Nincs provokáció !!! De ha itt minden vitát azzal lehet elintézni,hogy Te *** moderálva ***,Te meg *** moderálva ***vagy, és Önök is ( mivel totális tévedésben vannak,tényleg csak egy sima vendég vagyok ) hasonló eszközökhöz folyamodnak,akkor viszont nagy bajok vannak !!! Nekem személy szerint semmi bajom Önökkel,annak is örülök,ha ez kölcsönös,és amire reagáltam,az sem Önök ellen irányult,viszont Önök lekonkurrenciáztak engem alaptalanul !!! Ha nem reagálom le,akkor mindenki elkönyveli,hogy ez biztos így is van,ha lereagálom,akkor meg magyarázom a bizonyítványom !!! De mindenki azt gondol,amit akar,akik ismernek,azok tudják,hogy mi igaz,a többi meg nem számít...
Személy szerint én nem is tapasztaltam azt,hogy a VL -on annyi kamus lenne,mint ami a fórumból lejön,de ennek is biztos van oka,ebbe bele sem megyek... Ez a kamuzás az életkorral úgyis a 35 felettiek problémája szerintem,itt csalhatnak sokat a korukkal,én meg nem azt a korosztályt kedvelem,mint szexpartner,ez legyen azoknak a gondja,akiket érint... A kamukép pedig sokak fejében megint egy téveszme,mert szerintem az a "kamukép",ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja... Olvastam pl. a fórumban egy olyat,hogy valaki beírta,hogy egy csaj totál kamu,a képek tuti nem Őt ábrázolják,mert élőben ducibb,mint a képein... Én is voltam Nála,tényleg ducibb,de egy laza pipára pont jó volt,és tényleg Ő van a képeken,pár kilóval könnyebben,igaz,de akkor is rá lehet ismerni,tehát nem kamu,szerintem... Másoknak ez már kamukép... Egyébként meg tényleg nem muszáj maradni,ha élőben mégsem jön be az illető,így a tiszta...
Csakúgy,mint a sokat hangoztatott profi fotók... Ez nálam egyáltalán nem negatív dolog, én az igényességre való törekvést látom benne,sokak szerint meg csak a mobiltelóval a lehető legprimóbban készített képek a jók,mert az az "igazi"... :) Én ismertem olyan lányt,akinek a szépségét,kisugárzását a profi képei sem tudták visszaadni,közhely,de erre mondják,hogy élőben még szebb... És van ilyen,bármit is sulykolnak a fórumban... Aki nem hiszi,így járt... Szóval én nem azért írtam,amit,mert nem látnám a törekvést,hogy jobb legyen a fórum, de vannak még hiányosságok -e téren,sok a rosszindulatú ember,akiknek a fórum eszköz arra,hogy tévútra vigyék a jónépet,már akit lehet...
Írták a sok nick-kel ügyködőket,hogy mennyire nem tudnak már kevergetni... Pont nemrég olvastam egy önreklámozó,magával beszélgető hirdető írásait a
fórumban,aki 3 nickről művelte a tevékenységét... Tehát ???
Sok mindent írhatnék még,de nincs értelme...
Remélem elhiszik,hogy én nem Önök ellen írtam,csak akkor is ki kell mondani, hogy aki csak innen próbál tájékozódni,annak nem könnyű a dolga,bár azt azért én is osztom,hogy a nagy számok nem hazudnak...És a puding próbája pedig az evés...
Még egyszer sok sikert...