Kedves Fruzsina!
Már többször küldtünk tájékoztatást az email címére ez ügyben. Leveleinkben az elutasítás okát és a megoldáshoz szükséges tennivalókat is megírtuk.
VL
Kedves Fruzsina!
Már többször küldtünk tájékoztatást az email címére ez ügyben. Leveleinkben az elutasítás okát és a megoldáshoz szükséges tennivalókat is megírtuk.
VL
Tisztelt szerkesztöség! feladom a hirdetésem és mindig törlik, de nem tudom miért? szeretném megtudni mi az oka? krisztofer930@gmail.com Tisztelettel Fruzsina
Tisztelt Alíz!
Emailben elküldtük a probléma okát és a megoldáshoz szükséges tennivalókat is.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Szerettem volna feladni egy hirdetést, de nem értem miért nem aktiválják? Kérem legyenek kedvesek segíteni, mert nem tudom mit kellene javítanom. Köszönöm. E-mail címem: katalin8102@citromail.hu (ez a hirdetéshez tartozó e-mail is) tel: 06307348171. (szintén a hird. tel. sz.)
Köszönettel: Alíz
Tisztelt Vicus!
Emailben megírtuk a teendőket, kérjük arra reagáljon.
VL
Tisztelt kinga baba!
Volt aktiválás is, de ha minden rendben van, és a hirdetés is rendben van, akkor sem "azonnali" az aktiválás. A vállalt határidőket megtalálja a hirdetési feltételekben és a GYIK-ben is.
VL
Tisztelt cica baba!
Ahány új regisztrációt hoz létre, mind kitiltásra fog kerülni addig, amíg a problémát nem egyeztetjük és oldjuk meg. Véleményünk szerint erre az egyeztetésre nem a fórum a legalkalmasabb hely, kérjük emailben válaszoljon levelünkre.
Üdvözlettel
Kedves Monó!
Az oldal jellege miatt csak és kizárólag írásban tartjuk a kapcsolatot hirdetőinkkel, illetve az írásban rögzített kéréseket, információkat vesszük figyelembe.
Leveleire válaszoltunk, kérjük, írja meg, mi az, ami Önnek gondot okoz.
VL
Jó napot
Érdeklödnék az Önök telefonstáma után,mivel nekem lenne egy személyes gondom Önökkel szemben,és
sajnos sehol sem tudom a telefonszámukat megnézni...az üzenetekből amit irok és vissza válaszolnak sajnos semmi nem igaz....és ez nagyon bosszantó számomra...
várom vissza jelzésüket a telefonszámmal hogy,meg tudjuk beszélni a gondjaimat Önökkel.
Üdv:
Monó
Ha lehetséges,akkor szeretném önöket megkérni,hogy az összes eddigi regisztrációmat töröljék!! És akkor lehet egy teljesen új regisztrációt csinálnom? Válaszukat előre is köszönöm!
Tiszelt szerkeztöség! Már tegnap este óta várom az aktiválást! Nincs ma egyáltalán???
Tisztelt szerkesztőség!
Kaptam önöktől egy e-mailt, melyre válaszoltam is.
Viszont választ nem kaptam rá.Lecseréltem pénteken a telefonszámomat, önök mégis visszarakták a régit.Szeretném ha ez tisztázódna, vagy megírnák hogy mit tegyek annak érdekében hogy telefonszámot cserélhessek.Várom mielőbbi válaszukat, az e-mailemre is.
Tisztelettel: Vicus
Kedves Vanda19!
Mi válaszoltunk az Ön leveleire, de meglehet, hogy nem a megfelelő email címre...
Ha nem kapta meg leveleinket, kérjük, a megfelelő email címről küldjön egy levelet, melyben az azonosító számára hivatkozik, és akkor ott tudjuk folytatni az egyeztetést.
VL
Kedves Evelin!
Ezt a személyes adatok védelme miatt nem itt, hanem emailben kell megbeszélnünk!
VL
Tisztelt Maya!
Válaszoltunk összes levelére, de ha gondolja, folytathatjuk itt a fórumon is. Ha viszont nem ez a célja, akkor hagyjon minket dolgozni!
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Email ment,válasz nem jött.Én úgy gondolom hogy a kérésüknek eleget tettem.Válaszoljanak.
Tisztelt Szerkesztőség!
Július 02-án minden adatatot elküldtem az email címükre,mire visszaírták hogy egyeztetnek,ellenőrzik,majd értesítenek az eredményről.Annyit szeretnék tudni, hogy ez mennyi időt vehet igénybe?
Tisztelt Szerkeztőség!
Már írtam maguknak emailt és ide a fórumra is beirtam!Kaptam maguktól egy pár választ de még a hírdetésem mindig nem tudom feladni!
Mi még a probléma??
Várom mihamarabbi válaszukat!
Fontos!
Írtam email-t.Már van egy olyan érzésem hogy valaki direkt csinálja.(nem önökre gondolok)
Tisztelt Hirdetőnk!
32 Önhöz köthető email címre elküldtük a teendőket. Igaz, volt olyan email címe, amit több regisztrációban akart használni, de mi most csak egy példányban vettük figyelembe.
Sajnos a 32 címből már eddig 11 email címről visszajött az értesítés, hogy nem létező email cím, de azért csak maradt egy, amin megkpaja a levelünket.
VL