Roxánáról valakinek infója?? de olyantól szeretném hallani aki járt nála!! thx
Roxánáról valakinek infója?? de olyantól szeretném hallani aki járt nála!! thx
Betty -t ajánlom olyat nyujt amit kevesen..
Sziasztok, egy jó franciára keresek, nőt, kit ajánlotok? (sajnos az ***moderálva***számít:( )
Betty hez járok cumira odaadó közvetlen kedves csaj szuper helyen van ami nem utolsó szempont..
Sziasztok!
Szandiról van valakinek érdemleges információja?Legyen az pozitív vagy negatív:)
Sziasztok Kecskemétiek, van egy új lányotok. Betty
Régen Nansi néven szerepelt Dunaújvárosnál (Dunaföldvár), ott találtok infókat róla.
Kari eltűnt az éterben....
Csába. Pedig Én is kíváncsi lettem volna.....
akkor ide írd le mit is tud ez a gyönyörűség!
hamár törlitek az email címet legalább privát üzenőt csinálnátok erre a kibaszott oldalra,amin egymás közt is lehet üzenni és nem csak chatelni
ugylátom nem engedi kiírni az email cimet.
de azért megpróbálom rafkósan:a nicknevem csak ***moderálva*** pont hú
remélem ez már igy jó.na szóval köszi ha küldöd!
szia!
engem érdekelének a konkrétumok!
Tudnál részletes akció leírást és beszámolót küldeni a puncimókusss@freemail.hu-ra?
Kíváncsi lennék a csajszira.
köszi
Sziasztok!
A munkám révén meglátogattam pénteken Kecskeméten Nauszit!
Már régen terveztem mert tetszett a képeken! Nem csalódtam! Nagyon csinos és ügyesen "tette" dolgát! Visszajáró vendége leszek! Ha valakit részletesebb beszámoló érdekel írjon üzit! Minden jót!
Kedves Mia!Ezek mind nagy mellek?Persze mihez képest...De az önbizalom megvan....***moderálva***
?
Szia Mia!
Én, akit keresek egy elég határozott, káromkodós keménykezű nő. Nem szado, de nem kell neki megmondanom elsőre sem, mit akarok... :)
Szerinted téged kereslek? Örülnék, ha igen.
Várom a válaszod!
GErry
Sziasztok!
Hozzám eljöhettek ha gondoljátok,csak hívjatok bátran...nem harapok,csak ha kell :P
A lényeg szerintem ,hogy probáljatok ki nem csak engem hanem másokat is,de örülnék ha hozzám is jönnétek persze :)
Megéri ha jobban belegondoltok,a számomat megtaláljátok ...
Köszönöm Pusza!!!
az a baj ezzel a 2 lánnyal hogy túl jók és annyira jók hogy még a végén függő lesz tőllük az ember sokszor elgondolom mijen jó lehet annak a pasinak aki nem úgy van velük
megjött Nauszi légy üdvözölve.. Hajrá Niki és Nauszi ti vagytok a legjobbak a két szilikon cicis istennő
Sziasztok!Menni fogok Kecskemétre és kinéztem pár csajt véleményeket kérnék:Zsófi,Lilla,Bianka,Szandi ezek a lányok képét néztem.Melyikhez érdemes elmenni?
Sziasztok!
Biankáról tudtok infot adni?Megéri elmenni hozzá?