Szia!
Igen,tudok Neked segíteni megosztani a tapasztalatomat.
Szia!
Igen,tudok Neked segíteni megosztani a tapasztalatomat.
Sziasztok!
Az alábbi hölgyekről tudna valaki egy kis infót mondani: Yenni(22), Cher(37), Szamíra(22), Andy(29)
Cher kicsit sokat beszel egyebkent igenyes kis lakas a Frangepan stnyon
Rzsolesz!
Cher 37 nél már jártam.Nagyon nem erőlteti túl magát a dolgon,de ha azt vesszük figyelembe hogy szép vékony magas nő,aki ráadásul megteszi amit mondott a telefonba akkor annyira nem is állunk rosszul,elég jók az esélyeink egy igéretes , és tartalmas kalandnak.
Sziasztok
Lara 21 és barbi 24. Tud valaki infót mondani ?
Junge!
Lara 21 nél nem voltam,csak Barbi 24 nél.
Barbi valóságban is szép,csinos teremtés.
Amit megbeszélsz vele telefonon,vagy akár élőben,azt meg is csinálja Neked.
Se nem vékony,se nem kövér hanem pont a kettő közötti,olyan igazi aranyút a hölgy teste,van mit fogni, de egyáltalán nem egy elhízott teremtés.
Nyugodt szép körülmények közt fogad.
Nem mondom hogy tökéletes Barbi sex tudása,nyilván volna még mit faragcsikálni,de ha a nagy betűs Kecskemétet vesszük,és azt az állapotot amit az itteni vagy átutazó vendégek tapasztalnak meg nap mint nap egy egy titkos légyott alkalmával,akkor azt kell hogy mondjam Barbi hozzáállásával, odaadásával ,kedveségével ,nagyon de nagyon sokan megvannak,illetve meglennének elégedve.,,,azok akik eddig még nem látogatták volna meg,,,
Sziasztok!
Nemsokára "kecskeméti" leszek egy időre.
Igazán jó masszőzt keresek plusz szolgáltatásokkal.
Tapasztalatokat ajánlatokat szívesen fogadok itt és privát üzenetben is.
Előre is köszönöm.
Hi!Ha szereted a nagy,kemény idomokat a szakszerű masszázst,plusz finomságokat,ne hagyd ki Nicolt!
Mozgalmas napjaid vannak Kisboa :-)))
Hello, Urak!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Leila 22 nevű hölggyel kapcsolatban van-e bármilyen jellegű információtok?
Segítő szándékotokat előre is köszönöm! :)
Igen,igen! Érzem a tavaszt!Üdv!
Ok, kösz a tippet megnézem majd 😁
Alapvetően nem lenne bajom Nicolelal mert kedves és aranyos, jó keze is van és rugalmasan tudott időpontot adni ami nagy pirospont. Csak sajnos a lakás amelyben fogadott az nem jött be nekem. A fürdő (wc) tisztaságára jobban kellene figyelni...
Szia Kandurbandi
Eloszor is koszonom a kedves szavakat , igyekszek megfelelni :)
Sajnalom ,hogy a lakas nem tetszett , bar kicsi es modern megvallom En is aggodtam ,hogy mivel szoba konyhas ezert kicsi lesz , de a vendegeim nagy reszenek tetszett es szerintuk hangulatos is , igyekeztem ugy berendezni ,hogy mindennek meglegyen a helye .
A furdo tisztasagara odaszoktam figyelni , de megesik ,hogy egymas utan erkeztek igy nem sikerul mindenki utan az "alapos" nagytakaritas , a wc hasznalatkor mindenkinek megadom az alap bizalmat miszerint higenikus allapotban hasznalja majd tisztitsa maga utan a dolgat , megkerlek viszont ,hogy legkozelebb ,ha esetleg Nalam jarsz es ilyet tapasztalsz ne restelj szolni , mert tudod nema gyereknek ...
Csakis a legjobbakat :)
:) Koszonom
Orulok , ha tetszett .
Szep napot :)
Nicole
Sziasztok!
Valaki járt már Kata (42) masszázsán?
Kérlek, ha van infotok róla akár a fórumon akár priviben osszátok meg velem.
Köszönöm szépen.
Hello. Igen, én voltam. Nagyon jó keze van és max. kölcsönösségig fajulhat a dolog. A csúszka masszázsa inkább csak kézi levezetés. Korábban nemcsak masszázsra hirdetett így lehet hogy nyitott bizonyos pikánsabb dolgokra is.
Szja! Örülök neki, hogy jó "kezem" van. Mivel már csak masszázst vállalok tényleg a maximum a kölcsönös francia. Szerintem Te nem szóltál, hogy csúszka masszázst is szeretnél, nem vagyok gondoltat olvasó. Hidd el rengeteg törzs vendégem van évek óta ha nekik eddig jó voltam ezután is jó leszek!
Üdvözlettel :Kata
Bocsánat gondolat olvasó.
A Kata 42 nem Serry néven volt valamikor?