Sziasztok!
Hétvégén Kecskemétre utazom. Tud valaki ajánlani csinos, kedves hölgyet az idősebb korosztályból? Köszönöm!
Sziasztok!
Hétvégén Kecskemétre utazom. Tud valaki ajánlani csinos, kedves hölgyet az idősebb korosztályból? Köszönöm!
nem csak jól látod, de a képeken 100% hogy 1 és ugyanaz a nő szerepel a tetoválások is ugyanazok.
És az egy dolog, de hogy mindkettöre képgarancia volt az oldalon.
Csak én látom úgy, vagy Az új hirdetés Adri(20) azonos a Dorinával?
Köszi az infót! A Vanda képeivel én is szemeztem, már így lehet meglátogatom.
SZIA KITTY! SZERETNÉLEK MEGKÉRNI, VEDD LE A KÉPEIM A HIRDETÉSEDBŐL ÉS SAJÁT KÉPPEL ÉKESKEDJ! Zita Békéscsabáról.
FIGYELEM URAK! KITTY AZ APRÓBAN MÁS KÉPÉVEL HIRDETI MAGÁT,NEM Ő FOG VÁRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZ ÉN KÉPEMMEL CSALOGATJA A KEDVES URAKAT!
SZERETNÉM FELHIVNI AZ URAK FIGYELMÉT!Az apróban Kitty néven hirdető lány, lopott fotóval hirdet.A kép az enyém, fotógaranciás vagyok és a képet meglehet nézni a vidékilány oldalán Békéscsabán!Szóval ne érjen senkit meglepetés nem ő fog várni!A száma:70351****
Nem is tudom mi van a szexy 20 éves Adrit vagy a 18 eves Dorinat latogassam meg?
Zsófinál voltam már töbször. Képeken ő van nem ér meglepetés az ajtóban. Szolgáltatása szerintem jó, jól franciázik töb pózban is lehet vele csinálni az alapban benne van a szájbaélvezés is. Még a Vandát tudom ajánlani ő nagyon szép csaj és neki is rendben van a szolgáltatása. Szerintem megéri megnézni.
Sziasztok. Volt màr valaki az aproban hirdető Ivananal vagy Evelynnel?
Sziasztok Kíváncsi lennék volt valaki a múlthéten hirdető Ninácskánál?
Sajnos melo miatt nem tudtam felkeresni.
Sziasztok. Mivel voltam a Lia-nál elmondanám, hogy kicsit csalódás volt. A képeknél jópár kilóval több, és a cicik erősen gravitáltak. Tűz nem sok volt benne, tette a dolgát. Viszont kedves volt, és jól irányítható ezért jár neki a pont.
Valaki a Zsófiról, vagy az apróban hirdető Ivánáról, Szandiról tud valamit mondani? Esetleg tud olyan kedves, tinis lányról aki itt nem hirdet?
Valahogy így, de kidobót nem láttam, szerintem nincs.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
így van érts szó szerint diszkréció nulla, ott ül kint 5-6 lány dumálnak,elvannak végignéznek stb,, van akit ez nem zavar ,de valakit IGEN
Több lány is dolgozik ott" Ezt ,hogy értsem? Belépek az ajtón és a nappaliban ülnek a lányok öten-hatan? Kidobók is vannak? :)
A hely szép, de több lány is dolgozik ott. Ez lehet, hogy valakit zavar. Élőben is ugyanolyan szép, mint a képen, nekem nagyon bejött. Én is készülök hozzá a napokban.
:-)) majd felébredsz
Hali!
Hirdeti újra magát,megtalálod a számát! Egyébként én is hozzá készülök "látogatóba" csak kicsit hezitáltam még,de látom írtad,hogy fergeteges volt a nála töltött idő,úgyhogy akkor nem is gondolkozom többet ,megyek hozzá! Egyébként élőben is úgy néz ki mint a képen? Nyugis helyet biztosít?
Néhány hete voltam Napsugárnál, fergeteges volt. Sajnos nem mentettem el a számát és azóta nem látom a hirdetését. Tud valaki esetleg segíteni?
Hát urak rajtunk is múlik, milyen a szolgáltatás színvonala! Más, amikor a medence szélén ülsz, és két vizben ázó csajszi kényeztet, utána kellemes édeshármas, és más ha megelégszel a "bőrrángatással" sőt csak azért mész és hagysz ott egy marék p*nzt! Van lány, aki nagyon jól el tudja adni a semmit, és van aki nagyon oda teszi magát itt is.