Ki tudja?!?! Lehet, hogy kapós lennél... :D:D '-.-'
Ki tudja?!?! Lehet, hogy kapós lennél... :D:D '-.-'
Üdv!
Köszönöm.
Valóban ott regisztráltam, nem gondoltam volna, hogy a fórumban az első hozzászólásnál lesz lehetőségem regisztrálni.
Úgy vélem fel kellene tünteni a fórumnál egy regisztráció gombot, ezzel elkerülve a további hasonló jellegű problémákat.
Köszönettel
Tisztelt VL Szerkesztőség! Most Léna (+36202299777) néven hírdető lány korábban Barbi(23) néven hírdetett másik telefonszámmal, de a képeken felismerhető. Szerintem ez megtévesztés, és amennyiben az oldal szabályai lehetővé teszik, kérem töröljék a hírdetést! Köszönöm!
Ok. No Problem!
Kedves DigiWalker, Iván!
Azért jelent meg a "Hirdető" rang, mert a "Hirdetésfeladás" gombra kattintva regisztráltak.
A sima fórum regisztrációhoz nem azt kellett volna használni.
A fórum regisztráció egy automatikus lépés az első hozzászólás írása előtt.
Sajnos lehet, hogy eddig ez nem volt megfelelően feltüntetve, de mostanra átírtuk a "Hirdetésfeladás" menüpont szövegét.
Természetesen mindkettőjük regisztrációját átállítottuk fórum felhasználóra.
Kedves TAVARIS!
Valóban, ezt elnéztük, elnézést érte.
Mentségünkre: Travis = francia eredetű angol név. (erre asszociáltunk)
Tisztelt VL szerkesztőség!
Módosítsák a rangomat Hirdetőről Újoncra, csak a fórum miatt regisztráltam!
Köszönöm!
Lehet, ez enyhe célzás, hogy ideje elkezdened! :D:D:D:D
Kedves Vl! A nevem TAVARIS, és nem Travis! Ha travit akarsz magadnak, keress a hírdetők között!
Kedves Travis!
Egyelőre a fórumozói rangokat csak az adminok tudják kézzel állítani, ezért nincs különösebb jelentősége.
Jelenleg szinte mindenki Újonc, a Hirdető és Szerkesztőség rang automatikus.
Később terveink szerint egy automatika fogja állítani a rangokat a hozzászólások száma szerint.
Hónapokkal ezelőtt? Az a hónapokkal ezelőtt márciusban volt! :DD Egyébként nem tök mindegy, hogy újonc vagy-e vagy sem? Milyen előnyökkel jár, ha más van kiírva? :D:D
Tisztelt Vl! Egy ideje nem jelentkeztem, de most meglepődve tapasztaltam, hogy újoncnak vagyok titulálva, pedig hónapokkal ezelőtt regeltem. Miért? Köszönöm.
Kedves Lamour!
Észrevétele teljesen jogos, köszönjük! Az említett hirdetést tiltottuk és tulajdonosát értesítettük.
Alapesetben az ilyen jellegű hirdetéseket természetesen magunk is azonnal tiltjuk, amint észrevesszük, munkaszüneti napok alatt viszont sajnos becsúszhat ilyen...
Csak hogy tudjátok miről is irtam előbbi hozzászólásomban .
Na csessze meg valaki . Megint nem lehet értelmezni, mert kimoderáljátok. Többet nem kivánok semmilyen észrevételt tenni ,mert itt csak a piszkos pelenkákról lehet nyiltan beszélni . / Ez a TI érdeketek is mivel ti jelenititek meg és azt nem mondhatjátok ,hogy nincs róla tudomásom STB. /
VL: Ilyen esetben elég, ha a várost és a hirdetés nevét megadják. Ez említett hirdetést idő közben tiltottuk.
Mi is az az abszurd butaság ? Hát ez a hirdetés , Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket:
A kívánt tartalom nem található
ez az ! Szerintetek a Btk. 206 § nem ezt próbálja büntetni ? Hogyan lehet valaki ekkora sötét ? figyelmeztessétek e kedves hirdetőt az őreá leselkedő veszélyre :-) Hali
Tisztelt szerkesztöség!!
A köztem és Katónéni között zajló vita elvette a figyelmet az eredeti kérdésemröl(amiböl a vita is kialakult)miszerint hogyan tudnám törölni az itteni regisztrációmat.Igaz hogy belejöttem a vitázásba,de az eredeti szándékom megmaradt igy továbra is szeretném magam törölni.Várom válaszukat.
Üdv:bully69
Kedves Szoknyavadász!
Az említett apró és fényképes hirdetés a rendszeren belül ugyanahhoz a hirdetőhöz tartozik. Nem tudjuk miért érdeke egyszerre Sopronban és Szegeden is hirdetni (?). Észrevételét azonban köszönjük!