Tisztelt József:) !
Az előző szövegében valóban szinte ugyan azok a szavak találhatók, mint a mostaniban, azonban más volt a jelentése a mondatnak :)
Így már engedélyeztük
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt József:) !
Az előző szövegében valóban szinte ugyan azok a szavak találhatók, mint a mostaniban, azonban más volt a jelentése a mondatnak :)
Így már engedélyeztük
Tisztelettel:
Köszönöm. A jelentése ugyanaz. :) Nem házi őrizetet írtam, de így is béke lett.
Tisztelt Hercegnő!
Kérjük, belső üzenetben írja meg, melyik fórumban vannak ezek a fenyegetések... illetve, hogy kik írnak Önről ilyet. Ez alapján tudunk tovább lépni
Tisztelettel:
Tisztelt Látogatónk!
Ez az e-mail cím 2012.05.05-én lett regisztrálva a rednszerünkben. Úgy tűnik csak be tudott lépni, mivel tudott írni a fórumba. Kérjük, belső üzenetben írja meg, pontosan mi a problémája.
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem tudom mi lehet a probléma,de az apróhirdetésemet(inygenes-9,hiába va jóváhagyva nem találom a hirdetések között! A feladás dátumánál pedig prilis valahányadika szerepel! Most ismét változtattam rajta, mert kíváncsi vagyok, ha jóváhagyják,lárni fogom-e? A kérdésem az lenne, a 4 nap az tényleg 4 nap?
Tisztelt Találj rám!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék,az apróban szoktam hirdetést feladni,és kétes hírdetőnek vagyok titulálva,de csak 1 fotót lehet feltölteni,a hitelességet ,és sorszámot bemutató fotót hová töltsem fel,az eredetiséget igazolva?
Várom mihamarabbi válaszukat!
Tisztelt Mira22!
Az Ön által feltöltött kép több külföldi oldalon is megtalálható, ezért kapta meg a kétes jelölőt. Kérjük töltsön fel a valóságnak megfelelő fotót és eltávolítjuk a kétes jelölőt.
Tisztelettel:
hogyan lehet hírdetést feladni?
Tisztelt unclepeter!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt VLszerkesztöség! A Chet elindulása óta aktiv résztvevöje vagyok a chetszobának. Nagyon jó ötlet volt a hirdetö nevére kattintva megnézni a hirdetését,igy a látogatónak is könnyebb volt kiszürni,kiválasztani ,hogy kivel szeretne ismerkedni,beszélgetni.Sajnos pár hete azt vettem észre hogy ez a funkció nem müködik....Kérdésem az lenne hogy miért nem lehet látni? A másik az hogy vissza lehet-e állitani a chetet a régi állapotába? Üdv MESI
Tisztelt MESI!
Javítottuk a chat modult. Ha továbbra sem jelenne meg a menü, kérem jelezze.
Nagyon szépen köszönöm a chethasználók nevében is. További szép napot üdv MESI
Üdv!
Ha lehet két nick-et Gróf Kurátor és Posztomusz Gráf Kuszátor nevűeket száműzni szíveskedjetek (Debrecen városi fórum).
Mondjuk egy másik fórumba, vagy el innen!
Amennyiben nem áll egyik sem a szerkesztőség közelében a többi fórumozó érdekében!
Köszönöm!
Tisztelt Fütyülős!
Egyik fél sem áll kapcsolatban a Szerkesztőségünkkkel! Mi ha írunk a fórumba, az elég egyértelműen észre vehető és nem használunk állneveket ehhez.
Egyenlőre töröljük az oda nem illő hozzászólásokat, azonban a későbbiekben szankciókkal fogunk élni az off-topicolókkal szemben (vissza rangsorolás, kitiltás...)
Tisztelettel:
Köszönöm a reagálást az értelmes fórumozók nevében is!
Üdv!
Sziasztok Gabriella vagyok Szolnokról, a fotómmal hirdet a Réka Tapolca-Keszthely, légyszíves vegyétek le, mert ez az én képem! Köszi! Azért holnap reggel még felhívom ezt a hiredtőt is, csak ma este már nem vette fel a telót, sajnos!!!
Bocsi, olyan ideges lettem, hogy elírtam egy szót, helyesbítek "hirdetőt" akartam írni!
Tisztelt Gabriella!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt VL szerkesztöség! Meglepödve és ledöbbenve vettem észre hogy az apróba egy hirdetö az én fotómmal hirdet!!!!!! Keszthelyi hirdetöröl van szó a hirdetése tegnap 7:51-kor volt aktiválva.