Nagyon szívesen olvasnám a tapasztalataidat,hiszen ezért van ez a fórum!!!Hajrá... :D
Nagyon szívesen olvasnám a tapasztalataidat,hiszen ezért van ez a fórum!!!Hajrá... :D
Sziasztok!
Szilvibabynél és Dórinál járt már valaki? Pozitív - Negatív tapasztalatok egyáltalán érdekelnek!
Én Zsófinál, Tinánál és Miácskánál voltam. Ha valamelyikőlyükre kíváncsiak vagytok leírom a tapasztalataimat!
Ez nem titok,hogy nauszi és niki viszi a várost mindkét lány más egyéniség és másért jó top 1. megosztva! 2.cicus és ági szintugy megosztva 3.betti és zsófi.4.diva 5.alina van egy két új csillag is, de ők még messze vannak a régi jó megbizható lányoktól és ezek nem a külső alapján vannak itélve hanem amit nyujtanak és amit már némelyikük letett az évek alatt az asztalra nem hiába köz kedvencek.sorolhatnék listát még egy két lányról,de nem akarok senkit megbántani és a velük történt kellemetlenséget felhozni, mert nem ,csak kellemes élmények vannak .remélem segit ez a kis sorrend persze lehet másnak más a véleménye ,de azt ugy tenye ,hogy már járt mindegyiknél szinte üdv
Maya18! Mióta megjelentél a fórumon, minden nap megnézem, hátha megjelenik a hirdetésed. Már nagyon várom. Egy régi vendéged.
Össze tud állítani valaki nekem egy top 5öt kecskeméti lányoknál? köszönném!!
Dóri Vanda ugyan az. De ez nem számít mert szép az arca és aranyos kedves igényes .
Nem régen voltam Fanninál. (19) Valóban 19 éves, fiatal, szőke aranyos, alacsony lány. Mindent nagyszerűen csinál, és teljesen korrekt volt, bár kicsit zavart, hogy nem egyedül voltunk a házban.
valaki volt a Dórinál isteni a teste nem tudom arcra milyen lehet
Alinánál járt már valaki?
Sziasztok!
Új "látogató" vagyok. Ma este voltam előszőr a kecskeméti lányoknál (konkrétabban: Gittával).
Meg vagyok elégedve. Diszkréció, higiénia, figyelmesség, vendég-központúság OK; *r korrekt.
Aranyosak, közvetlenek.
Ide visszajövök...
ps: kíváncsi vagyok Diára, sajnos nem találtam a regisztrációbam, szeretnék róla képeket látni.
Tudtok róla vmit?
Nemrég jártam Vandánál megkell mondjam az egyik legjobb a városban. Élőben ott van a hölgy alkatra pont mint a képeken az arca is szép. A lakás rendben van tiszta és igényes. Jól teszi a dolgát közben nem nézegeti az órá, jól franciázik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Járt valaki Diánál??
Valaki volt már cherrynél?
***moderálva***
Szia én is kíváncsi lennék rá!
én visszajárósa vagyok és a kedvencem, bár néha nehézkes az időpont egyeztetés, de mindíg nagyon jó élményekkel távozom :)
Vakaki volt már Vandánál esetleg? Vélemény róla?
Kedves Misimókus ,köszönöm a beszámolódat nagyon kielégítő,és tartalmas volt!!!
Szia Misimókus!
Nekem már volt szerencsém Melanie-hoz, ha szeretnéd szívesen írok pár sort.
A ... l*mpa nevű oldalon is olvashatsz róla egyébként.
Ő is a rendőrség közelében***moderálva***, nekem egyedül a fürdővel volt problémám, mert sokat kellett szarakodni a tussal, egyébként más kivetnivalót nem találtam.
Nem csak a hangja kedves, élőben is lehet vele beszélgetni, nyitott kezdeményező típus.
Az *ktus nekem 10/10es volt, és ha jól vettem észre, ő is élvezte a dolgot.
Már nem először voltam, és nem is utoljára.
Remélem nektek is lesz szerencsétek hozzá!
Melanie-ről szivessen olvasnék véleményeket,telefonon beszéltem vele hangja kedvesnek tűnt.Valaki járt nálla esetleg akkor ossza meg élményét!