:-))))))))))))))
:-))))))))))))))
Kedves kinga baba!
Nincs nálunk kavarodás, ráadásul nem miattunk nincs hirdetése.
Eddig 5 telefonszámot, és 10 regisztrációt találtunk, amiket Ön próbált meg használni, az alábbi neveken: Melissza, Dorina cica, Kittyke, Lia, Kinga, Kinga baba, Vivike...
Biztos, hogy mi hibáztunk?!
VL
Kedves kinga baba!
Ha mindenáron a fórumban akarja megvitatni, ám legyen:
mi utánanézhetünk jobban is, de ez a lényegen nem változtat: az Ön által megadott, Ön szerint saját email címével léptek be oldalunkra, és adtak fel egy hirdetést azzal a számmal, Kinga baba néven május 17-én.
VL
Jah most nézem hogy a telefonszám amit adtak a vl en is fent van egy pesti hirdetönél! Valami nagy kavarodás lehet maguknál ezért kérem önöket hohy jobban nézzék át a rendszert mert egy ilyen félreértés miatt lassan 2 napja nincs hirdetésem és ugy érzem ártatlan vagyok! köszönöm megértésüket
Tisztel szerkeztöség! be irtam az önök által megadott telefonszámot a google ba és egy budapesti hirdetö hölgyet dobott ki a gép akinek daisy a neve! az én e-maik cimem azonos a nevével valószinü ez okozta a kavarodást!! Legyenek szivesek jobban utánna járni! köszi
várom!!!!!
oké!!!
Kedves kinga baba!
Persze, de emailben.
VL
Tiszelt szerkesztő! Megirná nekem hogy 4 napja milyen telefonszám lett megadva! Ugyanis én a saját tudomásom szerint nem nyultam a telefonszámhoz. És nincs is más kártyám! köszönöm!
Kedves kinga baba!
Sajnos Önnek is, úgy, ahogy másoknak is, tisztáznia kell a dolgokat. Talán ez nem olyan nagy kérés, hiszen mások is meg tudják tenni.
Másrészt Ön 2009. január 14. óta hirdet nálunk, tehát nem két éves számokat kérünk, mellesleg legutóbb május 17-én, azaz 4 napja is cserélt számot hirdetésében.
VL
Kedves csilla27!
Hirdetése már aktív. Javasoljuk, hogy ha gondja van, emailben is jelezze, mert a fórumon nem mindent lehet megbeszélni, hiszen nem írhatjuk ki az Ön személyes adatait ide.
VL
Kedves lya26!
Emailben egyeztettünk, így most már minden rendben részünkről, reméljük, Önnél is.
VL
Én is igy jártam engem sem raknak fel pedig nem volt eddig semmi probléma! azt irták hogy ami telcsiszámmal hirdettem régen kb 2 éve azt adjam meg plussz a hozzá tartozó adatokat! Hát honnan tudjam? Ez nagy kibaszás a tisztességes,szabályokat betartó lányokkal szemben!!
Köszönöm szépen hogy jóváhagyták a hirdetésemet.
Tiszteltt szerkeztőség! nem értem miért utasitsák el hirdetésemet?! én úgy gondolom betartottam a szabályokat! Ezért szeretném tudni mi velem a bajuk. köszönettel
Tisztelt szerkesztöség (VL)
Lya26 vagyok Nyíregyháza-Sótorol és sajnos nem értem ,hogy miért nem engedélyezik önök a hirdetésemet és eddigis igyekeztem betartani és meg nem sérteni a szabályokat. Kérem jelezzék, hogy mi velem a probléma, nem tehetek arrol, a többi Nyregyházi hírdetö megsérti a szabályokat én eddig sem tettem és ezután sem fogom.Kérem tisztelt szerkesztöség (VL) hogy engedélyezzék a hirdetésem.
elöreis köszönöm tisztelettel Lya26
Kicsi Shooter.... Ugye tudtam hogy jó vagyok nállad.:) Azért ha másnak is hiányoznék megadom én is a számomat 0670 276 03 93 Puszi neked édes
Köszönöm szépen a hatásos és erélyes fellépést!
Kedves Tavaris!
Amit tudtunk megtettünk, sajnáljuk, ha ez nem minden, amit elvárnak tőlünk.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Mostmár tele a tököm azzal a csalóval, aki vissza él a nevemmel. Neki az a célja, hogy rongálja az objektív hozzászólásaim hitelességét.
Megsértett több fórumszabályzatot is. Távolitsák el!!!