Tisztelt MESI!
Utánanézünk a problémának, köszönjük, hogy jelezte!
Tisztelt MESI!
Utánanézünk a problémának, köszönjük, hogy jelezte!
Hát, kedves Admin!
Akkor új nicken jönnek vissza. Ez a technika fejlődése... :)
Gróf élt, él, és élni fog.
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék,hogy hogyan tudok megint hirdetést feladni, mert lecseréltem a gépemet és ugye a telefonszám kitörlődött és újra kell aktíválni de amikor szeretném aktíválni akkor azt írja ki,hogy ezen a számon már hírdetnek.
Válaszukat előre is köszönöm.
Elérhetőségem:06-20-504-2804
Tisztelt Kilberly!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt szerkesztőség!
Nagyon szépen köszönöm a segítségüket.
Kimberly
tisztelt szerkesztoseg!
átverésről szeretném értesíteni önöket, amely a közelmúltban történt, kérem adjanak egy címet, ahová privát üzenetet írhatok
köszönettel: K
Tisztelt kari!
A bal oldalon lévő üzeneteim menüpontban tud nekünk privát üzenetet írni.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkesztőség!
Új telefonszámot szeretnék aktiválni hirdetésemhez,de sajnos nem és nem jön meg az aktiváló kód! :(
Ez ügyben kérném szíves segítségüket!
Előre is köszönöm!
Tisztelt Találj rám!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelt Nemesis!
Pusztán azért lett a Fehérvári fórumból moderálva, mivel az a fórum másról szól. A dühöngőből nincs moderálva :)
Tisztelttel:
Tisztelt Nemesis!
Szerintünk nem mi vagyunk az ellensége. A Pál-pusztai írása is ki volt moderálva.
A Fehérvári fórumban pedig az indulatosabb dolgok lettek "kozmetikázva".
Tisztelttel:
Tisztelt Nemesis!
Mi ezekből a vitákból kimaradnánk! A dühöngőben, kulturált módon Önök folytathatják a vitájukat, de a városoknál továbbra is törölni fogjuk, az másért lett létre hozva.
Tisztelettel:
Tisztelt Fórumozók!
Kérem olvassák el a fórum címét és annak megfelelően írjanak! Ez nem az a fórum!
Tisztelt szerkesztőség! Sajnálattal vettem észre, hogy az egyik hirdető teljes mértékben lemásolta a hirdetési szövegemet.Kérem nézzenek utánna,és kérjék meg hogy törölje, írja át. Kérem nézzék meg, hogy ezt a szöveget én írtam, s ő tegnap ,vagy a napokban változtatta meg..Nagyon zavaró..A hirdető neve Inez : Kecskemétről
Köszönöm szépen.
Üdvözlettel: Szexy Niki
Tisztelt Szexy Niki!
Köszönjük, jeleztük a hölgynek az észrevételét.
Tisztelettel:
Tisztelt szerkesztőség!
Köszönöm a gyors intézkedést. Nem csináltam volna belőle problémát, de ezt a szöveget teljes mértékben én szerkesztettem, építettem fel.. S más hirdetésénél ezt visszaolvasni,, kicsit rossz érzetet keltett. S önök is biztosan látták a rendszerükben, hogy ezzel a hirdetési szöveggel én kezdtem el hirdetni..S ő a napokban ezt, egy az egyben lemásolta,egy mondatot kivéve, amit hozzáírt.
Mégegyszer köszönöm a segítségüket.
Maradok továbbra is tisztelettel: Szexy Niki
Köszönöm a segítségeteket a zufix nevű felhasználó ellenében. Szánalmas amit csinál, és ráadásul a diszkréció nulla, de mit is várnánk el egy *** moderálva ***?
THX!!!
Tisztelt Fütyülős!
Nekünk is célunk, hogy a fórum normális legyen...
valaki tudna nekem segiteni?
hogy tudom az egyenlegem feltölteni ujra?
Tisztelt Odett!
Belső üzenetben válaszoltunk