Debrecenben Lilian24-nek miért van két hírdetése??
Debrecenben Lilian24-nek miért van két hírdetése??
A Tisztelt Szerkesztőség sztrájkba kezdett?
Kedves Tavaris!
Nem kezdtünk sztrájkba! Dolgozunk! Nem látszik?
VL
Kedves Tavaris!
Nem tilthatjuk meg senkinek, hogy nevet változtasson! Örülünk, ha egyesekkel már azt sikerül megértetnünk, hogy ha egyszerre akar 2 egyforma hirdetést feladni, akkor nagyon hamar lebukik :-)
VL
Kedves Cicuka!
Amikor megkapja a képgarancia logót képeire, akkor az azokra a képekre vonatkozik, amiket éppen akkor feltöltött. Ha változtat a képeken, akkor természesen újra ellenőrizni kell őket. Ez így talán érthető, és amíg újra ellenőrizzük, addig nincs rajta a logó.
VL
Kedves KisÖrdög!
Ha ilyet talál, kérjük emailben küldje el mindkét hirdetés telefonszámát, hogy még akkor meg tudjuk nézni, amikor mindkét hirdetést megjelenik oldalunkon.
VL
Üdv, tisztelt szerkesztők, legyetek szívesek az én "hírdető" titulusomat is sima fórumozóvá minősíteni :)
Előre is köszi
Kamu képpel hirdet ! Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket:
A kívánt tartalom nem található
Iza 21 Nyiregyházán . Csak azt nem értem akkor mit mond amikor odaállnak elé és nem az van az ajtóban aki a képen. Undoritó ! Kitiltanék minden hirdetést ami kamus.
Kedves Doc!
Mivel Ön valóban soha nem adott fel hirdetést oldalunkon erről a regisztrációról, így természesen átállítottuk.
VL
Kedves lamour!
Kérjük ne itt, hanem a hamis képek bejelentésénél küldje be a pontos linket.
VL
Sziasztok!
Én kérdéssel és kéréssel is fordulnék hozzátok!Már több mint egy hete nincs hirdetésem és csekket sem kaptam!Irjátok, ha észrevétel van akkor a kapcsolat menüpont alatt lehet nektek irni!De minek?Én már nem először irtam oda és mailt is küldtem már de még egy választ se kaptam!Igaz, hogy kényelmesebb az előfizetés, de igy valahogy mégis elgondolkodtató...Szeretném ha a csekk minél előbb megérkezne és kapnék vmi visszajelzést!Előre is köszi! Letti nyiregyről
Kedves lettike13!
Mivel kérdésének megválaszolása során személyes információk is előkerülnek, kérjük, írja meg, hogy itt a fórumban válaszoljunk-e kérdéseire, vagy inkább emailben? Mindkét esetben szükségünk van az azonosító számára, hogy érdemben válaszolhassunk!
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Nekem ezzel csak egy bajom van. Vegyünk egy embert, aki nem rendszeres látogatója az oldalnak. Elutazik Nyíregyházára, mert ott a legjobb a "felhozatal". Óvatosságból bepillant a Nyíregyháza topicba. A fórumozók hozzászólásából láthatja, hogy kik azok a lányok, akikkel vigyázni kell. De az előbb említett lányok egy egyszerű névváltoztatással elérik, hogy ne legyen róluk negatív vélemény. Emberünk valószínüleg a képgaranciás hírdetésekből fog választani, és hiába volt elővigyázatos, mégis belesétál a lehúzós cigányok csapdájába!
Ezért kellene megtíltani a névváltoztatást, vagy nyílvánosságra hozni a névváltoztatók listáját. Az azonos IP címről fórumozók listája is nyílvánosságra lett hozva március elején! A VL-nek miért nem érdeke a csalók lebuktatása?
Kedves Tavaris!
De igen, a VL-nek is érdeke a csalók lebuktatása!
Ugyanakkor több városban is van olyan, hogy valós hirdetők, akikre egyik féltől sem érkezett panasz, ugyanazzal a keresztnévvel jelennek meg... Akkor melyiknek mondjuk azt, hogy mától ez nem lehet a neve?
Most őszintén: mennyi ideig tart nevet változtatni a hirdetésekben? Talán egy perc... Mennyi idő egy új telefonszámot szerezni? Mondjuk legyen 15 perc (ha sokan vannak előttünk az üzletben)... És mennyi idő egy új IP cím szerzése? Szolgáltatótól, barátoktól, internet kávézóktól függően 1 perc, 1 óra, 1 nap...
A gond a legtöbb esetben (NEM KIZÁRÓLAG) a gyanús képekkel hirdetőkkel van, akiket még az sem zavar, hogy rajtuk van a nagy kérdőjel és felirat... Róluk adjunk közre listát, hogy mondjuk az elmúlt 10 napban ilyen és ilyen nevekkel, ilyen és ilyen telefonszámokkal, ezekről az IP címekről, ezekkel és ezekkel a hamis képekkel hirdetett??? Ön szerint ennek tényleg lenne értelme?
Mindenesetre dolgozunk a megoldáson, és ha lesz megbízható és értékelhető megoldás, azonnal közzétesszük!
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Ha a hirdető lányok vagy aluliskolázott futtatóik nem tudják,hogy a város ahol szolgáltatnak melyik megyében található,akkor Önök korrigálják ezt a tévedésüket!Hogy ezt miért írom?Fejér megyét böngésztem,ezeket a hibákat találtam:Szöszi (30),Hédi (30),Melinda (30) mindhárman Dunaföldvárt jelölték meg.Dunaföldvár még mindig TOLNA megyében van!Édes Lány (28) hirdetésében pedig Szombathely szerepel ez a város pedig VAS megyében található!Kérem javítsák a hibákat!Köszönöm!
Kedves Szerkesztőség!
Információt szeretnék kapni, hogy mikkor távolitják el Rocco néven futó hirdetést!Amit nem én raktam fel,csak felhasználták a képeimet és telefonszámom! Ez elég kellemetlen számomra mivel álandóan csörög a telefonom...:( Szeretném hogy minél előbb letöröljék a hirdetést!És már írtam önöknek és bejelentetem hogy valaki vissza élt a személyes adataimal!
Válaszukat előre is köszönöm!Remélem minél előbb megoldódik a problémám!
Tisztelt Uram!
Elnézést a késlekedésért, a hirdetést töröltük. Levelére válaszoltunk.
VL
Kedves VL!
Én nagyon szeretnék előlépni legalább lelkes hirdetővé, szükségem volna sikerélményre. :)
Sokat írtam már, megérdemelném. Szerintem. Persze lehet, hogy nincs olyan, akkor kár.
Köszönöm szépen előre is! Addig bizakodom.
Üdvözlettel
Andrea Katónéni
Hi! A VL már ismeri a humoromat :) De TE, Te mivel érdemelted ki?!!? :D
Te is egy beteg állat vagy, mint én, sőt, Te humán állat vagy!! :D