Kedves Joe!
Elnézését kérjük, a "hirdető" jelölő automatikusan jelenik meg, ha hirdetői regisztrációról írnak.
Megoldás az lehet, ha a regisztrációját átállítjuk szimpla forumozó felhasználónak.
Így is mehet a dolog?
Kedves Joe!
Elnézését kérjük, a "hirdető" jelölő automatikusan jelenik meg, ha hirdetői regisztrációról írnak.
Megoldás az lehet, ha a regisztrációját átállítjuk szimpla forumozó felhasználónak.
Így is mehet a dolog?
Kedves Katónéni!
Pontosan melyik hirdetésre gondol? Hol látott ilyet?
Végignéztünk párat, de nem találtuk, lehet átsiklottunk felette...
Kedves Bully69!
A "hirdető" jelző akkor jelenik meg, ha a hozzászóló nem a fórumon keresztül regisztrált a rendszerbe, hanem a hirdetésfeladás adatlapon keresztül. Elképzelhető, hogy esetleg valaki valóban véletlen regisztrált hirdetőként, ebben az esetben ha ezt emailben kérik, át tudjuk állítani az illetőt szimpla fórumozó felhasználónak. A hozzászólások fejlécében a névre kattintva egyébként jól láthatóan megjelenik, ha a hozzászólás írójának jelenleg van aktív hirdetése.
Tehát a lényeg:
"hirdető" jelölő automatikusan megjelenik, ha a rendszer szerint hirdető írta a hozzászólást
"újjonc" jelölővel indul mindenki a fórumban, ez egy rang, amit egyelőre a szerkesztőség kézzel állíthat magasabb szintre, ha úgy ítélik meg (megbízhatóság alapján, nem pedig a hozzászólások száma szerint).
NEM VAGYOK HÍRDETŐ!!!!! KÉREM A NEVEM MELLŐL LESZEDNI SZÍVESKEDJENEK!! CSAK HOZZÁSZÓLÓ VAGYOK, IGAZ REGISZTRÁLTAM A VL-en MÁR SOKKAL KORÁBBAN.
KÖSZÖNETTEL.
Joe (H-B)
Tisztelt Szerkesztőség!
Kérném, hogy a beszámolókban pontos címet ne engedjenek beírni, a hirdetőknek kellemetlenségük lehet belőle, esetleg költözniük is kell.
Köszönöm!
Tisztelt szerkesztő!
Debrecenben Viki cica meg ő hirdet szoboszlón is 1 hatalmas kamu!!!!Még a körmük se hasonlít!Legyen szíves legalább rá rakni a képeire hogy kamu.Mondjuk én le is venném 1 az 1 be!
Köszönöm!
Titkos
Tisztelt Szerkesztőség!
Tudnának nekem(nekünk)felvilágositást adni arrol,hogyan kerül a neveink mellé az ujjonc vagy hirdetö jelzö?Van jónéhány olyan hozzászólás ahol a név mellet az áll hogy hirdető,de a hozzászólás írója azt állítja hogy ő nem hirdető hanem partner.Lehetséges hogy némi hiba csúszott a rendszerbe?Vagy valóban hirdetőkről van szó az ilyen esetekben,aki nyíltan hülyének néz mindenkit? Előre is köszönöm válaszukat.
Üdv:bully69
Kedves Réka74!
Kérdését tartalmazó tegnapi levelére emailben válaszoltunk már a tegnapi nap folyamán! Ha a levelünkben foglaltak még mindig nem egyértelműek, kérjük emailben írja meg válaszát illetve további kérdéseit.
VL
Kedves Jampec!
Nagy örömödre megjöttem. :D
Figyelj! Téged valaki fizet azért, hogy csak kössél itt? Költői kérdés volt, bocs!
Látom már, jókat fogunk cseverészni. Neked van normális neved is? Csak, mert rólam mindenki tudja, ki vagyok.
Üdv. Néked is, a bölcs Katónéni :)
Kedves Jampec!
Kérjük, ne írja be több helyre ugyanezt az üzenetét a fórumban! A nem valódi képek bejelentésének nem ez a módja! Kérjük, a megfelelő helyen és módon jelezze!
Köszönjük!
VL
Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet. Nyugodtan kitehető a Kétes hirdető felirat.
Ha szükség van rám, akkor ismeritek az e-mail címemet.
Üdv, a Jampec
Kedves Katónéni (Andrea)!
Nem ismételném önmagam (lásd Debrecen). További kellemes fórumozást kívánok.
Üdv, a Jampec
Kedves Regi27!
A kamu képek bejelentéséhez kérjük ne a fórumot hazsnálja!
Mellesleg az, hogy valaki egy közösségi oldalon a saját polgári nevével szerepel, és nem azzal, amit egy ilyen partnerkereső oldalon, még nem jelenti egyértelműen azt, hogy a hirdetésében nem saját fotó szerepel.
VL
Kedves Jampec!
Iagaza van, a biztonsági kód használata az első napokból maradt meg, amikor nem volt még regisztrációhoz kötött a hozzászólás.
Így már nem szükséges valóban ez a megoldás, töröltük is.
Köszönjük, hogy felhívta rá a figyelmünket!
VL
Üdv Főnök(ök)!
Csak egy kérdés. Ha már regisztráltam és megadtam az e-mail címemet, akkor a hozzászólás elküldéséhez milyen biztonsággal bír a "Biztonsági kód" megadása? Mit lehet vele megelőzni, vagy kit lehet kiszűrni? Ugyan jó játéknak tűnhet a kisbetű-nagybetű megkülönböztetése, de egy idő után unalmassá válik, főleg, ha nem érti az ember a logikáját és szükségszerűségét.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv, a Jampec