Cáfolom akárki akár mit mond Niki egy nagyon jó szolgáltató míg mások sokan ki koptak addig ő még mindig igen kedvelt nem véletlen.
Cáfolom akárki akár mit mond Niki egy nagyon jó szolgáltató míg mások sokan ki koptak addig ő még mindig igen kedvelt nem véletlen.
A qva életbe ,itt már semmit nem szabad el hinni a forúmnak .... csak pozítívum akkor oda már nem szabad el menni!!
Én el mentem ,bár ne tettem volna .
Korát meg hazudtoló a hölgy ,kellemetlen lehelettel ,vékonynak mondható de semmi feszesség sincs rajta ,kedvesnek nem nagyon mondható vagy csak fáradtt volt nem tudom kedves Niki írd ki a valos korodat légy kedvesebb adj többet magadra és ne írj annyi pozitívum forumot magadról ami egyáltalán nem felel meg a valóságnak!!!
Kedves Nauszi és a régi hozzá hasonlók hol vagytok ??Gyertek vissza!!Ezeket a mostani ki vénült valóságnak nem meg felelő magukat nőnek nevezőket küldjétek már haza ..!!
Aki tud segítsen van-e itt jó szolgáltatás de ne ilyen Jenifer féléket mert arról is külön beszámolóm van ....
Ugyan úgy mint a többiről !
szia Geri! A Kecskeméti drogdillerek egy vicc, mellé fogtak a rend őrei. Már az is vicces volt, hogy a tek csapatnak szóltak. És nincs semmilyen lány, vagy lányok, akiket futtattak volna. Tiszta röhely ez az egész, hogy emberek miket ki nem találnak, és hogy milyen mesék, vagy legendák kerülnek napvilágra!!! Tiszta vicc!!!!
megneztem a hírt,de arról nem volt szó hogy lányokat futtatak volna..
Skacok vigyázzatok! Aki esetleg nézte a mai híreket volt benne, hogy egy kecskeméti drogdíler csapatot buktattak le, akik a központban lévő lakótelepen lányokat futattak, akiket ugyan így megfigyelnek/tek!
Halihó Barbi 18 nál járt valaki jónak tűnik. valaki írjon beszámolót
Valamint tudtok olyan lányokat, akik kimondottan nagy sz*m*r*m a*jk*kk*l rendelkeznek?
Sziasztok! Lauráról valami infó?
Sziasztok, Dettikéről illetve Vandáról tudtok valamit, voltatok már náluk?
Zoénál jártam, mindenkinek csak ajánlani tudom. Igaz többen vannak a házban, de a szoba ahol voltunk nagyon otthonos volt. Fürdő a szobában. Zoé: aranyos arc, gyönyörű haj, isteni test és fantasztikus volt vele. Kedves volt végig. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. *5
Megtörtént Aurával való akció le a kalappal a hölgy előtt NEM retusált fotos Shoppolt hirdetéssel hirdet 100% ig fedi a hirdetése a valóságot nem ígérget szava tartó édes kis szexuálisan túlfűtött csajszi AJÁNLOTT egyeseknek lehet KÖVETENDŐ példát venni róla.
Szia.
Az általad eltinek minősített hölgyek nyilván nem "viccből"nehezen elérhetők,hanem mert Jók,Nagyon jók.Én is ismerek közülük kettőt (és a reklámozás elkerülése miatt szándékosan nem írok neveket)és ha nem elérhetőek(nem veszik fel a telefont)vagy azt mondják hogy nem érnek rá az azért van mert úgyis van.Én ezt megbeszéltem velük,tudom hogy ilyenkor nem bunkók,vagy játszák az eszüket hanem egyszerűen szeretik őket és nyilván nem csak 1 vendégük van.Azzal hogy nehéz őket elérni vagy időpontot kapni náluk azt bizonyítja hogy érdemes hozzájuk elmenni.Mindenkinek adott a lehetőség hogy ezt a színvonalat elérje,csak tenni kell érte.Egyébként kecsón 4-5 igazán színvonalas lány van.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok két lányról lenne véleményem,akikről mondanék pár szót...Lészynél jártam tegnap,és valóban ő szerepel a képeken,nagyon kedves és nagyon jó vele a sex,de ami a legjobb a franciája.....A másik lány Nicoletta őt is meg látogattam a képeken szintén ő van semmi kamu,szintén jót sexeltem,és ő is profi módon franciázik..röviden ennyi a tapasztalatom őket tudom ajánlani mindenkinek! Én még biztos meglátogatom őket..Űdv mindenkinek: István
Osztom Kisboa hozzászolását a kecskeméti ugymond elit hölgyikék elérhetetlenek mármint telefonon vagy arra hivatkozva tele a naptár leráznak.
Illetve még egy kérdés: Tina(a nagy tescohoz közeli hirdetőről van szó) van valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Kezdő vagyok(azaz tapasztalatlan..). Egy pár tanács,eligazítás kellene! Hogyan szokott menni a lányoknál a fogadás? Sosem voltam még ilyen helyzetben,azért is írok ide! Bejelentkezek,elmegyek,és utánna van valamilyen kialakult "szokás"? Ez alatt a fürdést,és a miegymást értem.(akár lehet konkrétt beszámoló is egy hírdetőhöz kötve)
Remélem azért lesz pár ember aki bevezet :) Üdv.
A minap Kecskeméten jártam, de az ottani "elit" hölgyek, vagy elérhetetlenek voltak, vagy egyszerűen lepasszoltak túllátogatottság miatt Így kötöttem ki Helgánál, de az első öt perc után bántam, hogy nem őt hívtam először. Kedvesen fogadott, kínált evvel-avval, beszédes volt,szóval mintha nem először mentem volna,vagy régóta ismertük volna egymást. A hölgy kellemesen molett, szép arcú, nagy mellű, ami nekem igazán bejön. Úgymond, a teljes programjára kiváncsi lettem, ezért kicsit elidőztem. A erotikus masszázstől a kölcsönös franciáig terjedt a tevékenységünk, és csak miattam nem jutozzunk el az aktusig. A mellszexszel kombinát francia közben teljesen kivégzett, elemi erővel tört rám az élvezet. Lehet,hogy egy kis pihenő után fokozni lehetett volna a gyönyört, de én ezt elnapoltam egy következő alkalomra, amikor biztos, hogy meg fogom toldan az időt még egy órával!Remélem ez a színvonal nem fog változni!
Sziasztok!
Tapasztalatokk Annabella hirdetőröl?
Kedvesség higénia a lakás?
Váéaszokat előre is köszönöm!
Kedves Bojti!
Nem kellene általánositani mert sokunk a valódi korunkat írjuk ki..és nem titkoljuk hogy " nöiesen telt -ek vagyunk ! Nem szeretem ha a kedves vendég csalodva menne el. ezért is írom ki a valóságot ! Szia Mia
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet normálisan kiírni, hogy az adott hirdető valójában hány éves és igázából hány kiló. Kicsit vicces, hogy mindenki 50-55 kg-os :) és max. 25 éves. Na ne már!!! Miért néztek minket hülyének? Átlagban 10 évet kell hozzáadni és kb. 10-20 kilót, ez vicc!!!