Sziasztok!
Valaki tud valamit a Dorináról?
Sziasztok!
Valaki tud valamit a Dorináról?
Patrícia néven hirdetett itt egy hölgy pár hete még.
Róla tud valaki esetleg valaki?
Nincs már Kecskeméten?
***moderálva***
Kissé becsapos.....
Lányok! Nagyon vigyázzatok nikytaniky@***moderálva*** evvel az álláshirdetéssel...Igér füt , fát és átverés az egész..Pasik a lakásban. :-( Egy családiház ahol hegyén hátán vannak a lányok. Ebböl Én nem kértem. Miért kell valótlan dolgokkal csábitani Minket? Nati
Helo! Érdeklődnék és segítséget szeretnék kérni abban hogy leírná hogy valakinek volt-e szexuális kalandja valamilyen formában, a nemrég hírdető Alissa, vagy Niki nevű masszőr lánytól!? Fontos lenne. előre is köszi a segítséget
Sziasztok!
Valaki volt már a Dettikénél vagy Ninánál tapasztalatok érdekelnének.
Sziasztok! A régebben itt hirdető Diáról tudtok valamit? Dolgozik még?
majd elrakják megint hüvsre mint annó
Dorina 0631313**** Ez a hirdetésem és nem a másik.... Dorina.
Kedves vendégeim, Dorina . Telefonszám: +36 20 252-****... NEM ÉN VAGYOK: VALAKI HASZNÁLJA A FOTÓIMAT, Már írtam a VL szerkesztöségének az Valódi Dorina 0631313****...Köszönöm..remélem hogy a VL intézkedik....Dorina
Az önreklám akkor lehetséges ha bármely regisztráló,aki hirdetőként kíván hozzászólni,beír...tehát megtekintve az előzményt ....a" konkurencia" is lejárathat mást..
megy ám az önreklám ezerrel :-((
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
A Vic nagyon jó,azt kapod amit vártál,szinte ráérez..Én voltam nála,nagyon jó a csaj.....
üdv! Vic nevezetű hölgyről valakinek van plussz infója vagy tapasztalata?
Sziasztok! Dettikével kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi.
a regina terhes csaj kecskemeti hirdető elérhetőségét adjátok már meg mert levette a hirdetést mire hívtam volna
mindent a vendégekért hogy jol árezzék magukat
Az itt hirdető Amiráról tudtok valamit?
Vandánál voltam párszor nagyon csinos szép az arca is az aktus is rendben van jól franciázik szerintem megéri elmenni hozzá én még biztos megyek
üdv valakinek volt tapasztalata Vandával??