Tisztelt Fórumozónk!
Kérjük akkor a győri fórumba írja meg a tapasztalatát :)
Tisztelt Fórumozónk!
Kérjük akkor a győri fórumba írja meg a tapasztalatát :)
Vivi cicával Győrben volt szerencsém találkozni.A csaj több mint jó!Azóta is visszasírom.Üdv.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Gigiröl!
Kiváncsiságból elmentem Gigihez,felhivtam ,megbeszéltük a randit,kicsit késve de megérkeztem,bevallom féltem mivel volt negativ vélemény róla. Kellemes meglepetés ért. Egy csinos dekorativ csajszi nyitott ajtót.Ápolt külsö. minden rendben volt rajta. na ja de itt megjegyzem,a legrosszabb indulattal sem néztem többnek 35nél. Nos.hideg üditövel fogadott rögtön majd amit megbeszéltünk azt kértem de több lett belöle. Nagyon odaafigyel hogy a partner jól érezze magát. Nos kedves társaim. Ajánlani tudom. Tudja a dolgát. A lakás patyolat tiszta. Nem értem hogy miéert irnak valotlan dolgokat? Nagyon jól éreztem magam. Mint írtam. egy csinod dekorativ szöszi aki nagyon ad mindenre. Ajánlani tudom azoknak akik jól szeretnék magukat érezni egy nöies NÖVEL és nem félni attól hogy 30perc vagy 1 óra után kilesznek penderitve. Szerintem maradok Nála és köszönöm annak aki negativ dolgokat irt róla mert talán sosem ismertem volna meg.
Betty aranyos jo pofa lány szerintem.kor is stimmel kellemes k örnyezet nem vékony csaj,de nem is kövér a fotok valódiak a lakás is meg egyezik a fotókon látottakkal.teszi a dolgát nem fa nő tipus egy probát mindenképp meg ér. nem fa nő a ágyban bele éli magát vagy neki is jó volt a fene se tudja már
Kedves Fórumozók! (Gigi, Timi,Okoska, Gabóca)
Kérjük, ezt a személyes jellegű vitát ne ebben a topicban folytassák! Ha valóban ismerik egymást, nem lehet gond személyesen lerendezni a problémákat. Oldalunk fóruma nem erre való!
Üdv. Szerkesztőség
Kedves Gigi!!Ezen a néven mutatkoztál be az ajtoba szoval nem keverlek!! Ha nem vagy 45 ciki,anyinak nézel ki !Ja igen nem maratam,eljötem!Szép napot!
Drága Gigi!!!
Timi vagyok!!! Igen is vállald a kritikát habár eddig sem tudtad! Ne engem járassál le,mert velem mindenhol meg voltak elégedve! Mert én úgy nézek ki ahogy a fotókon van,meg ahogy a telefonon bemutatom magam!!! És ezt tudják nagyon jól a vendégek is és ezért szeretnek! Ha minket kevernek én nem 45-nek nézek ki. :)További jó munkát!!
Szia Gigi 45!Igy kéne a hirdetést irnod az adatlapodhoz plusz 10 kg kéne hozzá irnod,és valos lenne!Pici pocak nem probléma de neked a kicsitöl mesze van!!Gondold át amit irtam mert mert sok negativ vélemény lesz rolad! Szia
Na meg a másik itt van ez a Vivi ez is egyszer 18 éves mint Regina majd mint Dóri 21 most meg mint Vivi szintén 21 nem baj, hogy a lány maga sem tudja, hogy mennyi idős felhívom megmagyarázza, hogy mind a három különböző mikkor meg elmész akkor meg pofára esel, hogy ennél a csajnál már voltál esetleg mint a régi Viviennél aki szintén ég és föld mert nem is létezik aza csaj. Na szóval egyszónak is száz a vége kerülendő nagy ívben a leányzó mert agyában is vannak problémák. Nem csak nincs kifejlődve teljesen. Meg még elő is adja, hohy p....ó filmekbe kap felkérést. Nem értem mire jó ez a süket duma meg a kamuzások. Maradok inkább a régi csajoknál mint Nauszi Ő legalább egy valódi gyöngyszem.
Én is voltam a Gigi nevezetű hölgynél, hát kedves társaim felejtős a téma azzal tisztába voltam, hogy nem vékony lányhoz megyek ezzel nem is volt baj na de az arca szerintem kb 45 éves lehet nem is lenne ezzel baj, ha megírná a valós adatokat akkor arra számít az ember. Szóval kerülendő a hölgy.
Meg volt Dórika nevű kis icipici lányzó aki arc képpel is hirdet. Képeknek megfelelő eredeti fotókkal hirdet a hölgy ami ritka manapság ezért is esett rá a választás francia erős 8- aktus is erős 8. lényegében nem csalódtam azt kaptam amit láttam és amit vártam.egyszerűen ajánlott
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését ***
az a baj a fotoshoppolt hidetőkkel ők nekem mindig túl szépek ,hogy igaz legyen pár csalódásom már volt a mai hirdetőkből akik fotoshoppolva vannak nem ajánlott senki!! sem!!! mind csalódás!! még szererencse ,hogy ,csak egyszer lehet ezt eljátszani és a pofára esés után többet ugysem megy senki többet, szomorú ,hogy ez van, de ez az igazság és ez a valóság nem a fotoshopp mögé kellene bújni fotoshoppal bárkiből lehet sexi csajt gyártan.i köszönöm.
*** Kérjük a hirdetőket, ne fórumozóként írják meg az ilyen jellegű hozzászólásaikat, vállalják fel magukat a véleményük mögé !!! ***
nem sürün járok lányokhoz de az Önreklám az elég gáz. Figyelni kellene a regisztrációt és hogy kiket reklámoz.Ezeket kellene szürni.
*** Kérjük a hirdetőket, ne fórumozóként írják meg az ilyen jellegű hozzászólásaikat, vállalják fel magukat a véleményük mögé !!! ***
Sziasztok. Én is voltam itt egy pár lánnynál én még nem futottam bele ilyesmibe,de abba igen hogy, harminc valamenyinek hirdeti magát,és egy öregaszony... Nagyon undorító volt..
Teljesen igaza van,olyan lánynál voltam tegnaop akinek ugyanigy shoppolva vannak a fotoi .maradtam.Kiváncsi voltam milyen a szervize.Avval nem volt különösképpen gond csupán stoperolta az idöt. . nézzekem már kicsit iörbe .de a fotok és Ö ég és föld. Teljesen más .A fotokon vékony,élöben pedig olyan mint egy 6 honapos kismama.na erröl beszélnek itt.tudjátok kiröl van szó .nézzétek csak végig. Éa ilyennek adnak garanciát? Vicces ez az oldal.
Tisztelt szerkesztőség kérem szüntessék meg a fotosoppolt különleges hátterekben helyezett fotók engedélyezesét főleg a fotó garanicásakat ajánlom a figyelmükbe..sok lágy még a közelébbn sincs a fotóknak ez az önök szégyene is hogy egyes lányok olyan fotót helyeznek fel ami nem a valósat tükrözi nagy pofára esés ez a vendégeknek is ÉS AZ ÖNÖK HIRÉT IS RONTJA NEM KICSIT..ERRE ÜGYELHETNE AZ OLDAL ADMINJE HOGY A MÚLT HÉTEM MÉG EGY RETEK VOLT MA MEG MANÖKENKÉNT HIRDETI MAGÁT KÖSZÖNÖTTEL: NEM FOTOSHOPPOLT HIRDETŐK UI: MINDENKI ÚGY HIRDESSEN AHOGY KINÉZ MERT NAGY A POFÁRA ESÉS A VÉGE
Ági is vállal popsit méret függő nála, de vállal néha én is felhúzom rá
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Mi az oka, hogy ritkán vállalod? Talán nem szereted?
Pedig csinos popsid van! Jól állna egy pucsítós kép a portfóliódba!