Szeretnék érdeklődni,hogy az ingenes hirdetés 4 napig érvényes de ha ídőbemegváltoztatjuk akkor mennyi ídő alatt aktiválják mert tegnap este csináltam de még mindig jóváhagyásra várakozik:(
Szeretnék érdeklődni,hogy az ingenes hirdetés 4 napig érvényes de ha ídőbemegváltoztatjuk akkor mennyi ídő alatt aktiválják mert tegnap este csináltam de még mindig jóváhagyásra várakozik:(
Tisztelt Szerkesztoseg!
Amit linkeltem (tobb eves hirdetes), azon a szolgaltato 29 eves, 182cm magas. Az ujfent videkilanyon feladott hirdetes szerint pedig 22 eves, s mindossze 156 cm. Meg ha ossze is ment volna (26 cm-t) szegenykem a valsag idejen, ennyi evet biztosan nem fiatalodott. ;)
Udv:
panda
Tisztelt vivike 1991!
A kérdésére belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
A Szandra nevű hirdetőnél (Baranya megye) végig kiírták az e-mail címemet ,pedig kosaras nevet adtam meg!Az e-mail cím megadása csak személyes belegyezésemmel történhet!Minden véleményadó a megadott becenévvel szerepel a vélemény adásoknál!Kérem sürgősen javítsák át a véleményadásomat a becenevemre és töröljék egyuttal az ott szereplő teljes e-mail címemet!Előzetes beleegyezésem nélkül a teljes e-mail cím megadása sérti személyiségi jogaimat!
Köszönettel
kosaras
Tisztelt kosaras!
A rendszerünk eddig is így működött, ezért jelent meg az Ön email címe is.
A véleményét töröltük.
Tisztelettel:
VidékkiLány Szerkesztősége
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Szerkesztőségnek Kefe és a csipet csapat a chatről! :)
Tisztelt Kefegép!
Köszönjük a jókívánságokat. Igaz megkésve, de mi is kívánunk Önöknek minden jót!
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Levelemet címzem az itt hírdető hölgyeknek és a *** moderálva *** lévő uraknak egyaránt.Az oldalon szereplő "törvény" linkben lévő adatok nem fedik a valóságot, pár hatályos jogszabályra felhívnám mindenkinek a figyelmét.
1. Legális-e a prostitúció?
Az üzletszerű kéjelgést, mint bűncselekményt, hazánkban 1993-ban helyezték hatályon kívül. 1999 szeptemberéig a prostitúciót, mint szabálysértést kezelte a jog-gyakorlat. „ A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról" szóló 1999. évi LXXV. Törvény (továbbiakban Szbtv.) életbelépésével bevezetődött a „tiltott kéjelgés" fogalma, mely alapján a prostitúció, bizonyos[1]feltételek teljesítésével, legális tevékenységgé vált.
A Baranya Megyei Bíróság (6.K20.483/200/9.számú) határozata szerint;
...„ A jogalkotó elismerte a prostituáltak tevékenységét, mint szolgáltatást[2], ezáltal az üzleti jellegű tevékenységgé vált és a prostituáltak egyéni vállalkozóknak tekintendők. „...
A szexuális szolgáltatás a 930506 kódszámú, máshová nem sorolt egyéb szolgáltatás megnevezésű szakmakód alá tartozik, melyet a Szolgáltatások Jegyzéke 9305124 besorolási számon szexuális szolgáltatásként nevesít.
A hatályos jogi szabályozás alapján, tehát a prostitúció legálisan, vállalkozási formában végezhető tevékenység. Erre az Alkotmánybíróság a 261/E/2000. AB határozatában is rámutatott, amelyben megállapította;
hogy"a szexuális szolgáltatás nyújtása beletartozik az Alkotmány 70/B. §-ában meghatározott munka és foglalkozás szabad megválasztása alapvető szabadságjog kategóriájába és teljes korlátozása alkotmányellenes.
2. Mi a szexuális szolgáltatás?
A szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a szolgáltatást igénybe vevővel való testi érintkezést is igénylő tevékenysége, amely a szolgáltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul.
Tisztelt abura!
Köszönjük az észrevételét. Önnek igaza van, a szöveget módosítottuk is ennek megfelelően.
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Hivatkozva korábbi levelemre, és az Önöktől arra kapott válaszra, a korábbi ígérettel ellentétben nem lett semmiféle módosítás végrehajtva a "törvény" linkben.
Üdv
Aruba
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék Bogika aka Bettike iránt: Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket:A kívánt tartalom nem található
Érdekes, eddig Bettike néven hirdette magát a következő paraméterekkel:
Kor: 25 év
Magasság: 165 cm
Testsúly: 50 kg
Mell/derék/csípő: 75/-/- cm
Körülbelül tegnap óta Bogi néven az alábbiakkal:
Kor: 34 év
Magasság: 155 cm
Testsúly: 55 kg
Mell/derék/csípő: 90/-/- cm
Mivel a képeit nem tudom máshogy megmutatni, a link ugyis ki lesz moderálva, viszont önök látni fogják:
http://gyorilanyok.hu/bettike_szexpartner_gy%C5%91r.html
Kérem nézzék meg a képeket és döntsék el, hogy öregszik-e valaki 1 hét alatt 9 évet, megy-e össze 10 centit, s közben hízik-e 5kg-ot és szed föl mellben 15-öt. :D Majd tetováltat a teste különböző részeire. Egyedül a telefonszáma a régi.
Szerintem ez megint egy kamu hirdetés. Hadd kérdezzem meg mi alapján lesz valaki fotógaranciás? Visszajelzések után?
Üdv.
panda
Tisztelt panda11!
Köszönjük az észrevételét! Ellenőriztük a hirdetést.
A hölgy egyértelműen igazolta, hogy ő látható a képeken. A méreteit sajnos nem ismerjük, de a hirdetésében szereplő fotók nem valótlanok.
Tisztelettel:
Ha a saját magasságommal tisztában vagyok, nyilván meg tudom ítélni +/-5 cm pontossággal szemtől szemben állva a partner magasságát. Nem erről van szó. Miután válaszoltak a Szerkesztőség részéről, amúgy is tök feleslegesen bonyolítod a témát. Viszont ha már válaszolok, leírom én mire gondoltam szemben azzal te mire gondoltál, hogy én mire godoltam. És hidd el, abból csak baj van, ha valaki helyettem akar gondolkodni. :)
Nem az a baj hogy pár centit füllent mellbőségben vagy sem, karcsúsítja-e magát vagy sem. Közelítőlegesen bárki meg tudja mondani képekről. És bizony mindig tűnnek fel a színen lányok, akik más képeivel hirdetetnek. Nyilván nem azért jelzem, ha valami számomra szokatlant látok hogy felkorbácsoljam az állóvízet, hanem hogy ne érjen bennünket (téged, engem, a makk társadalmat) különösebb meglepetés. Szerintem ez is az ilyen tartalmú oldalak lényege. Ha te másképp gondolod, lelkem rajta.
Vannak lányok akik, szemrebbenés nélkül akár 20 cm eltéréssel hirdetnek különböző oldalakon és nekem bizony számít - ha nem is a tényleges, de a közelítőleg valós magasság - mert ha éppen olyan kedvem van, hogy egy pici lánnyal szeretnék hancúrozni, akkor ne egy langaléta nyisson ajtót, akihez stokedli kell, hogy felérjem. Korban hogy ki mit ad meg, annak az az oka hogy szeretnék behatárolni a vendégkörük életkorát. Ezt Ritus is alátámasztotta, hiszen ő is 5 évet letagadott hirdetésben, amit természetesen személysen el is mond a partnerének.
########################################
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Köszönöm a választ!
panda
Tisztelt panda11 és karesztattooed!
Köszönjük a véleményeket :) Kérjük Önöket, hogy ne itt ebben a topicban folytassák ezt az eszmecserét :)
Tisztelettel:
Ez a győri Tina 24 vagy Gisele Blonde amerikai akt modell vagy kamu:) Szerintem az utóbbi:)
1 napig vagy 1 hétig kell várom míg megjelenik a hirdetésem?
Ne haragudj amiért így írok, de ha mindent rendesen elolvastál volna akkor tisztában lennél vele! 4 nap! 4 napon belül elbírálják és felteszik!
Na de ehhez el kellett volna olvasnod mindent!
Pedig még csak nem is apróbetűs rész!
Figyelmetlen voltam. Máskor jobban sasolok :)
Szép Napot Mindenkinek!
Tisztelt Andybaby!
Belső üzenetben válaszoltunk
Kedves szerkesztöség.Szeretnék feladni hirdetést de nem enged a telefonszámommal amivel aprohirdetést adtam föl.Mit kel csinálni elyenkor?Köszönöm elöre is.Űdv Chanel