Sziasztok szerkesztők. Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket:
Ez a hirdetés A kívánt tartalom nem található
Sziasztok szerkesztők. Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket:
Ez a hirdetés A kívánt tartalom nem található
hát ha kimoderáljátok a linket ami megmutatja a visszaélést akkor honnan tudjátok meg miről is van szó ?????????????????????????????????????????????????????
Tisztelt Szerkesztöség!!
Köszönöm a választ.
Azt nem igazán értem,miért kellene moderálni a fórumozók által beirt információkat.Legyen szó a kamuképek forrásárol,a lopós lehúzós lányok pontos címe telószáma stb.Ezekre szükség van hogy ne essünk csapdába.Hiába irja le valaki hogy a víztorony környéke,az önmagában elég nagy terület ahol tucatnyi lány dolgozik.De ha tudjuk a pontos címet akkor ha a lány ezt emliti a telóba azonnal tudjuk miröl van szó.Hogy ez a lánynak kellemetlen???Emiatt költöznie kell???Nekünk meg az a kellemetlen ha lehúznak meglopnak minket.És költözzön is el!!!!Ne csak a házból,de még a városból is!!!!!!Senkinek nincs rájuk szüksége!!!!!A fórumnak az lenne a lényege,hogy partnerek segitsék egymást a csalók kiszürésében a lopások megakadályozásában,és a valós korrekt lányokat ajálják egymásnak.A VL-nak nem a csalókat kell támogatni,nem az ö érdekeit kell nézni.Hanem a korrekt hirdetöikét,hogy normálisan tudjanak dolgozni,és a mi érdekeinket hogy a pénzünkért megfelelö szolgáltatást kapjunk.A korrekt lányok a partnerek és a VL érdekei elörébb valóak mint a csalóké!!!!!!!
Üdv:bully69
Kedves Lamour!
A kimoderálás ellenére mi látjuk a teljes linket.
A linkek publikus kitakarása automatikus, és azért szükséges, hogy a fórum ne változzon reklámfelületté.
Az említett hirdetés valóban "túl tökéletes", így a gyanú valóban fennállhat.
Kérjük ilyen jellegű bejelentésekre használja a bal oldali menüben látható "Bejelentés" funkciót!
Adjon meg egy pontos linket, ahol az említet modell szerepel, ezzel egyértelműen bizonyítva a hirdető félrevezető szándékát.
Ha bejelentés bebizonyosodik, a hirdető megkapja a "kétes hirdető" és a nagy fekete "KÉTES" pecsétet.
Kedves Bully69!
Címet törvényesen maximum a tulajdonosa írhat ki, ha más teszi, az jogi problémákat vethet fel.
Olyan ez, mint amikor az újságba olyat olvas, hogy "S. Lajos" ezt, meg azt tette... Ott sem írhatják ki a teljes nevét.
Természetesen a VL nem akarja a csalókat segíteni, de vannak szabályok, amik minket is kötnek.
Az oldalon pedig minden szabállyal és szigorítással igyekszünk a becsületes hirdetők érdekeit segíteni.
Köszönöm, már majdnem válaszoltam, de így nem kellett :)
Üdvözlettel
Andrea
Tisztelt szerkesztöség.
Hogyan lehet a regisztrációmat törölni?Egyre kevésbé tetszik ez a fórum,mert egyre több az önreklám,és nem igazán tesznek ezellen semmit.Arrol nem is beszélve hogy a csalók törvényes jogai még mindig fontosabb mint a normális lányok vagy a partnerek érdeke,joga.Ez a fórum lényegében semmi elörelépést nem hozott azügyben hogy normálisabban menjenek a dolgok.Megmondom öszintén én nem ezt vártam ettöl a fórumtól,igy csalódott vagyok.
Kedves bully69!
Egy másik fórumon is irogatsz, ott már régebb óta. Azon azt csinálsz, amit csak akarsz, még törvényt is sérthetsz, nem csak itteni hirdetőket :DDD
Menj oda, drága és folytasd ott, amit eddig, több hozzád hasonlóval együtt.
Tulajdonképpen mi a bajod? Azon kívül, hogy itt normálisan moderálnak, nem úgy, mint amihez szoktál.
Ja, és fontosak a hirdetők is a Szerkesztőségnek, sőt védik a jogainkat is! Jézusom!! Képzeld, bennünket is moderálnak!
A törvény mindenkire vonatkozik, nem pofára megy. Hallottál pl. az adatvédelmi törvényről? Persze, így unalmas, ugye?
Tisztelt Katónéni,Andrea!
Igen,egy másik fórumon már régebbóta irogatok,de nem szokásom senkit sértegetni bántani mert igyekszem mindenkivel kijönni,és normálisan fórumozni.Kivéve ha valaki heti 30 beszámolót és önreklámot gyárt magárol,akkor valóban elborulok néha.Ha ennyire tisztában vagy az ottani tevékenységemmel,akkor tudnod kell azt is hogy én ott szóvátettem a moderálás hiányát.Szükség van moderálásra hogy ne legyen anyázás,lejárató kampány,ne irják ki a lányok valódi nevét címét stb. és ugy általában véve normális stilusban müködjenek a dolgok.Többekközt én és a ,,többi hozzám hasonló,, vetettük fel azt is,hogy legyen a VL-en fotógarancia,fórum és hogy legyen kötelezö a vélemény írás lehetösége a hirdetésekhez.Hálistennek elindult valami,csak nem feltétlen abba az irányba ami nekem tetszene.Mert pont az volna a lényeg,hogy a lopós kamuzós kritikán aluli lányokat lebiktassuk.De ugy elég nehéz,hogy virágnyelven kell fogalmazni mindent körül kell irni.A személyiségi jogokat és adatvédelmi törvényeket egészjól ismerem,mivel hogy tanultam,igy nem szorulok ezen a téren kioktatásra.Sött!!!Azt is tanultam hogy a *** moderálva ***,annak reklámozása bármilyen támogatása,vagy a tevékenység fedezése sött még az igénybevétele is törvénybe ütközik.Ugye milyen unalmas??? :DDD Mégvalami.Ha nem lennénk mi a ,,többi hozzám hasonló,, társaimmal eggyütt,akkor *** moderálva *** Ennek tükrében válogasd meg a szavaidat a vendégeidel,lehetséges vendégeiddel szemben.Mert az okos fenhéjjázó szövegeddel te is lejáratod magad mint én,de *** moderálva ***.Ja,és én neked nem vagyok drága!!!!!!!!Gondolom a PL-en folytatott tevékenységem azért ismered ennyire mert te is irogatsz ott.Én is láttam ott egy Andrea néven fórumozó hölgy hozzászólásait,ha te azzal vagy azonos akkor te sem vagy egy ártatlan bárányka.
Maradok tisztelettel:bully69
Moderátor: A fórum szabályzata szerint a hozzászólás bizonyos részei nem megengedettek
Szia bully69!
Berágtál a kishölgyre? Mindig is korrekt voltál, de úgy olvasom ki a soraidból, hogy egy kicsit bemorciztál Katómamára! ( ja bocs, Katótnéni )
Szerintem tegnap óta azon töri a kis buksiját, hogy mit tudna reagálni, de szerintem okosabb lenne, ha most erre nem írna semmit, mert olyan jól körüljártad a dolgokat, hogy aki megpróbál ellenvéleményt megfogalmazni, az a "saját kardjába dőlhet". Csak így tovább, nehogy töröltesd Magad, mert azzal megfosztanál minket ezektől a szellemi értékektől!
Üdv: Thomika
Na végre itt vagy Gróf Úr!
Képzeld el, már megint leprostituáltazott vki (nem tudom ki ez).
Igaz, ma bolondok napja van!! Szerinted hagyjam ezt is szó nélkül, vagy tájékoztassam, hogy nem abból és főleg nem az ilyenekből élek??
Azért Neked örülök :)
A "vörös fényű ízzóról" mintha írtál volna vmit Debrecenbe. Amúgy meg nem az a célom, hogy bárkivel bármit itt "kezdjek" és köszönöm, megvagyok.
Puszka pocidra!
Nem értem miért jó az valakinek,ha minden neki szánt hsz.-t elküld moderálásra.Még akkor is ha nincs benne csúnya szó,jogsértés stb. tehát semmi olyan ami miatt moderálni kellene.Azt hiszi akkor nem lehet elolvasni????Egy kattitntás az egész,és látható a szöveg egészen addig mig a moderátor nem törli valós okok miatt.Ez egy kicsinyes játék.
Idöközben utánnanéztem Andrea Katónéninek.Jól gondoltam,Ö volt az aki a piroson sztárolta magát,veszekedett mindenkivel még a moderátorral is.Állandóan vádaskodott és feljelentéssel fenyegetett mindenkit akinek a véleménye nem tetszett neki.Elég komoly balhét csinált magakörül,és elég sokan megutálták,bár jónéhányan már elötte sem voltak róla tul jó véleménnyel.Magát a moderátort és az oldalt is feljelentéssel fenyegette.Tehát nem az a tipus akit komolyan lehet venni,és nem is szabad!!!!!És még Ö mondja nekem hogy a másik fórumon mihez vagyok szokva,és ott folytassam a ,,többi hozzám hasonlóval,,.Egyszerüen nevetséges a hölgy.Szeretném felhívni az itteni moderátorok figyelmét is a hölgyre,mert nagy bajkeverö.Ha nem fogják már az elejétöl kordában tartani,akkor itt is megfogja csinálni a balhét hamarosan.
Hagyd a fenébe az egészet! Nincs szükségem tanácsokra, megértettelek, de azt teszek, amit jónak látok.
Igen, átjöttek. És? Egy-két nicknév van itt feleslegesen, majd megunják.
A csevegésbe kéne szerintem az ilyeneket írni, ez másra való. Amúgy szerintem nem hoztam egyetlen rossz döntést sem.
Érdekes módon, az itteni Szerkesztőséggel még semmi gondom nem volt. A másik oldal meg nem ide tartozik.
Amiket leírtál, én is észrevettem, hidd el, olyan mindegy, látok, látunk mindent, a szerkesztők is.
Mit gondolsz, miért szúrom a szemét egyeseknek? Biztos, mert olyan "hülye liba" vagyok :)
Ez volt az első eset, hogy moderálásra küldtem egy hozzászólást és nem véletlenül. Mire jó a fórum! Csak leprostizott valaki, aki nem tud se rólam semmit, se arról, hogy miből élünk és nincs is köze hozzá.
Gyere át a csevegésbe inkább!
Andrea (széttéplek, ha még egyszer Andikázol!) :D
Vegyél már vissza és ne hazudozz itt rólam!
Engem igyekezett valaki lejáratni, de se belőled, se belőle nem élünk.
Az előzményekről meg nem tudsz semmit, vagy direkt próbálsz provokálni, de a tények a kezemben.
Szia Anrea
1. Tudom hogy nem vagyok tévedhetetlen.
2.Ha tévedtem belátom és bocsánatot kérek,mert nekem van becsületem.
3.Nem érdekel hogy *** mert az nem rám tartozik.Mint ahogyan a magánéleti problémáid sem amiket elöszeretettel taglaltál a ** fórumán.
4.Én nem irtam neked semmit,te kezdtél okoskodni nekem,igy nem értem miért csodálkozol azon hogy reagáltam a piszkálódásodra.
5.Aki normálisan ir nekem annak igyekszem normálisan válaszolni.Aki piszkálódik az is megkapja a méltó választ.
6.Nem én hisztiztem,vádaskodtam fenyegetöztem a ** fórumon,igy nem igazán értem milyen jogon oktatol ki engem az etikus és stilusos fórumozásról.
7.Nekem furcsa egy picit hogy itt pont azzal a hölgyel sikerült konfliktusba keverednem,akivel más fórumon már jópáran összerugták a port.Lehet hogy ez nem véletlen???Persze persze te egy ártatlan bárányka vagy,csak az a sok csúnya rosszindulatú ember mind téged akar bántani.
Kedves Érintettek!
Kérjük vegyünk itt ennek véget, ez a fórum téma nem erre a célra jött létre. A szerkesztőség nem kíván és nem is fog állást foglalni ilyen jellegű vitákban. A tisztánlátás végett idézünk a fórum moderációt érintő szabályzatából:
"Szándékaik szerint csupán annyira avatkoznak bele a fórumozók egymás közti társalgásának menetébe, amennyire az elengedhetetlen a kulturált, egymás érzékenységét és jogait szem előtt tartó, technikailag áttekinthető kommunikáció biztosítása érdekében."
"A moderálás célja nem az, hogy megakadályozza viták kialakulását. Azt szándékozza elérni, hogy a vita helyét semmiképpen se vehesse át a puszta szitkozódás, egymás, vagy közéleti szereplők rágalmazása, vagy az öncélú trágárság."
Ebben a témában (Üzenetek a VL Szerkesztőségének) a további ilyen jellegű hozzászólásokat előzetes értesítés nélkül töröljük.
Tiszltelt Szerkesztőség!
Az apróhirdetések között található Linda Szegedről és a Sopronban hirdető Angie 29 ugyanazzal a képpel hírdet, tehát vmelyik hamis!
Kedves Szoknyavadász!
Az említett apró és fényképes hirdetés a rendszeren belül ugyanahhoz a hirdetőhöz tartozik. Nem tudjuk miért érdeke egyszerre Sopronban és Szegeden is hirdetni (?). Észrevételét azonban köszönjük!
Tisztelt szerkesztöség!!
A köztem és Katónéni között zajló vita elvette a figyelmet az eredeti kérdésemröl(amiböl a vita is kialakult)miszerint hogyan tudnám törölni az itteni regisztrációmat.Igaz hogy belejöttem a vitázásba,de az eredeti szándékom megmaradt igy továbra is szeretném magam törölni.Várom válaszukat.