztráciot lehet e törölni ha igen tegyétek meg nyugodtan!
Drága Karika!
Gratulálok, kiérdemelted! Én még mindig csak egy egyszerű hirdető vagyok :(
Tisztelt szerkesztöség!
Köszönöm az ,,elöléptetést,,!!!
Email elküldve. Tudom én hogy nem egyszerű, és ha valaki nincs benne,hát... :) Azért bízom abba hogy már az email után nem lesz fennakadás. Köszönöm.
Tisztelt Szerkesztőség! Megkérem Önöket,hogy legyenek szívesek válaszolni az e-mailekre, amiket küldtem. Udv Ivett
T. Szerkesztőség!
Írtam emailt,amiben tisztán leírtam mindent! Kérem válaszoljanak, vagy aktivizálják a hirdetésem. Köszönöm.
Kedves Kittike!
Ön meg is válaszolta a kérdését: az Ön által is megírt email cím tulajdonosa kérte a tiltást. Ha ezzel gond van, akkor emailben egyeztessünk tovább, hacsak nem engedélyezik személyes információk és adatok közzétételét.
VL