Én igen, már felhívtam a mobilszolgáltatót..de nem kaptam új telefonszámot, épp ezért fordultam a szerkesztőséghez..hátha.
Én igen, már felhívtam a mobilszolgáltatót..de nem kaptam új telefonszámot, épp ezért fordultam a szerkesztőséghez..hátha.
Szia,
nem akarok belekotyogni, de mégis azt teszem. :)
Én anno a Széphő egyik volt telefonszámát kaptam meg. Felhívtam a Digit és kaptam egy másik számot. :)
A tisztelt Szerkesztőséget üdvözlöm
Linda, a "csótány" moderálatlanul (Köszönöm szépen, én kedvelem a csótányokat :))
Tisztelt szerkesztőség!
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem egy hirdetőjük miatt! December 27-én vettem egy vadonatúj sim kártyát, aminek a telefonszáma még most is szerepel a hirdetések között, mivel egy hirdetőjük volt telefonszámát kaptam véletlenül. A probléma ugye az, hogy azt a hirdetést nem én adtam, illetve adom fel..Egy Kata nevű hirdetőt keresnek rajtam, naponta akár több alkalmommal is..A sokadik telefonáló elvezetett erre az oldalra, és meg is találtam a hirdetést. Nem lehetne ez ügyben a hirdetőt valahogyan megkérni rá, hogy ha téves a szám, akkor javítson legyen szíves, vagy ha már másik telefonszáma van, akkor azt tüntesse fel?! Ugyanis múlt hét csütörtökön is adott fel hirdetést, de ha más száma van, akkor ne a régivel adja meg, mert kezd kínossá válni a helyzet.. Segítségüket előre is köszönöm!
Köszönöm, feltettem. Hogy mi lesz az eredménye, majd kiderül. :D
Tisztelt Linda!
Felteheti, megkapja rá a pecsétet :)
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
Kedves Szerkesztőség!
A szilveszteri fotómon gondolkodom, hogy fel kéne tenni, de nem csináltam garancia képet.
Akkor lenne még csak mit nézni rajtam! Önök látják, gondolom.
Ha felrakom, megkapom a stemplit? Bár nem tudom, mennyi humor van még itt.
Gondolkodom, gondolkodom. Nekem ez nem véresen komoly. :)
Üdv.
Linda
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt szex2011!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kitörölni regisztrációmat. Ezt hogy tudom megtenni.
Tisztelettel
szex2011
Tisztelt szerkesztöség! A Székesfehérvári Timi más hölgy képeivel hirdet a 4 fekete-fehér képen nem ö van...Tessék szólni neki hogy vegye le!!!köszönjük
Tisztelt Pál-Pusztai!
Mi nem ismerjük személyesen a hirdetőket, így nem tudunk erre a kérdésére válaszolni.
Kérjük vegye fel Velük a kapcsoltot és kérdezze meg tőlük :)
Ismét megkérdezem!
Szonja és Roxy Kecskeméten, ikerteszvérek?
Tisztelt Látogatónk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
A képeim Komárom-Esztergom megyébe Tatabányán található meg Ramóna cicusod néven szerda óta,
és legyenek szívesek levenni mi hamarabb!
Előre is köszönöm!!
Tisztelt Andrea!
kérjük, hogy belső üzenetben szíveskedjen megírni, hogy hol találhatók meg az Ön képei.
Köszönettel:
Tisztelt Szerkesztoseg!
A mai napon tudomast szereztem arrol hogy sajat kepeim ismeretlen kezbe kerultek es az illeto hirdet az onok oldalan, Ramona cicusod neven,Tatabanyan!
Kerem a Tisztelt szerkesztoseget,hogy mi hamarabb toroljek ezt a hirdetest,mivel en nem dolgozom ilyen munka korben!
Szeretnem elkerulni az esetleges problemakat!Kerem mielobb cselekedjenek!
Telefon szamom: 06-70-207-****
Koszonom: Rezmüves Andrea Merilin
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelt szerkesztőség.
Hogyan lehet az aktivált telefonszámot törölni? Ugyanis két számot aktíváltam az accountomhoz és szeretném a számot másnak átadni, hogy egy másik regisztrációval törénő hírdetéshez tudja használni
Ha nem lehet az aktívált számot törölni akkor az lenne a kérdésem ha törlöm a regisztrációt akkor törlődnek e az adatok, és a telefonszámot más fel tudja e használni, ha így müködhet a dolog akkor hogyan kell a regisztrációt törölni?
Üdv.
Tisztelt Szerkesztöség!
Valaki az én képeimmel hirdet az önök oldalàn.
Szeretném töröltetni a hirdetést az oldalrol, amiket lelopott valaki a netröl és hamisan az én képeimet hasznàlja!
Sosem dolgoztam magyarorszàgon, a képeimet a http://www.skyline-girls.ch oldalrol loptàk le, ahol részben màr uj képeim vannak.
Ez a hamis hirdetés: Hi! I am Lorette. My phone number is: +36 70 237-****.
Köszönettel. Az igazi Lorette.
Tisztelt kidember!
Amennyiben bizonyíthatóan nem a saját (pl. inernetről letöltött) képeket használ a hirdetésében, akkor karja meg a kétes jelölőt